inzerce, prodej, prodám, bazar

Brokovnice Umarex T4E pumpa CO2 - VERZE 40J

Kategorie: Myslivost, lov

Brokovnice Umarex T4E HDX 68 - VERZE 40J.

Nový účinný způsob osobní obrany a majetku střelbou gumovými kuličkami kalibru .68.

Konstrukce je tvořena slitinovým základním rámem, který je až následně pokryt polymerem. Vzhledem k značným rozměrům a masivnosti to jistě příznivě snižuje celkovou hmotnost. Všechny technické řešení Umarex pří výrobě zbraní T4E zvolil proto, aby byly odolné, pokud možno hmotnostně přijatelné a okamžitě k použití v případě potřeby bez zbytečného opotřebovávání systému zbraně.

Brokovnice HDX 68 je poháněna jednou bombičkou CO2 88g. Vkládají se do pouzdra překrytého pažbou brokovnice.

Princip systému CO2: Bombička se vloží do zbraně a mechanickým uzavřením se napíchne na trn. Po stisknutí spouště narazí kohout na úderník ventilu a ventil se otevře. Tudy začíná proudit plynný CO2 z bombičky, který vyžene střelu z hlavně.

Jištění proti náhodnému výstřelu tzv. pojistka je umístěna za spouští na rámu brokovnice. Má podobu přepínače ovládaného stisknutím z pravé či levé strany. Aby bylo možné nabíjení a přebíjení je zapotřebí mít brokovnici odjištěnou a spoušť stisknutou.

Střelivo Rubber Ball se vkládá do zásobníku pod hlavní, který pojme až 16 ks střeliva. Otvor pro nabíjení se otevře po natažení brokovnice jejím předpažbím. Pohybem předpažbí vzad a vpřed dochází k přebíjení. Odtud ten přídomek pumpovací brokovnice.

Spoušťový mechanismus má v případě modelu T4E HDX 68 režim Single Action. Má na starosti pouze samotný výstřel. K natažení bocího mechanismu dochází během přebíjení.

Vzduchová brokovnice Umarex T4E HDX 68 nemusí sloužit jen k obranné střelbě. Není sice pro závodní terčovou střelbu, ale dobře si poradí i s plechovkami nebo jinými cvičnými terči.

S mířením Vás zde pomůžou průhledová mířidla, kdy muška je pevná a hledí stavitelná výškově i stranově. Pumpovací brokovnice Umarex T4E HDX je bezesporu taktickým modelem s možnostmi rozšíření, díky přítomným RIS lištám 22 mm. Najdeme ji jak shora pro případnou montáž kolimátoru či optiky, tak zespod pro nožičky či svítilnu nebo jiný taktický doplněk.

