inzerce, prodej, prodám, bazar

Boskovice, OV 3+1, 72 m2, vybavení, sklepní koje, rekonstruk

Kategorie: Byty

Ev.č. V2353BL013
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví po rozsáhlé rekonstrukci, včetně vybavení.

Nemovitost se nachází na velmi klidném místě, přesto v blízkosti samotného centra Boskovic.

Jednotka disponuje prostornou obývací místností (21 m2), ložnicí (12 m2) s lodžií, dětským pokojem (12 m2), kuchyní s jídelním koutem, koupelnou, samostatnou toaletou a chodbou se zádveřím s dostatkem úložného prostoru + sklepní kóje.
Velkou výhodou prodeje je součást vybavení a nábytek na míru - v obývací místnosti klimatizační jednotka, která současně přináší i druhý zdroj vytápění, (mimo centrální plynové) a televizní stěna. Vestavěná skříň v ložnici. Kompletně vybavený dětský pokoj - postele, pracovní stoly, police a velká vestavěná skříň. Šatní stěna v zádveří a na chodbě další vestavěná skříň a komoda. V bytě jsou nové podlahy, omítky, nová elektřina.

Boskovice jsou město v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 14 km severně od Blanska a 33 km severně od Brna na hranicích Drahanské vrchoviny. Najdeme zde veškerou občanskou vybavenost.
Severovýchodně od města leží vodní nádrž Boskovice a přírodní park Řehořkovo Kořenecko. Jižní částí města protéká potok Bělá. Žije zde přibližně 12 tisíc obyvatel.

Nemovitost je vhodná pro rodinu k řešení vlastních bytových potřeb, stejně tak i k investičním záměrům.

