inzerce, prodej, prodám, bazar

Bunda RESERVED

Kategorie: Bundy a kabátky

Prodám šusťákovou prošívanou přechodovou bundu s kapucí zn.RESERVED ve vel.98.
Bunda je v Top stavu. Zipy jsou 100% funkční.
Bunda RESERVED
Podobné inzeráty
Prošívaná bunda "RESERVED", vel.164
Krásná slušivá bunda, tmavěmodré barvy, prošívaná....barva odpovídá nejvíce fotografii s kulatým znakem Reserved. Je lehká, akorát teplá, praktická. Zapínání až ke krku s ochranou, po straně 2kapsy na zapínání, bunda je delší. Doporučuji, u nás velká spokojenost. Reserved prodává bundy přechodové , ale tato je teplejší. Nošeno dcerou, pěkný stav. Cena 380 Kč. Rozměry: Délka vzadu 68cm, šířka 44cm, rukáv od kapuce 72cm. Velikost: 164
Jarní/podzimní a zimní bundy, vel. 110-122 (5 ks) pro holky
Nabízím k prodeji bundy v krásném stavu: a) bunda, kabát jarní/podzimní starorůžová s kapucí - vel. 110, zn. H+M, bavlna, kupovaná nová, oblečená párkrát, bohužel je nám už malá, v perfektním stavu, zapínání na zip, 2 kapsy na suchý zip, v pase mírně stažené, lze regulovat gumou na knoflíky uvnitř, kapuce odepínací na patenty, na konci rukávů zapínání na jeden patent, bavlněná podšívka, krásné detaily, celková délka 51 vpředu, 57 cm vzadu, délka rukávu 37 cm (měřeno z horní strany rukávu), šířka pod paží 36 cm, Kč 450,- (původní cena vysoká), b) bunda/kabátek zimní béžová s kapucí napevno - vel. 116, zn. Reserved, krásný a velice příjemný kabátek, kupovaný nový, oblečený jen párkrát, bohužel nám už malý, jako nový, bez vad, uvnitř kožíšek v horní části zad a v kapuci, nahoře bavlna, v pase možnost stáhnutí šňůrkami, 2 kapsy na patenty, zapnutí kabátku na zip + léga s patenty, na koncích rukávů manžety, aby tam nefoukalo, na okrajích kapuce kožíšek, který lze díky knoflíkům sundat, celková délka 57 cm, délka rukávu 38 cm (měřeno z horní strany rukávu, bez manžet), šířka pod paží 37 cm, Kč 450,- (původní cena vysoká) c) bunda červená podzimní/zimní s kapucí - vel. 110, zn. H+M, nošená, pěkný stav, uvnitř flís kromě rukávů, na zip, vpředu 2 kapsy na cvočky, celková délka 47 cm, šířka pod rukávy 36 cm, délka rukávu od švu (na horní straně rukávu) 40 cm, Kč 160,- d) zcela nová krásná tmavě modrá bunda se srdíčky (ještě s visačkou) - vel. 116, zn. H+M, spíše podzimní, nebo na teplejší zimu, zapínání na zip + pásek na zavázání (lze sundat), vpředu 2 kapsy, kapuce odepínací na suché zipy, kožíšek na kapuci napevno, na konci rukávů a dole jemná gumička, celková délka 51 cm, délka rukávu 39 cm (měřeno z horní strany rukávu, od švu), šířka pod paží 35 cm, Kč 500,- e) žlutá bunda zimní - vel. 122, zn. Dopodopo, krásná bundička spíše na teplejší zimu, dole lehce stažená gumou, 2 kapsy na druky, kapuce na pevno s kožíškem (kožíšek lze odepnout), konec rukávů rovněž na gumu, bunda kupovaná nová, šetřená, perfektní stav, Kč 250,- V případě zájmu o konkrétní bundu mohu poslat více fotografií.
Vaude bunda 3 v 1 - nepromokavá vel. 92
Prodám krásnou bundičku Vaude,v přechodném období lze použív zvlášť vrchní díl či vnitřní fleecovou bundičku, v zimě se zapnou bundičky do sebe. Bundička je v perfektním stavu.Kapuce a vodotěsné vlastnosti bundy udrží dítě v suchu před deštěm. Příjemná vnitřní fleecová bunda poskytuje optimální ochranu před chladem v přechodném období. Fleecová bunda lze odepnout a nosit samostatně.Nová stojí 2500,– Kč. Svrchní bunda: 2-vrstvá bunda 2 kryté přední kapsy na zip přední zip s dvojitou klopou ochrana brady na rukávech nastavitelné a elastické manžety na suchý zip nastavitelná odepínací kapuce s elastickými vložkami rozdílná podšívka: horní část lemovaná síťovinou, spodní část, rukávy a kapuce lemovány materiálem taft reflexní prvky štítek se jménem až do velikosti 128 Vnitřní bunda: fleecová bunda zip po celé délce štítek se jménem až do velikosti 128 Svrchní bunda: hlavní materiál - lícová strana: 100% Polyester membrána: 100% Polyuretan podšívka: 100% Polyamid vycpávka: 100% Polyester Vnitřní bunda: hlavní materiál - 100% Polyester Ceplex active - Voděodolnost, neprofoukavost a prodyšnost díky PU zátěru svrchního materiálu. Hodnoty 15 000mm vodního sloupce a prodyšnost 15 000 g/m2/24hod dělají tuto technologii vhodnou pro volnočasové aktivity, cyklistiku a turistiku. 3v1 - Toto je označení pro dvojitou bundu ,jednoduše můžete tuto bundu změnit až do tří rozdílných verzí. Také je možné kombinovat jednotlivé bundy rozdílných modelů díky jednotným zipům u těchto modelů.
Dívčí jarní bunda Reserved vel. 152
Světlounce růžová dívčí jarní bunda Reserved, vel. 152. Kapuce, kapsy na zip, stažení v pase, podšívka. Bez závad. Celková délka zadní díl 75 cm, přední díl 69 cm.
Krásná softshellová bunda Reserved vel. 146/152 (11-12 let)
Prodám krásnou softshellovou bundu zn. Reserved vel. 146/152 (11-12 let). Bunda má zapínání na zip, 2 kapsy na ruce také na zip, na kapsách reflexní prvky, je měkkoučká, v super stavu. Délka zad od krku dolů 61cm, délka rukávu od ramenního švu dolů 57cm.
Chlapecká jarní bunda Reserved
Krásná chlapecká bunda, šustakova s podšívkou, kapucí, zapínání na zip, dvě kapsy na zip, krásná tyrkysová barva, skoro nenošena, Reserved, velikost 164 Délka 63, šířka 51, rukáv od ramene 58