inzerce, prodej, prodám, bazar

Brother LS-2125

Kategorie: Šicí stroje

servisovaný, v pořádku.
Brother LS-2125
Podobné inzeráty
Prodám starý šicí stroj BROTHER
Prodám starý šicí stroj BROTHER.Plně funkční.Praha 10 Vršovice.S duvodu rušeni krejčovstvi. Pro veškeré dotazy pište na email: st.zoja@ . Podívejte se na mé další inzeráty
Brother  cs10s + doplňky a latky
Prodám stroj Brother, je to skvělý pracantů, ale nemám na síti čas, přidám k tomu nějaké doplňky, nitě, zimní softshel A satovku pružnou.
Šicí stroj Brother J14S Použitý, v záruce
předmětem prodeje je Šicí stroj Brother J14S Použitý bez prislušenstvi pouze zakladni patka mala civka pedal s kabelel Automatický navlékač: ne Počet stehů: 14 Knoflíková dírka: poloautomatická na 4 kroky Šířka stehu: pevná 0–5 mm Délka stehu: pevná 0–4 mm Šití dvojjehlou: ano Rychlost šití: 750 stehů / min Hmotnost: 5,7 kg
Šicí a vyšívací stroj Brother Innov-is F480 + 2 sady výšivek
Nabízím kombinovaný šicí a vyšívací stroj s veškerým příslušenstvím a 2 sadami originál Brother výšivek a rámečkem 10x10 cm, který nebyl v základní výbavě. Mohu přidat i startovací sadu nití. Je po servisu u prodejce, vyčištěný, seřízený, plně funkční. Včetně originální krabice s výplní. Preferuji osobní převzetí na Praze 4, ať si stroj kdyžtak i vyzkoušíte.
Šicí stroj zn. Brother profesionální
Prodám velmi kvalitní profesionální šicí stroj zn. BROTHER ve vlastním stole, dovezený z Austrálie. Velmi silný motor, rychlé šití. Mám k tomu všechny náhradní díly a patičky. Běží na šicí olej. Nerada prodávám ale musím, nevejde se mi do nového bytu.
Vyšívací stroj
Pokud bude dobrá spolupráce můžu zlevnit o 1000 kč. Vyšívací stroj značky Brother Model : M240ED V perfektním stavu, použity jen párkrát, koupený před rokem, můžu doložit i účtenku V původní krabici. Obsahuje různé už předem vytvořené výšivky od Disney a Pixar. Ostatní příslušenství ke stroji co bylo v balení je samozřejmostí + přibalim 2 navíc Jde vložit USB na vaše vlastní výšivky Jsou zde i různé fonty písma na text + i monogramove ozdobné písmo a další již vložené výšivky předem vytvořené. ( Pro více fotek co je tam za výšivky, stačí napsat )