inzerce, prodej, prodám, bazar

Bose Soundsport Earbuds

Kategorie: Sluchátka

Perfektni zvuk,nevypadavaji pri sportu.Koupeno na ,fakturu dodam.
Bose Soundsport Earbuds
Podobné inzeráty
BOSE SoundSport Free Wireless Black
Prodám špičková, téměř nepoužívaná, sluchátka BOSE SoundSport Free Wireless Black v perfektním stavu. Originální balení (taktéž v perfektním stavu) samozřejmostí. Pořizovací cena 4790 Kč (viz foto). Důvod prodeje: Jako fanoušek do hudby často střídám a zkouším nové. Je mi tak líto, aby téměř nepoužívaná sluchátka ležela ladem i s ohledem na jejich cenu. Možnost osobního předání v Ústí nad Labem, případně zaslání přes Zásilkovnu.
BOSE SoundSport
Prodám BOSE SoundSport Free Wireless černá. Nálezovy stav.
Prodám Bose SoundSport Free
Prodám sluchátka Bose Soundsport Free, 2 roky stará, stav jako nová, plně funkční
Bose SoundSport free
Bose soundsport free jsou plně bezdrátová sluchatká. Mají vynikající zvuk i výdrž. Na ceně je možné se domluvit. Originalní krabice i nerozbalené náhradní špunty. V případě zájmu pište na e-mail nebo SMS.
Dobíjecí obal na sluchátka Bose soundsport
Prodám obal s dobíjením na sluchátka Bose soundsport
Bose quietcomfort earbuds 2
S těžkým srdcem prodám svoje sluchátka Bose QC II. Kupoval jsem je ve v prosinci 2022. Sluchátka jsou ve 100% stavu. Od konce ledna nošené v silikonovém krytu. Kompletní balení. Prodávám, jelikož je už lepší počasí a začínám zase běhat. Po dlouhém hledání jsem variantu ušních nástavců a velikostí špuntů nenašel a v levém uchu mi sluchazko pořádně nedrží. Potřebuji původní systém uchycení, který Bose do teď dělal. Mám ještě Bose sound sport free a tyto jsem chtěl jako něco nového ale bohužel.. Hrají opravdu dobře. Poslouchám přes Tidal a oproti starším Bose hrají čisteji a je slyšet plno detailů. Co ale na starých sluchátkách nemám a tady je v topu, je potlačení okolního hluku. To fakt funguje extrémně. Při rychlém jednání možná sleva.