inzerce, prodej, prodám, bazar

Brankářská helma na florbal Tempish

Kategorie: Vše ostatní

Téměř nepoužívaná.
Cena 900 Kč
Brankářská helma na florbal Tempish
Podobné inzeráty
Brankářská helma na florbal
Prodám brankářskou helmu na florbal. Úplně novou nepoužitou.
Penny board Tempish Silic green
Pennyboard Tempish Silic - legendární skateboard s vinylovou deskou v parádním pestrobarevném designu. Kvalitně osazený a velmi pružný skateboard dodávaný v několika barevných variantách. Stačí si pouze vybrat! Díky své velikosti a nízké hmotnosti ideální na cruising po městě. Dokonale ovladatelný skate, který můžete mít stále při sobě. Tempish Silic to je parádní retro záležitost ve stylu oblíbených penny, ale za daleko nižší cenu. Deska boardu je vyrobena z plastu typu polypropylenu PP a je prakticky nezničitelná. Použitím tohoto typu materiálu má za následek velkou sílu skateboardu, větší než u běžných skateboardů z překližky. Horní strana je ve formě mřížky, zabraňuje sklouznutí a lze na ní jezdit i naboso. Gumová kolečka dobře tlumí nerovnosti. Penny board je jako nový, použitý 2x. Původní cena 1490,- Kč. Osobní převzetí je možné v Mostě/Litvínově.
Florbal brankářská dětská souprava
Prodáme skoro nepoužitou Florbalovou sadu pro brankáře. Včetně účtu a záruky. Chrániče kolen - FLOORBEE XS/S Brankářské kalhoty - FLOORBEE S Brankářská maska - V:52 Rukavice V: 10-12let Brankářský dres - Velikost M Batoh na kolečkách
Florbal brankářské kalhoty a dres
Brankářské kalhoty Tempish S (pc3320/nc1600), rozměry: délka od pasu 106, délka vnitřní 70 Brankářský dres Tempish M (pc 1660/nc800), rozměry: délka 78, hrudník objem 110, délka rukávu od ramene 64 zakoupeno 12/21, doklad dodám, možno jednotlivě, na každý kus originál obal, použito 5x. Koupeno zde, ale příliš velká velikost. Zásilkovna, Osobně Plzeň
Pánské lední brusle 1x použité Tempish Boston vel. 37
Prodám pánské brusle 1x použité - jako nové. Zakoupeny v obchodě s hokejovými potřebami v Hodoníně u kostela. Popís výrobce: Pánská brusle Tempish Boston je vhodná pro hráče středních soutěží a rekreační bruslaře, kteří od brusle vyžadují závodní vlastnosti. Velmi pevný materiál zajistí jejich dlouhou životnost. Konstrukce boty: speciální rezistentní PVC – (ice grade DF) zachovávající si houževnatost do teploty –25°C, 2 vrstvy technického, voděodolného nylonu 7X, vnitřní bandáž s pamětí na bázi latexu DB 320 Vnitřní výstelka: technické nylonové vlákno Cambra 26Z pro dokonalý odvod vlhkosti a udržení optimálního komfortu uvnitř boty, anatomický tvar skořepiny boty v oblasti kotníků pro pevnou fixaci nohy v botě Konstrukce jazyka: anatomický dvoudílný jazyk, materiál resistentní PVC materiál podložený filcem o tloušťce 8 mm Brusle: osazena držáky Tempish 7000 s noži z kvalitní uhlíkové oceli HRC53 Další vlastnosti:odolný plast, jenž chrání prsty nohou, designový potisk, utahování pomocí klasických tkaniček Velikosti vnitřních vložek: vel.: 37 – 23,0 cm Cena: 799,- Kč. Upřednostňuji osobní převzetí v Moravské Nové Vsi (okr. Břeclav).
FLORBAL MASKA, HELMA, PŘILBA SALMING
Prodám po synovi masku na florbal Salming. Rok výroby 2017, nehraná poslední 2 roky. Zachovalá. Do Brna lze dovézt. Cena bez poštovného.