inzerce, prodej, prodám, bazar

Broušená souprava tác+misky - starožitnost-nepoužívané

Kategorie: Sklo, keramika

Prodám broušenou soupravu (krásný velice jemný brus) - tác a 6 misek - starožitnost - nepoužívané.
Rozměry - tác průměr 28 cm, miska průměr 15 cm.
Možnost prodat i jednotlivě. Cena za tác 3000 Kč, misky 3000 Kč tj. 500 Kč/ks.
Broušená souprava tác+misky - starožitnost-nepoužívané
Podobné inzeráty
SKLENĚNÉ MISKY, TÁCY
tác s formičkami - 50 Kč tác obdélníkový - 50 Kč tác kulatý broušený - 150 Kč misky žluté - 4 ks - 130 Kč
Odkládací tác - 43514.
- kvalitní odkládací tác z pozůstalosti, z leštěného, křišťálového skla, zdobený jemným brusem na plastickém dekoru ve vějířovitém stylu - tác je vhodný i jako dortový - průměr : 29 cm, zvýšená hrana : 3,5 cm - tác je v luxusním stavu
Henriette 68 MODRÁ PIVOŇKA kompletní servis 71KS /ČSSR/
Kompletní rozbalený porcelánový servis HENRIETTE 68 MODRÁ PIVOŇKA z roku 1978.Obsahuje velkou polévkovou mísu s víkem,6*polévkový talíř,6*velký plytký talíř,6*dezertní talíř,6*talíř chlebíčkový,slánku/pepřenku,hlubokou mísu na salát,hlubokou mísu na ovoce,hlubokou mísu na cukroví,oválný tác na rybu,oválný tác na chlebíčky,oválný tác na kosti,veliký kulatý tác na dort,dózu s víkem,misku na omáčku,čajovou konvici s víkem,6*čajový hrnek s podšálkem,čajovou cukřenku s víčkem,konvičku na mléko,kávovou konvici s víkem,6*kávový hrnek s podšálkem,kávovou cukřenku s víčkem,konvičku na smetanu.Celkem 71 ks nepoužitého porcelánového servisu.Cena za komplet 48700,-Kč pevná.Po dobu zobrazení aktuální.
Keramická mísa a tác z první republiky
Keramická mísa a tác z první republiky. Ozdobná mísa a tác v jednom 1.900 Kč Nápaditý patentovaný výrobek z plasticky zdobené prvorepublikové keramiky. Má chytře provedená hraněná ucha, která jsou funkční z obou stran. Předmět jistě zaujme nejen svým univerzálním tvarem, jenž umožňuje oboustranné využití. Pokud potřebujete zrovna ozdobit stůl lákavým ovocem a oříšky, máte dekorativní mísu. Pro vystavení slavnostního dortu nebo zákusků, máte decentně přizdobený tác. Po snědení sladkostí Vás tato osiřelá keramika potěší hezkým tištěným obrázkem s ovocem. Původní dobrý stav. (výška 4,5cm, šířka 32,5cm x 26cm) Hmotnost 1kg.
retro broušená mísa+tác
retro broušená mísa+tác
Broušená mísa /tác/křišťál
Broušená mísa/tác/ po babičce z 50.let.křišťál 32x20cm K předání v Kutné Hoře Cenu nabídněte Mohou zaslat i poštou.