Bombičky i střelivo je možné také dokoupit. vše na dotaz.
Brokovnice Umarex T4E pumpa CO2 - VERZE 40J
Podobné inzeráty
Umarex T4E HDS 68 16J
Prodám vzduchovku na CO2 T4E HDS 68 o výkonu 16 joulů. Je nová. Mohu k ní prodat též CO2 bombičky, přídavné zásobníky, velice širokou škálu střeliva, klasické plastové či plastovo-ocelové kuličky, devastátory, hrotové střely, šipkové střely s hřebem 2,5 či 4,5cm - ceny poskytnu. Velice výkonná lámací dvojka
Umarex T4E HDB 68 16J semi-auto 16 ran
Prodám nový Umarex HDB68 16 joulů, CO2 malé bombičky, střelba semi/auto 16 ran, calibr 68, nová, velmi výkonná, prodám k ní i kule plast či plast/ocel, CO2 bombičky, pouzdro, laser, baterku s bočním úchytem - ceny upřesním, "šílená rychlopalba"
Brokovnice Umarex na CO2, 16J
Brokovnice poháněná bombičkou CO2 12g, střelba gumovými kuličkami Rubber Ball kalibru .68 možnost i pepřová verze kuliček, kapacita 2 rány, výkonová verze do 16J. Možnost výběr střelby z obou hlavní nebo jen z jedné. Konstrukce je tvořena slitinovým základním rámem, který je až následně pokryt polymerem. Vzhledem k značným rozměrům a masivnosti to jistě příznivě snižuje celkovou hmotnost. Úsťová rychlost [m/s] 105 Délka hlavně [mm] 195 Celková délka [mm] 490 Hmotnost [g] 1700 Prodávám za obchod tak záruka 2 roky, zboží je nové. Možnost dobírky. Po domluvě je možná i koupě střeliva.
Vzduchová puška Umarex NGX APX cal.4,5mm SET na Diabolo i BB
Vzduchová puška Umarex NGX APX cal.4,5mm SET na Diabolo i BB Broky Vzduchová puška NGX APX od Německého výrobce Umarex, známého především svými kvalitními výrobky. Jedná se o jednorannou vzduchovku, která je poháněna na stlačený vzduch, dodaným integrovanou pumpu. Polymerová konstrukce, kovová hlaven. Délka hlavně 520 mm a systém střelby, bez zpětného rázů. Vzduchovka je velmi kvalitní s maximální přesností střelby. Vzduchová puška NGX APX cal. 4,5 mm pracuje na principu stlačeného vzduchu, plného výkonu je docíleno po třech až čtyřech stlačeních. Zbraň je vybavená lištou pro upevnění optiky. Možnost střelby u této vzduchovky jak Ocelové diabolo, tak i ocelovými BB broky. Diabolky se vkládají jednotlivě a puška má zásobník na 250 BB, ocelových broků. Parametry Ráže: 4,5 mm Úsťová rychlost: 175 m/s Energie: 7,5 J Zásobník: 200 ran, 1 Diabolka Střelivo: Ocelové BB broky, Diabolky Typ mechanismu: Pružina píst na stlačený vzduch Pažba: Plast Délka hlavně: 520 mm Celková délka: 990 mm Hmotnost: 1520 g Obsah Balení Vzduchovka Umarex NGX APX cal. 4,5 mm BB broky 500ks Diabolky zn.Gamo 250ks Papírové terče 10ks Návod k obsluze Záruční list V případě vážného zájmu poprosím o vaše telefonni číslo a adresu k zaslání.Doprava 100 kč.plná záruka 2 roky.Osobní odběr po dohodě v Karvina, Český Těšín
Vzduchová pistole CO2, kal. 4,5 mm
Vzduchová pistole Umarex Beretta Elite II, kal. 4,5 mm Vzduchová CO2 pistole s plastovým tělem a závěrem model Beretta Elite II v kal. 4.5 mm/.177 od německé společnosti Umarex. Energii zbrani dodává bombička s obsahem 12 g CO2, která se vkládá do Pažbení. Pistole je vybavena zásobníkem s kapacitou 19 ocelových broků, pojistkou proti nechtěnému výstřelu a spodní montážní lištou se šířkou 22 mm, na kterou můžete nainstalovat např. laserový zaměřovač nebo svítilnu. Systém spouště je DAO (Double Action Only) a režim střelby je semi-auto. Energie střely je do 3.00 J a úsťová rychlost je do 125 m/s. Součástí balení jsou i ocelové broky , bombička co2 a ochranné brýle. Hmotnost pistole je 677 g.
Prodám Vzduchovka puška Umarex Walther Lever Action Steel Fi
Prodám Vzduchovka puška Umarex Walther Lever Action Steel Finish Vzduchovka je v podstatě nová dle fota ... Cena dohodou , nebo nabídněte.... K R Á S N Á .....!!!! Tato vzduchovka je věrná replika westernové zbraně Lever Action. Jedná se o celokovovou zbraň s krásnou dřevěnou pažbou a předním madlem. 88g bombička se vkládá do pažby zbraně. Přebíjení je řešeno stejně, jako u ostré zbraně a to zlomením páky pod spouští. Samozřejmostí je možnost dokoupení montážní lišty 11mm pro umístění Vámi zvolené optiky. Jak funguje systém CO2: Bombička se vloží do zbraně a mechanickým uzavřením se napíchne na trn. Jakmile dojde ke stisknutí spouště, tak narazí kohout na úderník ventilu a ventil se otevře. Tudy začíná proudit plynný CO2 z bombičky, který vyžene střelu z hlavně. Praktická zkušenost: Jak již bylo řečeno, tak se jedná o jedinečnou repliku westernové pušky Winchester se stejným systémem nabíjení - natažením spodní páky u kohoutku. Systém na CO2 bombičku 88g. Zpracování zbraně je na vysoké úrovni. I když nemá zbraň příliš velký výkon, tak si určitě najde své oblíbence z řad milovníku westernu. Mezi její přednosti patří velká přesnost střelby. Režim střelby: Přebíjení Pojistka: Ano Energie: 10 J ! Hmotnost: 2800 g Celková délka: 972 mm Délka hlavně: 480 mm Montážní lišta: Ne mm Zásobník: 8 Ráže: 4,5 mm Dále prodám další vzduchovky...