inzerce, prodej, prodám, bazar

Boss SY-300 - gitarový syntetizátor & multi-efekt

Kategorie: Strunné nástroje

Predám gitarový syntetizátor Boss SY-300, ktorý zároveň ponúka množstvo klasických, ale aj menej štandardných gitarových efektov vysokej kvality od renomovaného japonského výrobcu Boss.

Na jeho použitie netreba žiadny špeciálny snímač (delený/hexa) ani špeciálny kábel (13-pin). Gitaru a zariadenie prepojíte cez štandardný nástrojový kábel (jack-jack) a k dispozícii sú všetky možnosti zariadenia.

Mimochodom, je to vynikajúci nástroj aj na tvorbu experimentálnych a ambientných zvukov, napr. SY-300 bol kupovaný v Muzikeri (8/2020), je plne funkčný a vo výbornom stave až na pár škrabancov. Ponúkam ho v úplnom pôvodnom balení - originálny adaptér Boss + návod + krabica.

Podrobné informácie o produkte Boss SY-300 nájdete na oficiálnej stránke výrobcu: na predaj mám aj nový kondenzátorový mikrofón Sennheiser E865: prípade záujmu ma prosím kontaktujte najskôr cez formulár bazáru, potom si môžeme zatelefonovať.
Boss SY-300 - gitarový syntetizátor & multi-efekt
Podobné inzeráty
Boss MD-500 všechny modulační efekty v jednom pedálu
Všechny klasické modulační efekty v jednom pedálu + další spousta individuálních nastavení, které rozhodně na běžném pedálu nenaleznete. Dvanáct efektových režimů: Chorus, Flanger, Phaser, Classic Vibe, Vibrato, Tremolo, Dimension, Ring Mod, Rotary, Filter, Slicer, Overtone. V záruce ještě 5 měsíců. - Zvuk studiové kvality s 32-bitovými AD / DA převodníky (první ve své třídě), 32bitový procesor (floating point) a 96 kHz vzorkovací frekvence - 12 režimů a 28 typů modulace s podrobnou editací parametrů - Klasické modulační efekty a originální BOSS efekty vylepšené nejnovější technologií - Režim A / B Simul umožňuje využívání dvou patchů současně, sériové / paralelní zapojení a smíšený / samostatný A / B výstup - Funkce Insert Loop umožňuje používání modulačního efektu před, po nebo kolem ostatních pedálů - Grafický LCD displej a rozsáhlé možnosti ovládání v reálném čase - 297 paměťových pozic a praktické ovládání - Volitelný režim buffered-bypass nebo true-bypasss - MIDI rozhraní pro ovládání a spojení s MIDI zařízeními - USB-MIDI pro spojení s programem MD-500 Editor / Librarian nebo DAW - Napájení bateriemi (4xAA) nebo adaptérem (série PSA) - není součástí balení Stránky výrobce Videorecenze Originální krabice. Adaptér není součástí balení, ale mám ještě origo baterky :) (4x AA)
Kytara Ibanez a kombo BOSS
Dobrý den Prodám kytaru Ibanez RGRT421 s modelingovým kombem Boss Elektrická kytara, tělo: mahagon, krk: javor / ořech, hmatník: jatoba, snímače: 2x Quantum HB, barva: Weathered Black Kytarové modelingové kombo Boss katana výkon: 0.5 W / 25 W / 50 W, reproduktory: 1x 12", 10 modelů zesilovače, 65 efektů, 2 kanály, 3pásmový ekvalizér, Presence, USB Příslušenství: kabely a kosmetika na hmatník a struny Komplet prodávám z důvodu nedostatku času na hraní a byl bych rád aby bylo využito někým kdo si s tím vyhraje a bude dělat radost.
BOSS TU-3 chromatic tuner (kytarová ladička pedalboard)
PRODÁM BOSS TU-3 Světově nejlépe prodávaná podiová ladička, nová řada TU-3. Brilantně přesná. Možnost módu "bypass" nebo přímého výstupu "output". Originální krabička BOSS v ceně. Stav 100% jako nová. Posílám zásilkovnou po platbě předem na účet.
BOSS RC-1 – kytarový looper
Prodám kytarový efekt BOSS RC-1 – kytarový looper – perfektní stav - hráno jen doma. Ideálně osobní převzetí v OL. Pokud pošta cena + poštovné pouze ČP ( V případě dobírky žádám připsání platby za poštovné předem na účet.) Kontakt - formulář pod inzerátem.
PRODÁM KEELEY Workstation 3v1 pedálový kytarový efekt
Prodám málo hraný skvělý profi pedálový kytarový efekt KEELEY Workstation 3v1 - COMP/BOOST/DRIVE. Tone Workstation nabízí trojici legendárních Keeley efektů, které jsou samostatně spínatelné. Sekce kompresoru představuje klasický 3 knob Keeley Compressor, který se stal legendou při konverzi kytarového a basového tónu a nabízí ovládací prvky Level, Blend Sustain a přepínač Treble / Stock. Druhá sekce je sekce převzata z pedálu Katana. Na výběr je trojice ovládacích prvků Level, Tone, Drive a přepínač mezi módy 1962 a Katana. Poslední sekce se stará o pořádně zkreslení a nabízí přepínač Baked / mod- a potenciometry Drive, Level a Tone. K dispozici tak máte celou paletu špičkových tónů značky Keeley v jednom pedálu. Efekt je samozřejmě vybaven True bypass spínáním a je napájateľný pomocí 9 V adaptéru (centr negative). Adaptér není součástí.
EVENTIDE TriceraChorus
Prodam tento zanovni efekt, bez znamek pouziti. Origo baleni vcetne sablon presetu. Eventide TriceraChorus je pedálový efekt inspirovaný slavným rackovým zařízením Tri-Stereo Chorus z 80. let a chorus krabičkami ze 70. a 80. let. Spojuje bohatý zvuk BBD chorus efektů s jemným rozladěním/detune efektu Eventide MicroPitch pro dosažení ještě zajímavějších efektnějších stereo efektů. TriceraChorus nabízí tři samostatné kanály/voicingy chorus efektu se samostatnými ovladači intenzity modulace (Left, Center, Right) a tři různé typy chorus efektu doplněné funkcí Detune a footswitchem Swirl. Pro klasické zvuky stereo chorus krabiček nastavte ovladač Mix na mod Chorus, režim Chorale nabízí bohatší komplexnější zvuky chorus efektu známé ze zmíněné rackové jednotky Tri-Chorus, třetím typem je efekt Vibrato. Ovladačem Detune přidáte k chorus efektu změnu ladění (díky sekundární funkci ovladačů lze nastavit jak decentnější, tak i výraznější rozladění, tzv. „seasick“ zvuky) Parametry Typ efektu: Chorus Ovládání: 2x FS, Mix/Mix Env, Rate/Rate Env, Detune/Pitch, Left/Delay, Center/Filter, Right/Out Lvl, switches: Mono/Stereo In, Guitar/Line Lvl True Bypass: Ne Vstupy: 1x Mono/Stereo, 1x USB, 1x Expression Výstupy: 2x Mono (Stereo) Napájení: 9V Adaptér Adaptér součástí: Ne Země výroby: Spojené státy americké