inzerce, prodej, prodám, bazar

Brigáda - Číšník / servírka

Kategorie: Pohostinství a ubytování

Bar Podlesí na Jižních Svazích hledá brigádníky na pozici číšník/servírka:
- Pracovní doba cca. od 17:00 do 22:00
- Plánování směn dle domluvy
- Peníze dle domluvy - ihned na ruku
- Nástup možný ihned
Pro více informací volejte na: / nebo se stavte osobně do baru domluvit se (otevírá se od 16:00)
Brigáda - Číšník / servírka
Podobné inzeráty
Práce v Restauraci U Fleků , Praha 1 na pozici číšník
Restaurace U Fleků , Praha 1 , ul. Křemencova 11 přijme pracovníky na pozici číšník -> 250,-Kč/hod. hrubého + odměny = výdělek 43.000 - 50.000 Kč čistého!! Pracovní poměr: práce na plný úvazek, DPP, DPČ Jazyky: český jazyk, anglický jazyk (základní) Benefity: bonusy/prémie, zvýhodněné personální stravování Co vás čeká Fyzicky náročnější práce na pozici číšník v tradiční restauraci v centru Prahy Nepravidelná pracovní doba, min. 8h/denně, HPP, DPP nebo DPČ. Možnost domluvy Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít Praxe v oboru, fyzická zdatnost, základní znalost cizích jazyků, spolehlivost Co vám můžeme nabídnout Příjemné pracovní prostředí ve větším kolektivu, zajímavé finanční ohodnocení – 250,-/hod. hrubého + odměny Svůj zájem o pozici a životopis prosíme zasílat na email: ufleku@ nebo volat na tel. +420 Těšíme se na nové tváře Tým Restaurace U Fleků restaurace pivovar práce brigáda ufleků číšník
LEGENDA - KUCHAŘ, OBSLUHA RESTAURACE A BARU
Zavedený podnik s 20ti letou historií Restaurace&Live!Bar LEGENDA, nacházející se na Praze 2, v blízkosti IP Pavlova hledá do svých řad: - Kuchaře/ku - spolehlivost, samostatnost, kreativita, možnost rozvoje. Plat (čistý/den): 2500,- po zaučení 3000,- + motivační program. HPP nebo brigáda - Číšník/servírka - spolehlivost, důraz na komunikaci se zákazníky, znalost servisu. Mladý kolektiv, možnost rozvoje. HPP nebo brigáda. Plat(čistý/den): 1350,- + motivační program - Hosteska/obsluha baru/barman/ka - spolehlivost, důraz na komunikaci se zákazníky, znalost servisu. Mladý kolektiv, možnost rozvoje. Práce v pozdních a ranních hodinách. Brigáda. Plat(čistý/hodina): 200,- nebo dle domluvy při delších směnách.
Servírka/Číšník
Do rodinné restaurace Na Veselce v Nové Vsi u Bakova 32 hledáme milého a usměvavého kolegu/kolegyni na pozici vrchní číšník/servírka. Nejste-li vyučeni v oboru, nevadí, ale alespoň základní praxe je vítána. Nabízíme nadprůměrné finanční ohodnocení, stravování v místě, možnost trvalého bydlení a další výhody.
SERVÍRKA / ČÍŠNÍK
Pizzeria U Fíka ve Fryštáku hledá brigádníky na pozici SERVÍRKA / ČÍŠNÍK s možností nástupu i do hlavního pracovního poměru. Bližší informace na tel.
Číšník/servírka do restaurace m/ž + ubytován do Nemecka
Ako certifikovaný poskytovateľ personálnych služieb hľadáme na pozíciu pre nášho zákazníka zamestnanca na pozíciu: Číšník/servírka do restaurace m/ž + ubytování Kde: Moritzburg u Drážďan Váš profil: - ukončené vzdělání v oboru gastronomie výhodou - německý jazyk na takové úrovni, abyste se domluvili s hosty (min. úroveň B1) - Řp sk. B výhodou kvůli dostupnosti - ochota pracovat na směny Náplň práce: - příprava, servírování - A la carte / servis / bar - obsluhy během nejrůznějších akcií - je možné pracovat i ve vedoucí pozici - dle schopností, zkušeností atd. Zaměstnavatel nabízí: - pracovní smlouvu přímo s restaurací - zkušební doba 3 měsíce - Pracovní doba 40 hodin/týden (možné i zkrácené úvazky) pondělí - neděle, 5 dní v týdnu 9:00 až 18:00, 12:00 až 20:00, 15:00 až 24:00 v závislosti na rozpisu služeb - atraktivní odměna 13,00 - 15,00 €/h (v závislosti na kvalifikaci a zkušenostech) - Příplatky za noc 25%, neděli 50%, svátek 100% - Cestovní náklady lze uhradit po domluvě (účtování podle kilometrů) - Ubytování zdarma (pokoj) v případě požadavku na 3 měsíce zdarma - poté vlastní příspěvek 100 € - Dovolená 25 dní V případě zájmu posílejte své životopisy v německém jazyce.
servírka/číšník
Hledáme personál na pozici servírka/číšník do Tetínské hospody na adrese Na Knížecí 78, Tetín 266 01. Náplň práce: obsluha hostů v hospodě a v letním období i na zahrádce Požadujeme: spolehlivost, milé a vstřícné vystupování, praxe v oboru výhodou Směny dle potřeby a předchozí domluvy. Typ pracovního úvazku dle dohody. Pro bližší informace volejte na tel.: