inzerce, prodej, prodám, bazar

BRITAX RÖMER DUALFIX Z-Line černá 2 roky záruka 0-18kg

Kategorie: Autosedačky

BRITAX RÖMER DUALFIX Z-Line černá

Váhová kategorie 0 - 18 kg (od 3 měsíců až do 18kg)

ISOFIX ano

Možnost instalace i v protisměru.

Na zboží poskytujeme plnou záruku 2 roky

Autosedačka je v super stavu (viz fotky), stará jen několik měsíců, vše funguje jak má - otáčení, spací polohy.

Tento Z-line model byl prodáván pouze v Německu a na českém trhu se moc neobjevuje.

Pošlu na dobírku s kurýrem do jednoho dne za kč 140 a nebo osobní převzetí je možné po dohodě v Polné u Jihlavy.

DualFix Z-Line - od 3 měsíců do 4 let / 61 až 105 cm / do 18kg

Směr cestování
instalace ve směru jízdy: 76 až 105 cm
Instalace proti směru jízdy: 61 až 105cm

Tato sedačka nemá zabudovaný bezpečnostní prvek SICT, jinak je autosedačka identická s autosedačkou Britax Romer DualFix M i-Size.

Autosedačku Britax Romer Dualfix Z-Line lze otočit o 360 °. Jedná se o velmi užitečnou funkci, která usnadňuje každodenní používání autosedačky. Díky otočení sedadla směrem k rodiči lze dítě snadno a pohodlně usadit, správně připoutat a nastavit pětibodové pásy. Rodiče navíc jistě ocení, že po celou dobu, tj. od 61 do 105 cm (tj. od 3 měsíce do přibližně 3–4 let), můžou dítě v této autosedačce přepravovat proti směru jízdy. Můžete rovněž otočit autosedačku Britax Romer Dualfix Z-Line dopředu ve směru jízdy, ale teprve když dítě dosahuje výšky 76 cm. Rám autosedačky je nastavitelným toto je u tohoto typu sedadel vzácnost. Tato funkce umožňuje lepší přizpůsobení sedadla a dává více prostoru nožičkám dítěte.
Umístění prosti směru jízdy
Použití orientace proti směru jízdy do 4 let dítěte. 10 % navíc prostoru pro nohy díky nastavitelnému rámu 360° rotace sedačky
Otočné sedadlo umožňuje snadnější umístění dítěte v autosedačce.
Přizpůsobitelná ochrana proti rotaci
Nastavitelný systém ochrany proti rotaci lze upravit o 8 stupňů, sedačku lze tak dokonale přizpůsobit opěradlu sedadla ve vozidle.
Nastavení opěradla – 6 naklápěcích poloh ve směru i proti směru jízdy

Koresponduje s evropskou normou ECE R129 (i-Size)
Stabilní poutání ISOFIXem
Integrovaný s otočnou základnou
Podpěrná noha brání sedadlu v otáčení kolem jeho osy
Hluboké bočnice
Pětibodové bezpečnostní pásy
Systém Pivot Link – v případě srážky směřuje energii z nehody nejprve dolů a potom teprve dopředu
Možnost přepravy dítěte proti směru jízdy po celou dobu používání, tedy až do věku cca 4 let
Nastavitelný systém ochrany proti rotaci – snazší přizpůsobení opěradla sedadla ve vozidle
Opěrka hlavy ve tvaru V – poskytuje pohodli a chrání hlavu dítěte
Rotace sedadla o 360 stupňů – pohodlné vložení dítěte do sedačky i jeho vyjmutí
Kvalitní potah na sedačku, který je snadno odnámatelný pro praní
12 poloh pro nastavení úhlu opěradla
Nastavitelná ochrana proti rotaci – lépe se přizpůsobí sedadlu ve vozidle a poskytuje více místa pro nohy dítěte
Systém ISOFIX


