inzerce, prodej, prodám, bazar

Brno - Chrlice, OV 2+kk 45,8m2, balkon, garážové stání - byt

Kategorie: Byty

Ev.č. E244B137
Exkluzivně Vám nabízíme prodej velmi pěkného udržovaného bytu 2+kk v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše cca 45,8 m2 k bytu náleží také balkon o výměře cca 3,12 m2 a podzemní garážové stání pod domem. Byt se nachází ve třetím patře čtyřpatrového domu na ulici Jánošíkova v městské části Chrlice na jihu statutárního města Brna.

V bytě jsou jednotné plovoucí podlahy v dekoru světlého dřeva. Koupelna je s vanou a wc je samostatné s umyvadlem. Vedle ložnice se nachází šatna. Plochu obývacího pokoje s kuchyňským koutem si může v letních měsících zvětšit o balkon s pěkným výhledem. Úložné prostory zajistí dvě velké vestavěné skříně, které v bytě zůstanou. Byt je vytápěný vlastním plynovým kotlem, který ohřívá i vodu a k dispozici je klimatizace.

Dispozice :
Obývací pokoj s kuchyňským koutem cca 17,60 m2
Ložnice cca 12,10 m2
Koupelna cca 4,40 m2
WC cca 2,10 m2
Chodba cca 7,20 m2
Komora cca 2,40 m2

Bytový dům byl kolaudovaný v roce 2008 a leží na okraji obce v bezprostřední blízkosti přírody, dvou cyklostezek ( na kole dojedete až do Vídně) a koupacího biotopu. Blízké okolí nabízí poklidnou atmosféru velké vesnice s veškerou občanskou vybaveností. Nákupní centrum Olympie je v docházkové vzdálenosti a autem jste tam za 5 minut. Velmi dobrá dopravní dostupnost do centra Brna je zajištěna MHD autobusovou nebo vlakovou dopravou ( za 10 minut na Hlavní nádraží) a dále díky důležitým dopravním tepnám (D1, Velký městský okruh).

