inzerce, prodej, prodám, bazar

Brankářské betony Rey GP3300, SR vel. 34

Kategorie: Hokej, bruslení

Brankářské betony Rey GP3300, SR vel. 34, vhodné pro výšku cca 170 - 180 cm, horší stav, hraně několik sezón.
Brankářské betony Rey GP3300, SR vel. 34
Podobné inzeráty
BAZAR - BRANKÁŘSKÉ BETONY BAUER VAPOR X2.7 JUNIOR
Betony Bauer Vapor X2.7 hrané půl sezóny. Pevné, nevytlučené betony bez závad. Velikost: junior XS Základní model hokejových betonů. Betony Bauer Vapor x2.7 Junior jsou velmi lehké a využívají jádra DYNAMIC FREE FLEX a spodního ohybu 100° Betony jsou poměrně měkké, a tak je v nich snadný pohyb Využívají upevnění TUNE FIT, stejně jako nejvyšší modely značky Bauer. To zajistí libovolné nastavení pro to nejlepší uchycení. Dobrá volba pro začínající malé brankáře.
Brankařské betony Bauer 2Spro XL custom Aleš Stezka
Prodám betony Bauer 2Spro custom Aleš Stezka. Betony jsou velikosti XL, nicméně srovnával jsem je s modely Hyperlite a Ultrasonic velikosti L a je to stejné. Betony mají za sebou něco málo v hokejové extralize po původním majiteli, následně necelé 2 sezony extraligy hokejbalu čistě na plastu. Na betonech byly plastové slidery, které jsou odstraněny a pod nimi zůstaly betony jak nové. Žluté skvrny a odření na pravém betonu již na betonech byly, po hokejbale zůstaly odřené špičky a lemy na kolenech. Na betonech chybí spodní řemínek a špičky s tkaničkami. Cena 4800 Kč, dohodě se nebráním, řekl bych že jsou stále v docela slušném stavu a někomu mohou dobře posloužit na hokejbale, ale klidně i na hokeji. Případně jsem schopen je dodat opět oplastované stejným typem sliderů na plast, případně klasickou verzí (hladké bez výstupků).
Brankářské betony Reebok
Prodám hokejové brankářské betony značky Reebok velikosti 36'' (91 cm). Betony jsou velikostí JR/SR, byly v roce 2021 celé repasovány v brašnářství, jsou zašity, vyměněny řemeny za kvalitní kožené a látkové (proto nejsou barevně sladěny). Vnitřní část betonů je prakticky nepoškozena, vnější část má jen několik oděrek od puků a odpovídají svému stáří a opotřebení. Betony doporučuji pro začínající i mírně pokročilé brankáře, jsou zcela funkční a spolehlivé. Cena je dána bez poštovného. V případě rychlého jednání sleva!
Set ccm betony, lapacka, vyrazecka
Krásný set, před půl rokem na repasu. Betony u firmy DV Lapacku u Tomana Jansa Betony velikost 35+2 Více info po telefonu Brankařský set, betony, lapačka, vyrážečka, ccm, bauer, rey, vaughn, true, lefevre, brians, warrior
Unikátní brankářské betony DV 38"
S těžkým srdcem prodám exkluzivní betony od renomované firmy DV vyrábeně custom na zakázku - vel. 38". Top stav a neuvěřitelně lehké. Firma DV poskytuje k betonům doživotní záruku a každoroní bezplatný servis betonů a betony jsou tak v naprosto skvělém stavu. Můžete na fotkách vidět např. kompletní nové obšití spodní části nebo nová sada upínacích popruhů. Vnitřní část betonu (deskové plasty) jsou v prvotřídním stavu, nejsou vymlácené, zlomené, ani sesedlé (viz foto jak samotného vnitřku, tak z ledu). DŮLEŽITÉ - právo na každoroční bezlplatný servis a doživotní záruku, se přenáší i na nového vlastníka! Sada byla předělána z původních kožených řemínků na rychloupínací systém pomocí velcro gum. Je možné sadu přestavět zpět na plně kožené řemínky nebo jakýkoliv mix. K betonům zdarma sada Toe Hook v hodnotě 900Kč + 2 sady kožených řemínků (jedny témeř nové, druhé 2 sezony hrané). Betony prodávám z důvodu přesedlání na jiné barvy a full Brians Optik a nemám pro ně bohužel využití a nechci aby zbytečně ležely ve sklepě.
BRANKÁŘSKÉ BETONY VAUGHN LT 80, vel. 36"+ 2
BRANKÁŘSKĚ BETONY VAUGHN LT80 Vel. 36"+ 2 Slušné betony v dobrém stavu Cena - 8000 Kč OSOBNÍ ODBĚR MOŽNÝ, RÁD PORADÍM S VÝBĚREM TYPU I VELIKOSTÍ. MŮŽETE VOLAT I O VÍKENDU V NABÍDCE I JINÉ TYPY VÝSTROJE VŠECH VELIKOSTÍ Martin Sedláček IČO 64313018