inzerce, prodej, prodám, bazar

Brankářská vyrážečka, 4 ks,vše profimodely, klasický g., sr.

Kategorie: Hokej, bruslení

Použité profesionální vyrážečky, 4ks, vše klasický gard, velikost senior, některé zakázková výroba, všechny stále vhodné i na závodní hokej:

1.) brankářská vyrážečka Bauer Vapor Hyperlite, zakázková výroba, velmi pěkný stav, semtam drobná kosmetická oděrka, výplně, plasty i rukavice naprosto v pořádku. Semtam nějaká drobná kosmetická oděrka.


2.) brankářská vyrážečka CCM AXIS pro, zakázková výroba, taktéž zachovalý stav, plně funkční, na oko jde vidět, že byla hraná, ale jinak je naprosto v pořádku, včetně plastů, výplní i dlaně, dvojitá silná dlaň, bez jediné dírky.


3.) brankářská vyrážečka CCM PREMIER II, velmi pěkný stav, prakticky bez oděrek, jen sem tam nějaká šmouha od puků, výplně plasty i rukavice naprosto v pořádku, dlaň bez jediné dírky.


4.) brankářská vyrážečka Bauer Supreme Ultrasonic, taktéž velmi zachovalý stav, sem tam šmouhy od puků, výplně i plasty jsou stále naprosto v pořádku, dlaň bez dírky. Semtam malé kosmetické oděrky.

Možnost osobního odběru, nebo zaslání pošto, ale v tom případě hradí poštovné kupující. V případě zájmu mě kontaktujte na mobil, či email. Budete-li chtít, podívejte se i na mé další inzeráty.
Brankářská vyrážečka, 4 ks,vše profimodely, klasický g., sr.
Podobné inzeráty
Brankářská vyrážečka CCM Axis, vel. senior, klasický gard
Komplet čerstvě zrepasovaná profesionální brankářská vyrážečka CCM Axis, seniorská velikost, klasický gard. Je to zakázková výroba. Krom malých drobných oděrek (ošuntělin) je bez vad, vše co bylo třeba opravit, bylo opraveno u profesionála. Vyrážečka je vyčištěná a vydesinfikovaná. Sem tam jde vidět nějaký zbytek od šmouhy od puku. Plasty, výplně, pěny bez chyby, rukavice /dlaň je úplně nová. Celá rukavice je v TOP STAVU !!! Možnost osobního odběru, nebo zaslání poštou, ale v tom případě hradí poštovné kupující. V případě zájmu mě kontaktujte na mobil, či email. Budete-li chtít, podívejte se i na mé další nabídky.
Brankářská vyrážečka REEBOK Premier, "profi", klas. g., sr.
Brankářská vyrážečka, REEBOK Premier, starší profesionální model, klasický gard, seniorská velikost, použitá, ale moc pěkný stav, semtam nějaká drobná kosmetická oděrka, povrchová. Plasty a výplně naprosto v pořádku, rukavice /dlaň je v super kondici /TOP STAV, dvojitá, originální stav, dlaň v podstatě jako nová. Textilní lemy po obvodu vyrážečky mají šmouhy od puku, zbytek povrchu vyrážečky je vyčištěný. Stále vhodné i na závodní hokej. Možnost osobního odběru, nebo zaslání poštou, ale v tom případě hradí poštovné kupující. V případě zájmu mě kontaktujte na mobil, či email. Budete-li chtít, podívejte se i na mé další inzeráty.
Brankářská vyrážečka CCM Axis, custom, klasický gard, sr.
Použitá profesionální brankářská vyrážečka CCM AXIS, zakázková výroba, (Karolus Kaarlehto), velmi zachovalý stav, plně funkční, na oko jde vidět, že byla hraná, (nějaké drobné kosmetické oděrky, pozůstatky šmouh od puků), ale jinak je naprosto v pořádku, včetně plastů, výplní i dlaně, dvojitá silná dlaň, bez jediné dírky. Vhodná je stále i na hokej vyšší úrovně. Možnost osobního odběru, nebo zaslání poštou, ale v tom případě hradí poštovné kupující. V případě zájmu mě kontaktujte na mobil, či email. Budete-li chtít, podívejte se i na mé další inzeráty.
Brankářská vyrážečka Bauer 2S Pro - Sr
Profesionální vyrážečka v perfektním stavu, chytána pouze krátké období v soutěžním hokeji, v jedné z nižších lig. Velmi lehká, skvěle se v ní drží hokejka. Reklama jde bez problému odlepit, pod reklamou jsou rovněž šmouhy od puků. Při troše čištění bude vypadat jak nová. Možné pořídit i v setu s lapačkou, viz tento inzerát: V případě zájmu, osobní odběr v Praze - Vestec, po domluvě i Brno nebo možnost odeslání kurýrem.
Brankářská lapačka a vyrážečka CCM AXIS 1.5 Junior
Brankářská lapačka a vyrážečka CCM AXIS 1.5 junior (8-12 let). Horší stav viz foto.
Brankářská vyrážečka REEBOK Premier, klas. g., sr.
Brankářská vyrážečka Reebok Premier, použitá, starší profesionální model, stále v solidním stavu, použití je ale zřejmé. (drobné oděrky, rožky obvodových lemů, atd.) Plasty a výplně v pořádku, rukavice /dlaň - byly dvě 2mm prošoupaniny na 2 prstech (podšito) a byla jedna prošoupanina 1 v oblasti dlaně, jedna vrstva byla prošoupána cca 3 cm2, bylo podlepeno, čili dlaň je aktuálně bez dír. PS: v oblasti dlaně jsou ještě 2 vrstvy materiálu. Od vyrážečky rozhodně nečekejte zázraky, ale amaterský hokej, nebo inline či hokejbal stále zastane hravě. Možnost osobního odběru, nebo zaslání poštou, ale v tom případě hradí poštovné kupující. V případě zájmu mě kontaktujte na mobil, či email. Budete-li chtít, podívejte se i na mé další inzeráty.