Koupi bytu je možné financovat i hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením rádi pomůžeme.
Pro více informací a prohlídky kontaktujte realitní makléřku.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: k jednání, cena k jednání.
Brno - Chrlice, OV 2+kk 45,8m2, balkon, garážové stání - byt
Podobné inzeráty
Pronájem bytu 2kk s balkonem (20m2) a s garážovým stáním
Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu šikovně řešený byt o dispozici 2kk s velkorysým balkónem, sklepem a samostatným garážovým stáním na pražské Harfě v ulici Pod Harfou. Moderně řešená bytová jednotka z developerského projektu Nová Harfa z roku 2007 disponuje celkovou podlahovou plochou 54m2 a náleží k ní velice prostorný balkón (20m2), samostatné garážové parkovací stání a zděný sklep. Byt je umístěn ve 4. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Garážové stání a sklep (8m2) se potom nachází ve 3. podzemním podlaží. Byt se nabízí částečně vybavený a disponuje prostornou chodbou, ložnicí, světlým obývacím pokojem s kuchyňskou linkou, koupelnou, samostatnou komorou a balkónem. Součástí kuchyňské linky je velká vestavěná lednice s mrazákem, trouba, sklokeramická varná deska s digestoří, myčka na nádobí a mikrovlnná trouba. V koupelně je k dispozici vana a toaleta a v komoře je prostor na pračku. V ložnici jsou k dispozici na míru dělané vestavěné skříně. V bytě je centrální topení. V obou obytných místnostech je plovoucí podlaha. V chodbě a v koupelně s komorou je na podlaze položena dlažba. Největší předností tohoto bytu je nadstandardně prostorný balkón (20m2) s přímým vstupem z obývacího pokoje i z ložnice a také garážové parkovací stání společně se samostatným zděným sklepem (8m2). V této lokalitě máte k dispozici vše, co potřebujete. V přímé blízkosti bytového domu se nachází supermarket Albert. Tramvají se dá pohodlně do deseti minut dostat na metro Hloubětín, stejně tak i na vlakové nádraží Libeň. Pár minut chůze od bytu se nachází oblíbený park Zahrádky. Naopak kulturní vyžití nabízí nedaleká O2 Arena, nebo Galerie Harfa. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Služby a poplatky 3 700,-Kč. Elektřinu přepisuje nájemce na sebe. Kauce 25 000,-Kč. Provize 25 000,-Kč. Byt je k dispozici od 1.4.2023. Stavba: Panelová Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Podlaží: 4. podlaží z celkem 8 včetně 3 podzemních Plocha podlahová: 54 m2 Balkón: 20 m2 Sklep: 8 m2 Garážové parkovací stání: 10m2 Rok kolaudace: 2007 Voda: Dálkový vodovod Topení: Ústřední dálkové Odpad: Veřejná kanalizace Telekomunikace: Internet, Kabelová televize Elektřina: 230V Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus Komunikace: Asfaltová Vybavení: Částečně Výtah: Ano Pro více informací kontaktujte makléře. +420 , martin@
Prodej bytu 1+kk Pardubice Pod Vinicí
Dobrý den, vítám Vás na stránce s exkluzivní nabídkou bytu o dispozici 1+kk s balkónem, který se nachází v 11.NP novostavby bytového domu z roku 2019 v ulici Pod Vinicí.  Předmětem této nabídky je nadstandardní byt 1+kk s možností dokoupení parkovacího stání a sklepního prostoru. Toho, kdo si potrpí na dobré výhledy z oken určitě potěší krásné 11. nadzemním podlaží s dalekým výhledem na Kunětickou horu, ale i Orlické hory. Do tohoto podlaží Vás vyveze prosklený výtah. Na společných chodbách v domě Vás čekají koberce, dveře s nadstandardní výškou jak vchodové tak i interiérové. Prostě kdo zná projekt bytových domů U Vinice, tak ví, že se jedná o nadstandardní byty. Důležité je také podotknout, že byt byl připraven s klientskými změnami, které se týkaly hlavně koupelny. Obsahuje velký sprchový kout, který je dominantou. Byt působí vzdušně a světle. Orientovaný je na východní a severozápadní světovou stranu s dalekým výhledem. Tento výhled z něho činí jeden z nejzajímavějších malých bytů v ulici. K bytu je možné dokoupit parkovací stání pod domem, ale také i sklepní prostor. A upřímně řečeno, v této lokalitě nemít parkovací stání je opravdu pro zlost. Tento byt by se dal také nazvat jako nadstandardní startovní bydlení pro mladého člověka nebo naopak pro rozvedeného či singl žijícího náročného uživatele.   Byt je také zajímavou investicí, protože byty těchto kvalit se velmi dobře pronajímají, možnost dosažení čistého výnosu před zdaněním 13.500 Kč měsíčně v případě kompletu s garážovým stáním a sklepem. Součástí prodeje je samozřejmě kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, vestavěná skříň, botník, ale také lednička a pračka.     Doplňující informace: Plocha bytu: 34,8 m2 + 5 m2 balkón. Kryté garážové stání o výměře 13 m2 k němuž patří úložný prostor o výměře 3,2 m2, není součástí kupní ceny (možné dokoupit). Sklepní jednotka o výměře 4,3 m2 není součástí kupní ceny (možné dokoupit). Umístění bytu: 11.NP bytového domu s dalekým výhledem. Lokalita: ulice Pod Vinící, Pardubice. Fond oprav: 174,- Kč/ měsíčně. 