inzerce, prodej, prodám, bazar

Brašna Lowepro Toploader Zoom 45 AW

Kategorie: Brašny a pouzdra

Prodám brašnu na fotoaparát Lowepro Toploader Zoom 45 AW.
Používaná občasně po 2 roky.
Nemá žádnou vadu ani odřeniny.
Velká kapsa rozměry: 16 x 10.5 x 16.3 cm. Plus přední kapsa a kapsa ve víku. V zadní kapse pláštěnka na brašnu. Pláštěnka nikdy nepoužitá.

Osobní předání Praha nebo okres Náchod, popřípadě Pošta nebo Zásilkovna.
Brašna Lowepro Toploader Zoom 45 AW
Podobné inzeráty
Brašna Toploader Zoom 45 AW II
Prodám málo používanou brašnu Toploader Zoom 45 AW II ve skvělém stavu. Odkaz na produkt:
Fotobrašna Lowepro Toploader Zoom 45 AW
Predám málo používanú (asi 3x vzatú) fotobrašnu Lowepro Toploader Zoom 45 AW. Obsahuje i ochranu proti dažďu. Preferujem osobné predanie v Brne a okolí, prípadne sa ide dohodnúť i inak.
Lowepro Toploader Zoom 45 AW
Prodám brašnu Original Lowepro Toploader Zoom 45 AW. Minimálně používané. Puvodni cena: 699CZK Rozměry vnější (š x h x v, cm): 17 x 15,5 x 19 Rozměry vnitřní (š x h x v, cm): 16 x 10,5 x 16,3 Hmotnost (kg): 0,3 Kapacita: DSLR tělo se základním objektivem, příslušenství (karty, akumulátor), drobné osobní věci. Osobní předání v Praze (Praha 5-Zlicin)
Fotobrašna Lowepro EX 120, SemiLine, Hama
Použitá brašna černé barvy značka Lowepro EX 120. Rozměry vnitřní (š x v x h) v cm: 12.5 x 15 x 9. Pro D-SLR tělo s objektivem, blesk, příslušenství, osobní věci. Je kvalitně polstrovaná brašna s modulárním vnitřním prostorem, který je možné pomocí oddělovačů na suché zipy přizpůsobit konkrétní velikosti fotoaparátu a množství příslušenství. Zipy jsou chráněny proti dešti systémem OverLap. Má i několik dalších kapes na příslušenství a osobní věci. Viz reálné foto. 700kč *** Kompaktní a stylová brašna foto/video Semi Line černé barvy na digitální foťák. 350kč. *** Fotobrašna na foťák HAMA modročerná. Použitá brašnička na fotoaparát s dělitelnou komorou. Hodí se na kompakt nebo videokameru. Zrcadlovka už je tam dost natěsno - viz foto. Cena 250 *** 2xDiplomatka - hnědá a černá Lucky Bird kabela Kus za 450kč
Foto brašna LowePro Nova 5 AW
Ramenní brašna NOVA 5 AW je vyrobena z nepromokavých materiálů a navíc má pláštěnku (AW Cover). Obsahuje několik kapes, nastavitelné oddělovače a "NoDrop" přední kapsu. Brašna je velmi kvalitně polstrovaná, přitom nepůsobí robustním dojmem. Prostor v hlavní komoře je možné přizpůsobit konkrétním potřebám díky nastavitelným oddělovačům. Brašna je ve velmi dobrém stavu.
Brašna na zrcadlovku a jeden objektiv - Lowepro
Brašna na zrcadlovku je používaná, ale stále poslouží. Brašna má nastavitelný popruh. V hlavní kapse jsou vypolstrované přehrádky na foťák a objektiv. Ze dvou zipů funguje už pouze jeden. Dále je zda malá kapsička na paměťové karty atd. V přední části je podlouhlá kapsa s dalšími menšími. Brašna má pláštěnku proti dešti. Vše viz foto.