inzerce, prodej, prodám, bazar

Britax Römer Baby safe 2 i size + základna i-size flex base

Kategorie: Autosedačky

Ráda bych nabídla k prodeji set Britax Römer
Vajíčko Baby-safe 2 i-size + základna i-size flex base.

Zdarma přidám upravený, přešitý fusak do vajíčka, tak aby správně pasoval a pásy vedly přes tělo dítěte. (v případě zájmu více fotografií zašlu v sz.)

Kupované 8/2021 na Malvíku
Používané od 11/2021 do 3/2023

Váha vajíčka 6,48 kg
Váha báze 10,63 kg

PC : 10 880, - (vajíčko 5390,- báze 5 490,-)

Prodám za 5000, - komplet

Vzhledem k tomu, že bych nemohla zaručit bezpečnost převozu u dopravce, POUZE OSOBNÍ PŘEVZETÍ, kde ráda vysvětlím, ukážu a předám veškeré info k manipulaci.

Vajíčko se nachází v Novém Strašecí.
Inzeruji i jinde

Vajíčko díky upravitelným vložkám krásně pasuje již od narození.
Vydrží opravdu dlouho.

Báze lehce vyrovná sklon sedadel v autě.
Nejedná se o otočnou bázi.
Na bázi najdete kontrolní body, které jsou v případě správně instalace zelené. Pokud je někde v instalaci chyba, jsou červené.
Vajíčko nebylo upoutané na pásy, pouze na bázi, jeví velmi lehké známky používání.
Báze byla po celou dobu instalována v jednom autě.



Popis produktu přímo od prodejce:

BABY-SAFE2 i-SIZE je tou pravou, útulnou autosedačkou pro novorozence a děti do 15 měsíců nebo 83 cm výšky. Je totiž nejen pohodlná, ale hlavně bezpečná – splňuje novou normu ECE R129 (i-Size) platnou pro autosedačky.

Nedílnou součástí BABY-SAFE2 i-SIZE je vložka pro novorozence, která děťátku zajistí dodatečnou ochranu. To znamená, že v případě nárazu pohltí vzniklou kinetickou energii. Jak dítě roste, novorozenecká vložka se dá vyjmout a hlavová opěrka přizpůsobit tak, aby dítěti opět poskytla dostatek prostoru a pohodlí.

Patentovaná technologie polohy vleže přináší bezpečné řešení
Víme, že když s novorozencem cestujete autem, je pro vás náročné dopřát mu jinou pozici než vleže. Jeho svaly ještě nejsou plně vyvinuté a tato pozice je pro něj nejlepší. Avšak při cestách autem je poloha víc vsedě bezpečnější pro případ nárazu. Britax Römer proto našla řešení. Její autosedačka BABY-SAFE2 i-SIZE je vybavena patentovanou technologií, která umožní nastavit děťátku polohu vleže přizpůsobením hlavové opěrky. V některých typech vozidel zajistíte dítěti lepší polohu vleže použitím FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE.

Klid v duši během prvních cest s vaším dítětem
Děti, zejména pak novorozenci, jsou nejzranitelnější cestující, proto vyžadují zvýšenou ochranu proti úplně každému nárazu. Britax Römer se proto soustředí na vývoj, zkoušení, zdokonalování a výrobu dětských autosedaček, které splňují i ty nejnáročnější možné standardy, a jejich zkoušky převyšují nároky na novou normu týkající se bezpečnosti dětí (ECE R129). Koupíte-li BABY-SAFE2 i-SIZE, kupujete si zároveň i jejich precizní výzkum a záruku bezpečnosti. Což vám během cestování s dítětem dodá naprostý klid a neocenitelný pocit bezpečí.