5 důvodů proč uvažovat o koupi: 1. Investiční potenciál. Bezproblémový pronájem bytu. 2. Parkovací stání. Lokalita kde jiní nemohou zaparkovat, to se uživatelům toho bytu nemůže stát. 3. Dostupnost služeb. Služby, které má byt v docházkové vzdálenosti budou jeho uživatele těšit a hýčkat. 4. Zajímavý výhled. Byt disponuje balkónem, ze kterého je krásný výhled na Kunětickou horu a Orlické hory. 5. Jeden z nejzajímavějších bytů v aktuální nabídce Přesvědčte se sami. Byt čeká možná právě na Vás :-) Nebojte si namazat chléb z obou stran :-) Děkuji, Václav Růžička, realitní specialista. Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle vlastní úvahy, tzv. prodej do dobrých rukou.   + 450.000 Kč garážové stání, 150.000 Kč sklepní jednotka Třída energetické náročnosti: B - velmi úsporná (dle V
Mezonet 4+kk s dvěma balkony, 110m2, garážové stání, ul. Pod
Byt ve 3.a 4.NP moderního domu, v klidné zástavbě v blízkosti centra města, v ulici Pod Lesem s nádherným výhledem na město. Dolní podlaží bytu - předsíň 5,9m2 s prostornou vestavěnou skříní, obývací pokoj 34,3m2 se schodištěm do horního podlaží bytu, kuchyňský kout 4,8m2, pracovna 6,4m2 (aktuálně ložnice), WC s umyvadlem 1,5m2 a balkon 2,8m2. Horní podlaží bytu – chodba 5,7m2 s prostornými vestavěnými skříněmi - šatnou (2,1m2), ložnice 18,7m2, pokoj 11,5m2 se vstupem na balkon 6,2m2, prostorná koupelna s oknem, vanou, sprchovým koutem a WC 8,4m2. K bytu náleží komora 1,5m2 a garážové stání v 1.NP domu. Celková plocha bytu 101m2 + balkony 9m2. Před domem je venkovní parkoviště s dostatkem parkovacího místa. K bytu patří podíl na oplocené zahradě a půdě domu. V domě jsou k dispozici společné prostory jako jsou kolárna, 2x sušárna a prostorná půda. Byt je volný od 1.6., prohlídky jsou možné po dohodě kdykoliv.
Pronájem 4+KK Britská čtvrť , novostavba Finep
Moderně zařízený útulný byt 4+ KK (88 m2 plocha bytu + 18 m2 - zastřešená lodžie + balkon) nacházející se na Praze 5 v Britské čtvrti (Náměstní Junkových 4), známé pro komfortní klidné bydlení se spoustou zeleně v okolí a perfektní dostupností do centra města. Součástí projektu je krásné dětské hřiště. Zastávka metra B-Stodůlky je vzdálena 1 minutu chůze (vstup do metra viditelný z okna). Hypermarket Tesco, Billa, Ikea,.... vzdálený 7 minut chůze. V okolí nejsou žádné továrny a sklady, pouze louky a pole zabezpečující klid a krásný čistý vzduch. Samotný byt se nachází 2. patře cihlové novostavby (celkově 4.NP) s výtahem kolaudované 2016 a je orientován převážně na jiho - východ. Je velmi tichý, na konci celého patra. Byt nabízí dostatek denního světla a je částečně zařízený moderním nábytkem na míru a spotřebiči. Dostatek úložného prostoru poskytuje velká šatní skříň umístěná ve vstupní chodbě a šatní skříně v ložnici. Podlahy jsou převážně vinylové v kombinaci s dlažbou. V koupelně je vana, WC samostatné. Obývací prostor je vybaven obývací stěnou a je spojený s kuchyňským koutem, ze kterého je vchod na balkon. V ložnici je vestavěná nástavba s prostorem na postel. Všechna okna jsou vybavena žaluziemi a závěsy. Garážové stání, které je součástí nájmu se nachází v 1. podzemním podlaží pod budovou. Garáže jsou přístupné pouze majitelům jednotlivých stání. K nastěhování od 1.5. Prohlídky po domluvě v průběhu března - dubna. V celém bytě i domě platí přísný zákaz kouření, domácí mazlíčci nejsou povoleny. Nájem byt: 29.900,- Nájem garážové stání:1.900,- Měsíční zůčtovatelné poplatky byt: 6.988,- Měsíční zůčtovatelné poplatky garáž: 929,- El. energie: elektorměr převeden na nájemce. Vratná kauce: 90.000,- RK prosím Nevolat.
Prodej bytu 4+kk/B 129,5 m2 3-4.patro výtah garáž.stání ul.
Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný mezonetový byt nacházející se v rezidenčním bytovém komplexu na severovýchodním okraji Prahy 9-Kbely, v ulici Pod Nouzovem. Byt se nachází v bezbariérovém domě s výtahem ve 3.