Pro více informací či vhodný termín prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Boskovice, OV 3+1, 72 m2, vybavení, sklepní koje, rekonstruk
Podobné inzeráty
CHORVATSKO Zadarska Obec, Ugljan, 5X NOVY BYT
Zadarska Obec, část obce Ugljan Kategorie Byty , Novostavby Cena 389.776 € Plocha celkem 100 m² Plocha bydlení - bytu 65 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizace NOVÉ LUXUSNÍ APARTMÁNY NA OSTROVĚ U MOŘE NA PRODEJ. Na ostrově Ugljan, kousek od Zadaru a pár minut trajektem, nabízíme k prodeji pět moderních apartmánů 120 metrů od moře. Jedná se o nově dokončované apartmány A1, A2, A3, B1 a B2, které budou k převzetí na jaře 2023. Apartmán A1 se nachází v přízemí, má plochu 89 m2, má tři ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj, kuchyni a terasu 21 m2 a zahrádku 34,5 m2. Celkem tedy 144,49 m2. K apartmánu dále přísluší sklepní místnost a parkovací místo v podzemní garáži. Prodává se za cenu včetně luxusního vybavení a DPH za 509 143 €. Apartmán A2 se nachází v přízemí, má plochu 65 m2, má dvě ložnice, koupelnu, obývací pokoj s kuchyní a terasu 12,5 m2 a zahrádku 22,5 m2. Celkem tedy 100 m2. K apartmánu dále přísluší sklepní místnost a parkovací místo v podzemní garáži. Prodává se za cenu včetně luxusního vybavení a DPH 389 776 €. Apartmán A3 se nachází v prvním patře, má plochu 89 m2, má tři ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj, kuchyni a terasu 21 m2. Celkem tedy 110 m2. K apartmánu dále přísluší sklepní místnost a parkovací místo v podzemní garáži. Prodává se za cenu včetně luxusního vybavení a DPH 524 090 €. Apartmán B1 se nachází v přízemí sousední bytovky, má plochu 89 m2, má tři ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj, kuchyni a terasu 21 m2 a zahrádku 34 m2. Celkem tedy 143,61 m2. K apartmánu dále přísluší sklepní místnost a parkovací místo v podzemní garáži. Prodává se za cenu včetně luxusního vybavení a DPH za 509 143 €. Apartmán B2 se nachází v přízemí sousední bytovky, má plochu 65 m2, má dvě ložnice, koupelnu, obývací pokoj s kuchyní a terasu 12,5 m2 a zahrádku 22,5 m2. Celkem tedy 100 m2. K apartmánu dále přísluší sklepní místnost a parkovací místo v podzemní garáži. Prodává se za cenu včetně luxusního vybavení za DPH 389 776 €. Pro všechny majitele apartmánů je v oploceném areálu společný bazén 9x4 metry a společná zahrada. Ugljan je jeden z nejkrásnějších ostrovů v okolí, který poskytuje stále ještě dostatečný klid i přes sezónu a disponuje krásnou zelenou přírodou. Vzhledem k tomu, že apartmány prodává firma, která je plátcem DPH, neplatí kupující obvyklou daň 3% z převodu nemovitosti, což je výrazná úspora. Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3 % (+DPH) od dohodnuté ceny.
Prodej Bytu Boskovice
Hledáte byt, který je vhodný jako skvělá investiční příležitost či jako vlastní startovací bydlení? Terasy Na Výsluní jsou synonymem moderního nízkonákladového bydlení, které je jen 10 minut chůze od centra Boskovic. Jedná se o novostavbu bytového domu, která byla zkolaudována v roce 2021. Do budovy vstoupíte prosklenými dveřmi. Prostorná chodba vás zavede ke schodišti (vč. výtahu) do hlavní obytné časti nebo můžete zamířit do kóje k bytu či podzemního parkoviště. Byt o dispozici 1+kk a celkové podlahové ploše 35,69m² se nachází v 1. NP s orientací do tichého vnitrobloku. Byt se skládá z předsíně (3,29m²), ze které vcházíte do obytné části (22,47m²). Ta nabízí dostatečný prostor pro vaření, bydlení i spánek. Z obytné části je vstup na terasu (6,98m²). Koupelna (2,95m²) je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V celém bytu je podlahové vytápění. K bytu náleží samostatná sklepní kóje (2,68 m²). V přízemí domu je centrální kotel na plyn a každý byt má vlastní měřič spotřeby tepla i vodoměr. Jedná se o moderní a nákladově efektivní formu bydlení. V bytové domě je vysokorychlostní internet vedený optickým kabelem. Byt je stále v záruční době. Aktuálně je byt využívaný spolehlivým nájemníkem. Součástí bytu je samozřejmě kuchyňská linka vč. spotřebičů (pračka součástí není). Byt se prodává bez realitní kanceláře – ušetříte tedy za provizi. Upřednostňuji kupujícího, který bude financovat koupi bez hypotéky. Pokud případný budoucí majitel bude řešit financování bytu hypotečním úvěrem jsem schopen zajisti výhodné financovaní. Cena je konečná vč. právního servisu. Boskovice se nachází v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 15km severně od Blanska a 40 km severně od Brna na hranicích Drahanské vrchoviny.
Prodej bytu 1+1 v os. vl., 36,70 m2 + sklepní kóje, Ostrava
Ev.č. 202317868 Exkluzivně vám nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+1, 36,70 m2 + sklepní kóje, ve vyhledávané městské části Ostrava- Hrabůvka, ul. Františka Hajdy. Byt je teplý, slunný a vzdušný. Nachází se v 6. NP v plně revitalizovaného panelovém domě (zateplení, fasáda, nový výtah, kamerový systém, plastová okna a další) s bezbariérovým přístupem a velice nízkými náklady na bydlení. Byt je v původním, udržovaném a čistém stavu. Úložné prostory v předsíni. Koupelna a WC jsou samostatné. Zánovní kuchyňská linka s dřezem a místem jak pro kuchyňský stůl, tak i ledničku a spíž. V případě rekonstrukce vám prostor umožňuje vybudování větší vzdušné koupelny a kuchyně (viz. vizualizace u fotografií) což je výhoda pro nového majitele. K bytu náleží sklepní kóje, která je zabezpečena uzamykací chodbou pro více bytů. Jedná se také i o výhodnou investiční příležitost k okamžitému nastěhování nového nájemníka. Přívětivé měsíční náklady (2.882,-Kč/měsíčně). Maximální občanská vybavenost a dostupnost výhodou ( poliklinika, zastávky MHD, obchody, supermarket, restaurace, školy a školy, ...to vše v docházkové vzdálenosti). Dostatek parkovacích míst v okolí domu. S financováním vám poradí náš hypoteční specialista. V případě dotazů či zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat. En. náročnost b.: B - Velmi úsporná (68.6 kWh/m2 za rok) Cena: včetně právního servisu a provize RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Pronájem bytu 2+kk 43 m2
Pronájem bytu 2+kk 43 m2 Kiesewettrova, Trutnov - Střední Předměstí 12 000 Kč za měsíc cena: 12.000,- + zálohy na služby bez elektřiny cca 3.500,- Kč (může se lišit podle počtu osob a spotřeby) + elektřina bude přepsaná na nájemníka. + Vzhledem ke stavu bytu a vybavení, které zde bylo poskytnuto, požadujeme vratnou kauci ve výši 35 000 Kč. Nabízím k pronájmu byt 2+kk o velikosti 42,5 m2 v 2. nadzemním podlaží cihlového domu v ulici Kiesewettrova - Trutnov. Jedná se o nový byt, s bezbariérovým přístupem. Bytová jednotka má velký prostorný balkon, dispozice 2+kk je vhodná pro 1-2 lidi. Kuchyňská linka vyrobená na míru. K dispozici je čistá a suchá sklepní kóje o velikosti 4 m2 Jelikož se jedná o novostavbu v bytě je všechno nové a připravené k okamžitému nastěhování. Více informací na fotkách. Hledáme dlouhodobého a spolehlivého nájemníka. - maximálně 2 lidi vybavení bytu: kuchyňská linka včetně spotřebičů (varná deska a zabudovaná trouba), myčka, vinylové podlahy a dlažby, moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, přípojka na internet a TV (více na fotkách). Dispozice: Chodba Koupelna s WC Obývací pokoj spojený s kuchyní Ložnice a Sklepní kóje Vytápění je řešeno horkovodem, voda, elektřina mají své měřiče na dálkové odečty. Elektřina bude přepsaná na nájemníka. Stavba: Cihlová Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Osobní Podlaží: 2. podlaží z celkem 4 včetně 1 podzemního Užitná plocha: 43 m Plocha podlahová: 49 m Balkón: 9 m2 Sklep: 4 m2 Datum nastěhování: 01.04.2023 Rok kolaudace: 2022 Voda: Dálkový vodovod Topení: Ústřední dálkové Plyn: Neni Odpad: Veřejná kanalizace Telekomunikace: Telefon, Internet Elektřina: 230V Doprava: Silnice, MHD Komunikace: Asfaltová Energetická náročnost budovy: Třída C - Úsporná č. 148/2007 Sb. podle vyhlášky Bezbariérový: ANO Vybavení: Částečně Výtah:ANO
Pronájem, byty/2+kk, 57 m2, Otakara Kubína 2621/8, 68001 Bos
Pronájem, byty/2+kk, 57 m2, Otakara Kubína 2621/8, 68001 Boskovice, Blansko [ID 47464] Ve výhradním zastoupení majitelky nemovitosti si Vám k pronájmu dovolujeme nabídnout moderně zařízený byt v Boskovicích. Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna a jsou obklopeny pěknými lesy Drahanské vrchoviny. Svým občanům Boskovice nabízej kompletní občanské vybavení v podobě prodejen potravin, sportovišť, lékařské péče, restauračních a vzdělávacích zařízení a také nádherné a klidné místo k žit a turistice. Nabízený byt o dispozici 2KK se nachází v krásné lokalitě v moderním bytové domě, který byl vystavěn v roce 2020 a nabízí velkorysých 57 m2 užitné plochy. Hned při stupu do nemovitosti Vás uvítá prostorná vstupní chodba s technickou místností v zádveří, která je oddělená posuvnu příčkou. Dalším prostorem bytu je moderní kuchyňský kout, který je zařízen ve skandinávském stylu a je spojen s jídelnou a slunným obývacím pokojem. Prostor velmi prakticky odděluje nádherná smaragdově zelená, rohová sedačka, která společně se stylovou televizní stěnou tvoří velmi příjemné místo k odpočinku a relaxu. Další samostatnou místností je slunná ložnice, která je vybavená manželskou postelí a designově řešenými policemi. Poslední částí bytu je moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Tyto prostory jsou laděny do šedých odstínů. Na nemovitosti jsou plastová okna a světlá plovoucí podlaha. K bytu náleží jedno garážové parkovací stání a také prostorná kaskádovitá, zatravněná zahrádka, která je ideální nejen k odpočinku, ale i k drobnému zahradničení. Cena: 15 000 Kč + provize RK Náklady na bydlení: 3000 Budova: Cihlová Energetický štítek: A Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Podlaží: 1 Užitná plocha: 57 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: 63m2 Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Datum nastěhování: 01.04.2023 Rok výstavby: 2020 Rok kolaudace: 2020 Rok rekonstrukce: 2020
Pronájem, byty/1+kk, 36 m2, Otakara Kubína 2642/14, 68001 Bo
Pronájem, byty/1+kk, 36 m2, Otakara Kubína 2642/14, 68001 Boskovice, Blansko [ID 48259] Ve výhradní zastoupení majitele nabízíme do pronájmu bytovou jednotku o dispozici 1KK v nově postaveném developerském projektu Panorama Boskovice. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží a jeho celková rozloha činí přibližně 50m2. Užitná plocha bytu je 36m2 je doplněná o terasu s rozlohou 11m2 a také sklepní kóji v přízemí bytového domu o výměře cca 3m2. V bytě je následující vybavení: kuchyňská linka se spotřebiči ( lednice, myčka, mikrovlná trouba a trouba) stůl + židle křesla s konferenčním stolkem šatní skříň botník s věšákem koupelnová skříň K bytu je možné navíc pronajmout garáž, která je ve vzdálenosti do 3 minut chůze od bytu za 1500 Kč/měs. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Celkové náklady spojené s nastěhováním: Nájem ve výši 10 000 Kč Zálohy na energie 4 000 Kč 2 - 3 kauce dle dohody - 20 000 Kč - 30 000Kč Provize ve výši 1 nájmu + DPH - 12 100 Kč Další vybavení spojené s bytem je možné po dohodě s majitelem zajistit. Budeme se těšit na prohlídkách. Cena: 10 000 Kč + provize RK Náklady na bydlení: 4000 Budova: Smíšená Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obchodní a obytná Poloha objektu: řadový Podlaží: 1 Užitná plocha: 36 Voda: dálkový vodovod Komunikace: betonová Zařízený: částečně Bezbarierový: Ano Půdní vestavba: Ne Balkón: 11m2 Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: 3m2 Garáž: 20m2 Parkovací místo: Ne Výtah: Ano Datum nastěhování: 01.04.2023 Rok výstavby: 2023 Rok kolaudace: 2023