Základna autosedačky BABY-SAFE i-SIZE umožňuje jednoduchou i
Britax Römer Baby safe 2 i size + základna i-size flex base
Podobné inzeráty
Autosedačka/vajíčko + isofix: Britax Baby-Safe 2 Flex Base
Odeslání po domluvě nebo nejlépe osobní předání - Beroun, Praha Zličín Nabízím málo používanou autosedačku Baby-Safe 2 i-Size se základnou "Flex Base", která je ještě do 27.4.2024 v záruční době (přidám doklad). Vše bylo používáno s jedním dítětem. Obojí ke ve velmi dobrém stavu posloužit novému majiteli. Autosedačka poskytuje bezpečí a pohodlí pro novorozence a děti do cca 15 měsíců a přizpůsobuje se vašemu rostoucímu dítěti až do 83 cm výšky. Součástí je i novorozenecká vložka. Více informací o základně tady: Více o autosedačce:
Autosedačka BRITAX RÖMER Baby-Safe2 i-Size Bundle Flex
Autosedačka BRITAX RÖMER Baby-Safe2 i-Size Bundle Flex Premium Line 2019, blue marble Prodám autosedačku pro děti od narození do výšky 83 cm (tj. cca do 15 měsíců) Set obsahuje: autosedačku BRITAX RÖMER Baby-Safe2 i-Size (vajíčko) + Flex Base Baby-Safe i-Size (Isofix základňa) - splňuje novou normu ECE R129 (i-Size) - certifikovaná pro použití v letadle - indikátory správné instalace - vybavena vložka pro novorozence - špičková technologie tlumení bočního nárazu (SICT) - technologie polohy vleže - snadno nastavitelná hlavová opěrka a popruhy - přizpůsobením hlavové opěrky umožníte nastavení polohy vleže - 5-ti bodový bezpečnostní pás - snadné vyjmutí pomocí adaptérů Click&Go - nastavitelná rukojeť - sluneční clona - rychle odnímatelný potah - připravená na cestovní systém (jednoduché zacvaknutí na kočárek) - vrátane hračky na fotkách Platba v hotovosti, iba osobné vyzdvihnutie na Prahe 4 - Nusle.
autosedačka Romer baby safe I-Size+Zákl isofix,TOP stav
zítra OLOMOUC, 6c použitá ,HK nebo poslat za 185 kč. ,autosedačka Romer baby safe I-Size+Základna isofix-východní Čechy můžu přivézt, TOP stavPůvodní cena přes 13.000 kč. Od narození - 15 měsíců | 40 - 83 cm | 0 - 13 kg Autosedačka je měkká a pohodlná a její součástí je sluneční clona. Dětská autosedačka je vybavena vložkou pro novorozence, která zajistí dodatečnou ochranu a pohltí energii v případě nárazu. Vložka může být odstraněna a hlavová opěrka může být přizpůsobena tak, aby poskytla více prostoru pro vaše rostoucí dítě. Můžu i odeslat za 165kč. PATENTOVANÁ TECHNOLOGIE POLOHY VLEŽE PRO BEZPEČÍ A POHODLÍ, BABY-SAFE2 i-SIZE je vybavena patentovanou technologií polohy vleže, která vám poskytne jednoduché řešení přizpůsobením hlavové opěrky umožníte nastavení polohy vleže. Můžete dokonce zajistit lepší polohu vleže pro vaše dítě použitím FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZe
Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size + základna Flex Base
Prodám dětskou sedačku Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size, včetně dokovací základny Flex Base pro isofix a novorozenecké vložky. Sedačka je málo používaná, v pěkném stavu a samozřejmě nebouraná. Preferuji osobní předání Jevíčko, Boskovice, Česká Třebová.
Britax Römer Dualfix M i-Size
Dětská autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size / Graphite Marble 9-18kg / věk 3 měsíce až 4 roky / Isofix Jako nová bez poškození. V autě bez sebemenší nehody. ;-) Flexibilní novinka mezi dětskými autosedačkami, která je vhodná pro děti od 61 do 105 cm. Díky rotaci o 360° lze autosedačku použít v obou směrech. A díky bočnímu natáčení ke dveřím auta je usazení a připoutání vašeho dítěte velmi snadné. Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size vás ohromí nejen svými skvělými vlastnostmi, ale také svým designem, za který získaly ocenění – vaše jízda tak bude nejen bezpečná, ale i stylová. Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size byla testována společností ADAC v říjnu 2018 a získala hodnocení dobrý a skvělou známku 2.1. Dětská sedačka Dualfix M i-Size je vhodná pro děti od 3 měsíců do 4 let s hmotností od 9kg až do 18kg. PC 12.990,- Kč Osobní převzetí Praha 3 - Vinohrady Více viz.:
Britax Römer BABY-SAFE i-SIZE včetně základny s isofix
Prodám sedačku (vajíčko) Britax Römer BABY-SAFE i-SIZE pro děti 0-15 měsíců včetně základny pro uchycení na isofix vybavenou nohou pro zapření do podlahy i-SIZE FLEX BASE. Výborné výsledky v testech bezpečnosti např. ADAC. Lze používat i bez základny s bezpečnostním pásem, ale prodávám pouze společně. Sedačka i základna jsou ve výborném stavu, málo používané. Sedačka v pískové barvě, černé madlo, černá základna.