inzerce, prodej, prodám, bazar

Braun

Kategorie: Epilátory, Depilátory

Prodám Braun silk.épik.everSoft.
Nové, nepoužité.
Braun
Podobné inzeráty
IPL Braun PL 5154 NOVÝ
Prodám zcela nový, nevybalený, originálně zalepený IPL epilátor Braun PL 5154. Braun Silk-expert Pro PL5154 IPL, bílá/zlatá Dopřejte si dokonale hladkou pokožku s epilátorem Braun Silk-expert Pro PL5154 IPL. Odstraňuje chloupky pokročilou metodou IPL. Zajistí hladkou kůži až na 6 měsíců s viditelným snížením růstu chloupků již za 4 týdny. Jeho výhodou je neustálá automatická optimalizace záblesků dle odstínu pokožky tak, aby bylo dosaženo dokonalé rovnováhy mezi bezpečností a efektivitou. Skvělé 2 režimy pro citlivou pleť vám zajistí pohodlí díky 125 zábleskům za minutu, kdy při klouzavém pohybu po kůži docílí minimálního množství neošetřených míst. V choulostivých oblastech sníží intenzitu světla. Balení obsahuje přesnou, standardní hlavici a holicí strojek Venus Divine. Přesná a široká hlavice zvládne péči od hlavy až k patě. Pro bezpečné cestování i skladování má přístroj své pouzdro. Senzor Skin Pro 2.0 perfektně optimalizuje výkon pro každou část těla. Užijte si skvělou technologii IPL jako ze salónu v pohodlí vašeho domova s přístrojem, který se dokonale přizpůsobí tónu vaší pokožky.
obličejový epilátor Braun
Prodám obličejový epilátor Braun. Byl používaný, ale je zcela nepoškozený a ve funkčním stavu. 2 nástavce: pinzety + kartáček Epilátor Braun vám umožní snadno odstranit nechtěné obličejové chloupky. Epilační hlavice má 10 mikro-pinzet, které zachycují nejjemnější chloupky (0,02mm) pro hladkou pokožku po dobu až 4 týdnů. S rychlostí 200 vytrhávacích pohybů za sekundu je Braun epilátor znatelně rychlejší a důkladnější než obyčejná pinzeta. Obličejový kartáček - Hloubkově čistí pleť obličeje a provádí její jemný peeling. Zařízení je 100 % voděodolné. Můžete ho s sebou vzít do sprchy, či ho snadno vyčistit pod tekoucí vodou. Bateriový provoz - Součástí balení je AA baterie. Balení obsahuje: epilátor na tvář, hlava s čistícím kartáčkem, ochranný kryt, baterie. Použití: Přepnutím vypínače doleva nebo doprava zapněte přístroj. Směr otáčení kotoučů závisí na směru, kterým posunete vypínač při zapínání přístroje. Nejlepších výsledků dosáhnete tehdy, budou-li kotouče rotovat proti směru růstu chloupků. Po použití přepněte vypínač do polohy 0 (= vypnuto).
Dámský epilátor Braun Silk-épil Beauty Set 9 9-995
Pouze rozbalený set dámského epilátoru + obličejového epilátoru FaceSpa Možnost osobního vyzvednutí v Hradišti na Písku či Heřmanově Městci případně zásilkovna Původní cena 5000,- Sada dámského epilátoru s širokou výkyvnou epilační hlavou a obličejového epilátoru FaceSpa. Braun Silk-épil Beauty Set 9 9–995 je vybaven inteligentním senzorem tlaku SensoSmart a je 100% vodotěsný . Dopřejte si hladkou a hladkou pokožku od hlavy až k patě. Luxusní sada pro péči o tělo a obličej 9 v 1 Epilátor s inteligentním senzorem tlaku SensoSmart O 40 % širší epilační výkyvná hlava Technologie pinzet MicroGrip pro odstranění nejkratších chloupků (0,5 mm) Wet&Dry použití nasucho i pod vodou Masážní systém válečků Systém 40 pinzet 2 rychlosti Li-Ion baterie – 1 hodina nabíjení pro 50 minut provozu Chytré osvětlení SmartLight Obličejový epilátor Braun FaceSpa 10 mikrootvorů pinzety Přepínání směru otáčení 100% voděodolný Jedná se o tento typ:
Prodám Braun Face 820 Epilátor + kartáček
Prodávám s 50% slevou !!! Produkt není rozbalen! Přesná epilace a hloubkové čištění pórů . S Braun Face 820 můžete využít dvě procedury s jedním přístrojem – stačí vyměnit nástavec.Nezáleží na tom, jestli chcete vypadat jako filmová hvězda, nebo si jen užít den bez make-upu. Základem musí být naše krásně čistá pleť. Braun Face dává ženám sebedůvěru a možnost svobodně se rozhodnout, jestli chtějí použít make-up, nebo se bez něj obejdou Možnost osobní odběr v Náchodě, případně pošlu Zásilkovnou na požadované odběrné místo.
Depilátor Braun
Prodám úplně nový, nepoužitý jen otevřený depilátor Braun Lady Shaver 5560. Nevhodný dárek, 2 roky záruka. Info o produktu: Prosím email, SMS
IPL Braun PL5014
Prodám plně funkční, párkrát použitý IPL epilátor Braun Silk-expert Pro 5 PL5014. Koupený konec 12/21. PC: 6899,-