inzerce, prodej, prodám, bazar

Boty na snowboard ESCAPE velikost 270

Kategorie: Snowboarding

Prodám boty na snowboard ESCAPE velikost 270 stélka 260 mm.
!!!Jsem z Rejt u Trhových Svinů !!! - píše České Budějovice

Pro další informace nebo fotografie prosím volejte nebo piště.

Prohlédněte si další moje nabídky najdete tam běžky, běžkové hole, přeskáče, sjezdové hole a přilbu.
Boty na snowboard ESCAPE velikost 270
Podobné inzeráty
Snowboard RAVEN Lucy Junior 138-149 cm,rychlé jednání sleva
Prodám nevyužitý snowboard, dcera využívala pouze rok a půl!! Má již větší tento leží doma. Velice kvalitní dětský snowboard, který disponuje všemi materiály a technologiemi jako dospělý snowboard. Tento snowboard Raven je univerzální prkno na sjezdovku i do parku, které má Full-rocker tvar a celodřevěné jádro. Snowboard je určen pro všechny juniorské jezdce, kteří teprve začínají a nebo už jezdí a chtějí se zlepšovat na sjezdovce iv parku. Tento snowboard je souměrný na obě strany (true twintip) a díky full-rockeru prohnutí skvělé volby pro ridery v parku i na sjezdovce. Je to univerzální volba, je super stabilní na railech a snadno točí oblouky na sjezdovce. Oproti klasickému tvaru prkna, je full-rocker snadněji ovladatelný a nesekají se tolik hrany. Vhodný také pro dospělé dívky s nižší váhou.
Pánský snowboard
Dobrý den. Ze zdravotních důvodů prodám svůj Snowboardový komplet-vše je jako nové. Snowboard Nidecker Play. Délka 156cm, na prkně osazené tuhé vázání Ride Capo 2020 vel. L zakoupené 17.1.2020 za 7.899,- Druhé vázání je měkčí a jedná se o Flite Union Pro Black 2019 vel. L a pohodlné, tuhé Boty značky Head Rodeo vel. 42.5 s utahováním BOA systémem. Set je málo ježděný. Na špičce a patce je nalepená ochranná čirá fólie-lze sloupnout. Snowboard+boty+Vázání Flite Union Pro Black vel. L+obal na snowboard=10.000,- Snowboard+boty+Vázání Ride Capo 2020 vel. L +obal na snowboard =15.000,- Komplet s 2. vázání = 17.000 Upřednostňuji zájemce který by si zakoupil vše. Možnost prodat i s příslušenstvím (vosk,škrabka,kartáč, žehlička, přilba Scott s mips ochranou). Video s vázáním Ride Capo 2020
Jones Ultra Mountain Twin Snowboard - Nitro Team Pro TOP
Snowboard - Jones Ultra Mountain Twin Snowboard Vázání - Nitro Team Pro Snowboard - jetý jen jeden týden v alpách každý den. Neuvěřitelné prkno velikost 165W - pro lidi od 175 - 195cm. Dokonale spolu hrají. Můžete vzít jezdce z parku, ale nemůžete vzít park za jezdcem. Pokud jste postoupili do strmých a hlubokých, ale stále vidíte horu jako jeden obří terénní park, pak je pro vás Jones Ultra Mountain Twin Snowboard. Díky všestrannému profilu CamRock a silnému ohybu je Ultra Mountain Twin ideální pro zkušeného freeridera, který rád předvádí velké triky, otočky a másla z každé přirozené vlastnosti, aniž by obětoval plavání v prašanu nebo stabilitu kvůli hlučným výběhům. Ultra Mountain Twin, postavený s novými vložkami pro freeride / freestyle pack, které vám umožní změnit postoj, jak se mění podmínky, je Ultra Mountain Twin vaší all-mountain freestylovou zbraní pro všechny příležitosti. Flex: 7 165W Vázání NITRO TEAM PRO Šíleně rychlá skluznice. PC 25.000 - komplet Deska: Vázání: Vázání Nitro Team Pro se stalo v posledních dvou sezónách preferovanou volbou profesionálních jezdců, a to díky své schopnosti odolat těžkým nárazům, podpoře při přistáních v hlubokém sněhu a poskytování přesné odezvy, která umožňuje jezdcům, jako je Sven Thorgen a Marcus Kleveland, posouvat den, co den hranice snowboardingu, ať už na X-Games anebo na jarních skocích v parku. Vázání je sestaveno tak, aby sneslo tlak, kterému ho vystavují nejlepší jezdci světa, a aby nabídlo fit a komfort, který umožňuje každodenní progres.Vylepšené Team Pro je naše nejvíce profesionální freestylové vázání, díky svému pohodlnému fitu, citlivým páskům a celkové odolnosti! Inspirováno touhou Nitro týmu pokračovat v posouvání hranic toho, co je možné. Patka Team Pro je vybavena odolným vymezovačem náklonu a vylepšenou horní přezkou Premium Lockdown, pro zvýšenou přesnost a sebejistotu během rozhodujících okamžiků před odrazem a dopadem. Podlaha s 3° zkosením, vzduchovým tlumením, a základnou Stealth Air přináší pohodlí, které umožňuje jezdcům zandávat triky po celý den. Jak všichni dobře víme, a jak vědí speciálně jezdci jako Marcus Kleveland a Sven Thorgen, vázání je tou nejpodstatnější částí tvého celkového vybavení. Potřebuješ, aby bylo funkční a výkonné za každých okolností. To je důvod, proč bylo Team Pro vybaveno novou spodní přezkou Übergrip s gumou Vibram© EcoStep™ a vyztuženými kabelovými pásky pro zvýšenou odolnost a bezkonkurenční sílu a redukci dopadu na životní prostředí. Pokud hledáš špičkové vázání, které ti pomůže posunout tvé limity, nebo jen zvýšit tvůj celkový výkon, tak neváhej a zapni se do Nitro Team Pro vázání!
