inzerce, prodej, prodám, bazar

Boty Härkila backcountry II GTX 6

Kategorie: Myslivost, lov

Prodám lesácké, dámské boty Härkila backcountry II GTX 6. Skandinávská firma Härkila vyrábí prémiové oblečení pro myslivce, lesáky, Buschcraft boys & Girls...Hubertstyl...prostě a jednoduše to nejlepší na trhu co můžete do lesa obléci. Velikost 40, dělka stélky 25,7 cm. Boty jsou v perfektním stavu 10/10, pouze vyzkoušeny(stav vidět na fotkách, podrážky, povrch, vnitřní podšívka membrány bez jakýchkoliv známek používání). Nevyužité. Pořizovací cena 4700,-

Koukněte na moje další inzeráty, vpřípadě odběru většího množství poskytnu slevu
posílám přes Zásilkovnu (platba převodem +79 Kč, dobírkou + 102 Kč)
Boty Härkila backcountry II GTX 6
Podobné inzeráty
army boty Bergschuhe,  černé, vel.44,5  - jak nové
Prodám opravdu festovní boty/pohorky/armádní horské boty Bergschuhe používané i BW. Výrobce by měl být Zamberlan. Velikost: EUR 44,5/UK10/ USM 11 délka stélky 285mm). Jedná se o kvalitní celokožené boty ze "staré školy" na celý život do hor a lesa od legendárních italských specialistů na boty. Podrážka z jedné z nejlepších kaučukových pryží od firmy Silga z Itálie. Svršek kvalitní hovězina v hydrofobní úpravě. Vnitřek jemná kůže s polstrováním mezi nimi. Okolo lýtka měkký lem. V zadní exponované části nad patou segment dovolující ohyb bez rizika poškození švů nebo kůže. Šněrování zespodu: 3páry kovových oček + 1pár brzdičky + 4páry oček na každé botě. Ploché tkaničky pro zamezení rozvazování. Svršek je přišit (ne lepen) k vrstvě kůže a gumy, ta je přilepena k další vrstvě gumy a k té pak teprve přilepena pochozí vrstva = podrážka jde kdykoli po ochození znovu vyměnit-obdobně jako na starých vojenských kanadách vz.60 (což u bot s mezivrstvou z EVA pěny za rozumné peníze nelze). Při správném ošetřovaní Vás tyhle boty přežijou. Boty jsou jak nové, naprosto bez vad, ve 100% stavu, zakoupena pro propagační focení a nakonec použita pouze pár hodin. Kupujete a obdržíte předmět viz. fota, které jsou součástí popisu. V rámci ČR zašlu balíkovnou na výdejní místo: 70czk při platbě předem/ 90czk dobírka.
Meindl Taiga gtx vel.10
kvalitní vysoké kožené pohory vhodné zejména pro myslivost ošetřované pravidelně, velmi dobrý stav poštovné 150 kč
Prodám nové vysoké gumo-filcové a kotnikové boty.
Prodám Nové!! nenošené vysoké gumo-filcové boty a nové kožené kotnikové boty s teplou vložkou obojí č.45 a nové botasky č.44 a hnědé společenské polobotky č.43. Levně dohodou!!
Boty Magnum vel. 41,5 (stélka 27,6 cm) nové PC: 4.100,- Kč
Boty Magnum membrána vel. 41,5EUR - 7,5 (délka vnitřní stélky 27,6 cm) Nové s vysačkou! Kvalitní boty obuv s membránou stejně jako Gore-tex. Vyrobeno z pravé kůže, VIBRAM podrážka, ... Pohodlná, prodyšná a nepromokavá. Olejivzdorná podrážka TC4+. Splňuje standardy U.S. Army. Použité materiály: Kůže. Vložky OrthoLite, ... V ČR se prodává: 3.600,- Kč cena: 1.400,- Kč + doprava (zasilkovna převodem 80,- Kč, čeká pošta dobírka 180,- Kč)
Dámský myslivecký komplet
Prodám dámské sako+kalhoty+boty pro myslivkyni. Vše rakouská výroba.Boty jsou vel. 39. Ostatní míry pošlu na dotaz.Kalhoty mají malinko tmavší odstín než sako.Cena za vše je 650,- Kč + pošta,nebo jednotlivě dohodou.
Boty Polar Yak vel. 41
Prodám nové boty italské značky Yak velikost 41 viz foto. Původní cena 3300 Kč.