inzerce, prodej, prodám, bazar

Brankářské vybavení na florbal

Kategorie: Míčové hry

Rukavice stav 3/10,ostatní 9/10.
Rukavice 100, taška 700, suspenzor 200, kalhoty 1100, vesta 1000, kolena 1000, lokty 500.
Při koupi všeho sleva
Brankářské vybavení na florbal
Podobné inzeráty
Florbal Salming hawk Tourlite Aero 27 SMU 100cm levá
Salming hawk Tourlite Aero 27 SMU 100cm levá. Koupená v kameném obchodě . Hrál jsem s ní tak 3x, pak u nás florbal skončil, takže je opravdu v dobrém stavu, jako nová... Původní cena byla 2500 a pořád se drží podobně viz: Balíkovnu nelze použít z důvodu rozměrů. Zásilkovna je dražší než pro běžný balík, protože je potřeba použít nadrozměrnou zásilku - mělo by to být kolem 119 kč kdyžtak.
Florbalové brankářské kalhoty
Prodám brankářské kalhoty na florbal v top stavu. Velikost 150/160. Původní cena: 1500 CZK. Doručení vrámci CZ v ceně.
Brankařské kalhoty Tempish Moahawk2 activ junior Vel. 130
TEMPISH brankářské kalhoty Mohawk II Red Druhá generace velmi oblíbených brankářských kalhot MOHAWK je velmi bezpečná s novými funkčními prvky.Pohodlné brankářské kalhoty s elastickým úpletem v rozkroku pro větší volnost pohybu. Bezpečné vycpávky se přizpůsobí v každé situaci. Vysoce otěruvzdorný materiál na exponovaných místech. Pohodlný a komfortní pásek. TRIPLEX (zapínání za pomocí pružné gumy, pásku na suchý zip a pásku s přezkou) systém zapínání zajistí správnou polohu v každá pozici. Nově přidaný zip v dolní části nohavic pro jednodušší manipulaci s chrániči. Materiál: 100% polyester
Florbalové brankářské vybavení
Dobrý den, rád bych prodal svoji helmu a vestu, florbal už nehraju tak věci nepotřebují a ostatní je můžou ještě využít. Helma má vyměněny šroubek, pár škrábanců ale jinak v pořádku. Cena za helmu je 500Kč. Vestu jsem kupoval za 2000 nošená jednou na tréninku, nesedí mi, velikost large, je jako nová, žádná poškození. Cena 1000Kč. Zájemci prosím volejte na uvedené číslo. Odběr Brno!!!
Helma na florbal
Helma na florbal, junior, nastavitelná velikost-viz foto
Ochranné brýle na florbal Unihoc victory Junior
Prodám nové ochranné brýle na florbal. Pc 920kč.Možno zaslat poštou po zaplacení na účet včetně poštovného 100kč.