Freestyle snowboard K2 WWW 155
Nabízím k prodeji freestyle snowboard K2 WWW včetně vázaní značky K2 Hurrithane Black. Je to velmi hravý prkno, s kterým jsem si užil mnoho srandy. Snowboard má velikost 155 cm, prohnutí flat rocker a je měkčí. Je tedy vhodný hlavně do snowparku. Zakoupen v roce 2011 za cca 14 tis. Kč. Odkazy na oficiální popis: Snowboard má opravené rýhy ve skluznici. Byl pravidelně voskován. Prodávám kvůli přechodu na freeride snowboarding. Osobní předání je možné v Praze, Hradci Králové nebo ve Dvoře Králové n/L.
Burton Process Experience Flying V 2018
Použitý Snowboard Burton Process Experience Flying V 2018, Green, Woodocre, Carbon, Hybrid/rocker. Mám k němu i vázání za doplatek 2600 Kč. Mohu ho poslat kurýrem na dobírku (+ 150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. SNB_18028 Délka: 144 cm. snowboard je možné vyměnit za vaši velikost. Původní cena: 12 180 Kč Tlusté hrany a skluznice v bezvadném stavu. Snowboardy jsou nabroušené a navoskované. CENA JE BEZ VÁZÁNÍ: Vázání si můžete dokoupit dle výběru v sekci SNOWBOARDOVÉ VÁZÁNÍ. Série snowboardů Process je designovaná pro parkově a freestylově zaměřené jezdce, je však velmi dobře použitelná i pro all-mountain. Burton Process má stejný tvar a ohyb jako Process Flying V, ale má klasické camber prohnutí. Pánský snowboard Burton Process Snowboard pro pokročilé a profi jezdce, který se nejvíce hodí na sjezdovky, ale zvládne i backcountry a park. Je lehký, má symetrický twin shape a snadno se přizpůsobí vašemu jízdnímu stylu. Hory čekají! Prohnutí - PurePop Camber - tradiční camber prohnutí prošlo v dílnách Burton menší evolucí. PurePop má nepatrné ploché zóny pod nohama, klasické camber prohnutí mezi vázáním a zvednutou špičku a patku pro lepší klouzání sněhem a lehké odlepení od země do vzduchu. Shape a Flex - Twin / Twin Jádro - FSC certifikované Superfly II 700G Core (jádro tvoří snadněji a tvrdší dřevěné materiály pro co nejlepší kombinaci jízdních vlastností) - Dualzone EGD - dřevo je umístěno podél špičky a patky ve dvou kontinuálních zónách, kolmo ke zbytku jádra , pro konzistentní držení hrany a větší sílu. - Squeezebox - profilované jádro pro snadnější ovládání, více energie a popu. Díky integraci karbonu do klasického Squeezebox profilu se vytvořilo spolehlivé jádro. Karbonem je vyztužená pata a špička pro okamžitou reakci. Další vychytávky a technologie - Sintrovaná skluznice s triax laminací - 3D technológioa - dovoluje namontovat vázání k prknu v jakékoliv poloze, stačí jen natočit a posunout vázání, jak zrovna potřebujete. Infinite Ride - díky důkladnému testování Burton zaručuje, že si je snowboardy drží své jízdní vlastnosti po dlouhá léta - Super Sap Epoxy - pryskyřice na bázi přírodních složek, která je šetrnější k životnímu prostředí Na desce Burton PROCESS si parádně užijete každou jízdu. Jde o snowboard, který je nejideálnější na sportovní styl jízdy. Takzvané all mountain provedení desky má všestranné využití, obstojí při sjezdu i freestylové jízdě. Vzhledem k prohnutí typu camber je snowboard citlivý na reakce a velmi rychlý. Nejlepší ho zvládne pokročilý jezdec, kterému jízda po hranách nedělá problém. Twin tvarování znamená symetrické, stejně tvarované a široké konce. Vybaven je skluznicí Triax / Sintered. Rozhodující funkce snowboardu Burton PROCESS: Univerzální all mountain provedení na sjezdovky i triky Prohnutí camber dává desce rychlost a okamžité reakce Symetrický twin tvar desky Typ skluzni
Boty na snowboard Ride Jackson 41,5
Prodám boty na snowboard Ride Jackson, velikost 41,5, systém utahování BOA (na lanka je doživotní záruka). Boty jsem měl na sobě jedny hory, pak jsem zjistil, že mě snowboard už tolik netáhne, budu rád, když někomu poslouží. Boty jsou pohodlné, zateplená vnitřní botička, skoro nové (kupované v lednu, je na ně ještě necelé 2 roky záruka, účet samozřejmě přidám k botám). Původní cena 7999,-. V případě zájmu přidám ještě vak na snowboard za 500,-. Pouze osobní odběr v Berouně nebo v Praze na Zličíně.