inzerce, prodej, prodám, bazar

Braun Silk epil 7 - legs,body & face

Kategorie: Epilátory, Depilátory

Prodám nepoužitý epilátor Braun silk-epil 7.
Jen rozbalený, bohužel bez krabice.
Braun Silk epil 7 - legs,body & face
Podobné inzeráty
IPL epilátor Silk'n infinity h3101
1x používaný v perfektním stavu. Silk'n Glide Infinity 400.000 umožňuje odstranit nežádoucí chloupky téměř v okamžiku. Výzkum prokázal, že Silk'n Glide Infinity odstraňuje chloupky téměř dvakrát rychleji než předchozí zařízení Glide. Jedná se o inovativní průlom v odstraňování chloupků, která dělá z Glide Infinity nejrychlejší HPL epilační zařízení na trhu. Nyní je možné odstranit nežádoucí chloupky z celého tělo za méně než 20 minut, bez bolesti, bez podráždění a bez starostí. S touto technologickou novinkou máte před ostatními zařízeními náskok! Patentovaná a klinicky prokázaná technologie eHPL umožňuje odstranění nežádoucích chloupků Nejrychlejší eHPL epilační zařízení na trhu Ošetření celého těla za méně než 20 minut Nastavitelná rychlost: od 1 pulsu každou sekundu až po 1 puls každé 2 sekundy Až 92% snížení v růstu chloupků po dokončení ošetření Plánovač ošetření s inteligentní Silk'n mobilní aplikací Vhodné pro ošetření obličeje a celého těla Pět nastavení energie záblesku Vhodné i pro tmavší pleti Může být použit po opalování (nastavení energie 1) Ošetřovaná plocha jedním impulsem 3 cm2 Deluxe pouzdro součástí Depilace nežádoucích chloupků pomocí průlomové technologie HPL, se kterou pracuje Silk´n Infinity, nabízí až 400 000 pulsů na ploše o velikosti 3 cm2. Tato technologie je právě tím perfektním nástrojem pro ošetření citlivých částí těla! Kromě toho je možnost nastavit rychlost v rozmezí od 1 impulsu za sekundu až po 1 impuls za 3,5 sekundy, v závislosti na množství energie. Silk'n Infinity: malý a lehký Nyní je Silk'n Glide v menším a lehčím provedení, takže si ho můžete vzít kamkoliv s sebou. HPL™ technologie HPL™ technologie v Silk'n Infinity přináší vyšší bezpečnost díky nižší energetické úrovni. HPL™ technologií je možné dosáhnout dlouhodobého efektu odstranění chloupků za zlomek úrovně energie používané v jiných světelných zařízení založených na odstranění chloupků. Nízká úroveň energie použitá v Infinity snižuje riziko poškození nebo komplikací, a přispívá k celkové bezpečnosti. Doporučeno lékaři Silk'n Infinity je zařízení pro domácí zařízení k odstranění nežádoucího ochlupení založené na bázi HPL laserového světla. Ideální plochy těla pro použití Silk'n Infinity jsou podpaží, třísla, ruce, nohy, obličej, záda, ramena a hrudník. Infinity nabízí 5 úrovní energie od 1 (nejnižší) do 5 (nejvyšší). Silk'n Infinity má certifikát FDA v USA a byl testován předními dermatology a plastickými chirurgy, kteří došli závěru, že Infinity může být použit bezpečně, snadno a efektivně v běžném domácím prostředí. Plánovač ošetření v inteligentní Silk'n mobilní aplikací Nyní už nezapomenete na další ošetření. Silk'n splikace pohodlně naplánuje Vaše příští ošetření chloupků v digitálním plánovači a automaticky Vám připomene, až bude čas použít Silk'n Infinity znovu. Aplikace sleduje léčbu epilace a zobrazuje informace o stavu