BRITAX RÖMER DUALFIX Z-Line černá 2 roky záruka 0-18kg
Podobné inzeráty
Britax Römer Dualfix M i-Size
Dětská autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size / Graphite Marble 9-18kg / věk 3 měsíce až 4 roky / Isofix Jako nová bez poškození. V autě bez sebemenší nehody. ;-) Flexibilní novinka mezi dětskými autosedačkami, která je vhodná pro děti od 61 do 105 cm. Díky rotaci o 360° lze autosedačku použít v obou směrech. A díky bočnímu natáčení ke dveřím auta je usazení a připoutání vašeho dítěte velmi snadné. Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size vás ohromí nejen svými skvělými vlastnostmi, ale také svým designem, za který získaly ocenění – vaše jízda tak bude nejen bezpečná, ale i stylová. Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size byla testována společností ADAC v říjnu 2018 a získala hodnocení dobrý a skvělou známku 2.1. Dětská sedačka Dualfix M i-Size je vhodná pro děti od 3 měsíců do 4 let s hmotností od 9kg až do 18kg. PC 12.990,- Kč Osobní převzetí Praha 3 - Vinohrady Více viz.:
Britax Römer Dualfix 0-18kg+ZDARMA druhá 9-18kg
Prodám červenou autosedačku Britax Römer Dualfix, 0-18kg, červené barvy, po jednom dítěti, otočná pro jednodušší upoutání, po směru i proti směru jízdy, s kojeneckou vložkou, Isofix, cena: 5000,-. K nákupu přidám druhou Britax Römer, 9-18kg, Isofix nebo prodám samostatně za 500kč
Britax Römer DUALFIX M i-Size Midnight Grey
Kategorie 2a3. Po jednom diteti. Jako nova. Pohodlné otáčení Stisknutím tlačítka můžete autosedačku DUALFIX PLUS otočit směrem k otevřeným dveřím vozidla, což vám usnadní uložení dítěte do autosedačky a zapnutí pásů. Poté autosedačku otočte zpět do požadované polohy, dokud nezapadne na místo a můžete vyrazit. Změna orientace otočením DUALFIX PLUS je vždy otočena správným směrem. Sedačku můžete použít až do 20 kg proti směru jízdy a krátká ochrana proti rotaci poskytuje větší prostor pro nohy. Nebo můžete sedačku stisknutím tlačítka otočit ve směru jízdy, jakmile je vaše dítě dostatečně velké. Pro maximální komfort Chce vaše dítě právě pozorovat svět, nebo si naopak po cestě trošku zdřímnout? Model DUALFIX PLUS přináší vám i jemu pohodlí a flexibilitu. Několik poloh naklápění se postará o pohodlí po celou cestu. Vlastnosti Rotace o 360 stupňů Díky 360stupňové rotaci je jednoduché otočit sedačku z polohy proti směru jízdy do polohy po směru jízdy a obráceně, aniž by bylo nutné ji sundávat a opět nasazovat. Navíc lze sedačku snadno otočit k otevřeným dveřím zaparkovaného auta, abyste mohli své dítě snadno usadit a připoutat. Pak stačí otočit sedačku zpátky do požadovaného směru až zacvakne a můžete vyrazit.
Britax - DUALFIX i-SIZE
Prodám autosedačku, Britax Römer DUALFIX i-SIZE, sedačka je ve velmi dobrém stavu, používána zhruba rok a půl, bez závad, plně funkční. Odkaz:
Autosedačka Britax Römer Dualfix 2R
Nabízím k prodeji autosedačku Britax Römer Dualfix 2R.. Vhodná pro děti 0-4 roky (0-18kg). -pouze osobní předání.. Prostějov, Olomouc, Vyškov -autosedačka byla používaná 3 roky na střídačku s jinými -z nekuřáckého auta, nebouraného auta -bez vad, polystyreny v pořádku -otočná po i proti směru jízdy -funkce otočení o 360°
Britax Römer DUALFIX M i-Size včetně základny ISOFIX
Prodáme autosedačku zakoupenou v červnu 2020 po jednom dítěti. Vše funkční, bez vad. Drobné skvrny na potahu. Prodáváme z důvodu pořízení větší autosedačky. Nejlépe osobní předání na trase Rosice-Brno-Kuřim. Cena 5 990 Kč Obecné informace: Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size je vhodná od 3 měsíců do 4 let nebo 105 cm výšky. Díky rotaci o 360° lze autosedačku použít v obou směrech. A díky bočnímu natáčení ke dveřím auta je usazení a připoutání vašeho dítěte velmi snadné. Parametry: Věk dítěte: 3 měsíce až 4 roky Minimální věk dítěte: 3 měsíce Hmotnost dítěte: 9-18kg Uchycení k vozidlu: ISOFIX Snímatelný potah s možností praní Ochrana proti bočnímu nárazu technologie SICT Orientace ve směru jízdy: ano Orientace proti směru jízdy: ano Otočné sedadlo směrem ke dveřím auta: ano