inzerce, prodej, prodám, bazar

Bunda Padana vel. 46

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Bunda Padana vel.46. 800 vcetne Zasilkovny
Bunda Padana vel. 46
Podobné inzeráty
Textilní bunda PADANA
Prodám textilní bundu PADANA vel. 54 se zimní vyjímatelnou vložkou, větrání na zipy, kapsy a integrované chrániče loktů, ramen a páteře. K bundě mám kalhoty PADANA vel. 48 s chrániči a možností připnutí k bundě.
Moto bunda Padana
Prodám málo nošenou textilní bundu Padana. Velikost 52 (rozměry na poslední fotce). Bunda není zničená, má zimní vyjímatelnou vložku, větrání na zipy, kapsy a integrované chrániče loktů, ramen a páteře. Možnost vyzvednutí Velká Bíteš, Velké Meziříčí, Tišnov, Brno.. nebo zaslání přes Zásilkovnu (od 79 Kč) (motorkarska bunda, bunda na motorku, motobunda)
Dvoudílná kombinéza PGS Padana
Prodám dvoudílnou koženou kombinézu: bunda Padana vel. 52, kalhoty PGS vel. 54, boty Forma vel. 45, rukavice věk. M. Mám 175 cm a vážím 95 kg. Padne mi v pohodě, ale koupil jsem si cestovní enduro, již nevyužiji. Nese známky opotřebení, ale jistě udělá službu. Nejlépe jako komplet, super cena, možno vyzkoušet....
Motorkářska bunda a kalhoty
Prodám dámskou bundu, kalhoty a rukavice. Zachovalé, málo použité. Součástí je i teplá vložka. Bunda Padana velikost 38 =1500kc Kalhotky Ixon velikost M =2500kc Rukavice Padana velikost 8 =0kc
Bunda na motorku PADANA Estoril vel. 54
Prodám textilní bundu na motorku, skútr Padana Estoril. Velikost 54. - vrchní materiál MAXTEX - chrániče loktů, ramen a páteře - vyjímatelná termovložka Thermolite - zipy na odvětrání (ramena, boky) - flexibilní prvky pro větší pohyblivost - YKK zipy - v bocích pásky na stáhnutí - dvě přední a dvě vnitřní kapsy Pouze sobní odběr Lochenice. Nabídka platí do smazání.
Motobunda PADANA Desert
Prodám starší textilní motobundu PADANA Desert, vel. 50, s termovložkou a vyjímatelným měkkým zádovým chráničem. Bunda má 6 předních kapes, 1 kapsu se zipem na doklady u zipu, 2 vnitřní kapsy a kapsičku na rukávu. Větrací otvory na zip 2 x vpředu, 2 x vzadu.