Braun Silk epil 7 nepouzity
Novy/Nikdy nepouzity!! Tel.837119 Typ holicího strojku: epilátor Počet rychlostí: 2 Počet pinzet (ks): 40 Zastřihování: ANO Ochlazování: ANO Použití a údržba: voděodolný Osvětlení: ano Zdroj energie: akumulátorový Doba provozu (min): 40 Doba nabíjení (hod.): 1 Výměnné nástavce: nástavec pro citlivé partie; výkyvná epilační hlava Masážní systém: ANO Typ epilátoru: pinzetový Epilátor Silk-épil 7 Wet / Dry odstraňuje i ty nejkratší a nejjemnější chloupky dlouhé pouze 0,5 mm. Tak malé je zrnko písku. 40 pinzet technologie Close-Grip od značky Braun zaručí mimořádný výkon a důkladné odstranění chloupků. Epilátor nemá přívodní šňůru, můžete ho proto používat jak nasucho, tak i ve sprše nebo vaně pro ještě šetrnější epilaci. Hlavní přednosti epilátoru Silk-épil 7 Wet / Dry: Wet / Dry Epilátor Silk-épil 7 byl navržen speciálně pro epilaci v teplé vodě. Teplá voda uvolňuje a zklidňuje. Teplo podporuje váš krevní oběh a zvyšuje komfort při epilaci, protože mírně znecitlivuje pokožku.
Dámský epilátor Braun Silk-épil Beauty Set 9 9-995
Pouze rozbalený set dámského epilátoru + obličejového epilátoru FaceSpa Možnost osobního vyzvednutí v Hradišti na Písku či Heřmanově Městci případně zásilkovna Původní cena 5000,- Sada dámského epilátoru s širokou výkyvnou epilační hlavou a obličejového epilátoru FaceSpa. Braun Silk-épil Beauty Set 9 9–995 je vybaven inteligentním senzorem tlaku SensoSmart a je 100% vodotěsný . Dopřejte si hladkou a hladkou pokožku od hlavy až k patě. Luxusní sada pro péči o tělo a obličej 9 v 1 Epilátor s inteligentním senzorem tlaku SensoSmart O 40 % širší epilační výkyvná hlava Technologie pinzet MicroGrip pro odstranění nejkratších chloupků (0,5 mm) Wet&Dry použití nasucho i pod vodou Masážní systém válečků Systém 40 pinzet 2 rychlosti Li-Ion baterie – 1 hodina nabíjení pro 50 minut provozu Chytré osvětlení SmartLight Obličejový epilátor Braun FaceSpa 10 mikrootvorů pinzety Přepínání směru otáčení 100% voděodolný Jedná se o tento typ:
Braun Silk épil 9-561 Wet&Dry epilátor, rosegold
PŮVODNÍ CENA: 3999 Kč, jednou použitý, včetně originální obalu viz fotky Nové epilátory Silk-épil 9 s epilační hlavou širší o 40%, zachytí při jednom tahu více chloupků tím vám zaručí rychlejší epilaci Wet & Dry Epilátor Silk-épil 9 byl navržen speciálně pro epilaci v teplé vodě teplá voda uvolňuje a zklidňuje teplo podporuje váš krevní oběh a zvyšuje komfort při epilaci, protože mírně znecitlivuje pokožku Technologie pinzet MicroGrip Díky průlomové technologii od značky Braun je epilace účinnější než kdy dřív širší a delší pinzety odstraní kratší chloupky, které ani vosk nedokáže zachytit (0,5 mm)
Epilátor Braun silk epil 7
Nepoužívaný pouze vybalení,bez záruky, epilátor Braun silk epil 7 včetně originálního balení a příslušenství. Jen osobní předání
Epilator Braun Silk épil 7
Prodám epilátor Braun Silk épil 7 V cene: epilator + krabice s prislusenstvim Stav: vyborny ( pouzito pouze 2krat na nohy ) Predani: Praha - mozne zaslat i postou ( + 100 kc )