-4. patře se severojižní orientací. Dispozice bytu je 4+kk s balkonem o celkové ploše 129,5 m2 z toho: byt 123 m2 + balkon 6,47 m2 se dvěma koupelnami a 2x WC. K bytu dále náleží vlastní garážové stání, k dispozici je společná uzamykatelná kolárna a kočárkárna v suterénu domu. K bytu nabízíme přenechání pronájmu rekreačního pozemku (265 m2) se zahradním domkem na dobu neurčitou v zahrádkářské osadě u zámeckého parku a rybníku v blízkých Ctěnicích (cca 15 min chůzí)za velmi výhodné roční nájemné. Byt je výborně dispozičně řešen: v přízemí (celkem 94,6 m2 včetně balkonu) je prostorný jižně orientovaný obývací pokoj volně propojený s kuchyňským koutem a balkonem, poskytující nádherný výhled. Severním směrem jsou dvě samostatné neprůchozí ložnice s nádherným výhledem na České středohoří. Z velkorysé vstupní haly je přístupná komora, koupelna s vanou, oddělené WC a schodiště do patra. V podkroví (34m2) je prostorná chodba s vestavěnými šatními skříněmi. Z chodby lze vstoupit do velkého ateliéru (24 m2), který lze jednoduše rozdělit na dvě neprůchozí místnosti, a do koupelny se sprchovým koutem a WC. Byt je ve velmi pečlivě udržovaném stavu, na podlahách je PVC imitující dřevěnou podlahu, v koupelně a na toaletě dlažba. Vytápění bytu je dálkové. Byt je velmi tichý a světlý. Je vybaven vysoce efektivními okenními foliemi proti slunečnímu záření. Balkón disponuje vysouvací markýzou. Byt se nachází v příjemném a klidném prostředí s kompletní občanskou vybaveností- základní škola, dvě mateřské školky, dva supermarkety Billa, zdravotní středisko, nová multifunkční sportovní hala s horolezeckou stěnou, restaurace s pivovarem, sushi bar s kavárnou, pošta, zdravotní středisko. Pro volnočasové a sportovní vyžití se nabízí skautská klubovna v centrálním parku dětská a workoutová hříště, multifunkční hřiště s umělým povrchem pro tenis, basketbal, volejbal, nohejbal apod. hned za domem, místem vede mnoho cyklostezek směrem do centra i mimo Prahu. V pěší dostupnosti je kbelský a letňanský lesopark s několika singltraily a golfový resort Twin Chapels spojující Kbely s městskou částí Praha Vinoř. V blízkých Letňanech je plavecký bazén, sportovní hala, zimní stadion a OC Letňany. Byt je ve výborné dostupnosti do centra Prahy: 4 min. chůzí na autobusovou zastávku (na metro Letňany cca 9min), autem do centra cca 25min, 8 min. chůzí je vlaková zastávka Kbely-Masarykovo nádraží (cca 20min). Měsíční poplatky činí pro 4 osoby celkem cca 7.000,-Kč, z toho: 4.300,-Kč/měs. jako zálohy za služby a garáž + fond oprav 615,-Kč + zálohy na elektřiny cca 1.730,-Kč. Byt bude volný od dubna 2023, prohlídky jsou možné po dohodě.Uvedená cena je včetně provize a právních služeb. Byt lze financovat hypotékou . včetně provize, daní a právních
Prodej zděného DR bytu 1+1 s terasou [53m2], Loucká ul., Čes
Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi zděný družstevní přízemní byt velikosti 1+1, situovaný v lokalitě ulice Loucká v Českých Budějovicích. Celková plocha [53,8m2], plocha bytu [39,4m2] + terasa [12,5m2] + sklep [1.8m2]. Lokalita bytového domu nabízí maximálně dostupnou občanskou vybavenost včetně MHD a zároveň dostatek zeleně a prostoru v okolí domu. Byt je ve velmi dobrém stavu (kolaudace domu 2001/2002) a je umístěný v samostatném bytovém domě. Dispozice: obývací pokoj [19,3m2] + krytá terasa [12,50m2], kuchyně [8,3m2], předsíň [7,2m2], koupelna [3,4m2] a WC [1,0m2]. K bytu je k dispozici sklepní koje v 1NP (přízemí) domu o výměře [1,8m2]. Benefitem bytu je prostorná krytá terasa orientovaná na západ na kterou navazuje oplocený zatravněný pozemek (zahrádka a pozemek není součástí bytu, je pouze k užívání) pod okny bytu. Byt je ve velmi dobré technickém stavu, průběžně udržovaný (kolaudace 2001), v kuchyni je osazena kuchyňská linka do „L“ včetně elektrického sporáku. V koupelně vana, umyvadlo a přípojky pračky. WC řešeno samostatně (závěsné WC). Podlahy v obytných místnostech PVC v designu dřeva, v předsíni keramická dlažba. V koupelně a WC keramické obklady a dlažba. V předsíni jsou dostatečné úložné prostory (skříně / vestavěné skříně). V bytě jsou plastová okna. S ohledem na umístění bytu (přízemí domu) a orientaci obytných místností je byt vhodný pro osoby se sníženou pohyblivostí (byt ale není řešen jako bezbariérový). Byt je družstevní (převádí se členská práva a povinnosti) resp. nájemní smlouva v bytovém družstvu Novostav. Společné prostory bytového domu jsou ve velmi dobrém technickém stavu (čisté, průběžně udržované a uklizené). Topení: ústřední dálkové (radiátory). Byt má samostatné měření spotřeby elektrické energie (elektroměr), měření spotřeby teplé a studené vody (vodoměry). K dispozici připojení k internetu (Starnet) v bytě /domě. Byt je umístěný v 1.NP (přízemí) bytového domu (s výtahem). Energetická náročnost budovy – [D]. OBČANSKÁ VYBAVENOST a PARKOVÁNÍ: veškeré občanská vybavenost včetně MHD, škola, školka, lékař, nákupní středisko / obchod. Parkování možné před domem / vedle domu případně na přilehlém parkovišti. Byt je volný (po dohodě) od května/června_2023. Aktuální cena: 2.890.000,-Kč je kompletní cena včetně provize RK a kompletního majetkoprávního servisu. Pro bližší informace a termín prohlídky volejte makléře (Jindřich DVOŘÁK, Dipl.Tech, tel.: +420 ). Nemovitost je nabízena výhradně realitní kanceláří AD-REALITY České Budějovice.