inzerce, prodej, prodám, bazar

Büse Marino STX pánska textilná moto kombinéza 52 L

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Veľkosť bundy aj nohavíc je L alebo 52.
Ideálne sa hodí na výšku asi 175-184cm, váhu 78-86kg.

Rozmery merané zvonku:
Rameno-rameno: 53cm
Hrudník: 58cm
Rukáv z vnútra: 48cm
Rukáv zvonka: 65cm
Celková dĺžka bundy: 72cm
Nohavice
pás: cca 86-95cm (elastický, dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom)
vnútorná dĺžka nôh: 78cm
celková dĺžka nohavíc: 106cm

Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp.
Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.

Popis:
Dvojdielna pánska textilná turistická kombinéza Büse Marino.
Nohavice aj bunda majú membránu Sympatex.
Vďaka membráne je komplet vode a veturodolný a pritom vzdušný.
Z nohavíc sa dá membrána odzipsovať, bunda má odzipsovateľnú termovložku.
Komplet má kvalitné, pevné Hiprotec protektory na ramenách, lakťoch aj kolenách.
Veľký chránič chrbtice a mäkké polstrovanie na bokoch.
Bunda má v prednej aj zadnej časti airvent vetráky.
4 vonkajšie vrecká, 1 vnútorné na bunde.
Bunda má neoprénový, nastaviteľný golier, nastaviteľný pás aj rukávy, reflexné prvky, dvojitý materiál Superfabric v zónach úrazu.
Nohavice majú 2 vrecká a 2 kapsy.
Nastaviteľný pás, protišmyková koža na zadku, strečové časti, rozopínateľný spodok, reflexné prvky 3M.
Bunda a nohavice sa dajú spojiť do kombinézy dlhým okruhovým zipsom.
Je to špičkový komplet pre náročnú turistku do každého počasia.
Bunda aj nohavice sú vo veľmi dobrom stave, bez poškodenia.
Pôvodná cena bola cca 450€.
Büse Marino STX pánska textilná moto kombinéza 52 L
Podobné inzeráty
Büse GT Sympatex pánska textilná kombinéza 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Ideálne sa hodí na výšku asi 175-185cm, váhu 73-80kg. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 51cm Hrudník: 57cm Rukáv z vnútra: 52cm Rukáv zvonka: 64cm Celková dĺžka bundy: 69cm Nohavice pás: cca 82-92cm (dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom) vnútorná dĺžka nôh: 79cm celková dĺžka nohavíc: 108cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Dvojdielna pánska textilná športová kombinéza Büse GT Sympatex. Bunda aj nohavice majú vyberateľnú membránu Sympatex. Vďaka membráne je komplet vode a vetruodolný a pritom vzdušný. Bez membrány je komplet extrémne vzdušný, vhodný na leto, s membránou zas na chladné počasie. Pevné CE protektory na lakťoch, ramenách aj kolenách. Mäkké polstrovanie na chrbte aj bokoch. Bunda má 2 vonkajšie vrecká a 1 vnútorné. Reflexné prvky, nastaviteľný pás, dvojitý predný zips, dlhý zips pre spojenie s nohavicami. Nohavice majú 2 vrecká, strečové časti pre lepší komfort pohybu. Nastaviteľný pás, rozopínateľný spodok nohavíc, protišmykovú kožu na zadku. Dlhý zips pre spojenie s bundou do kombinézy. Komplet je vo výbornom stave, málo nosený.
Büse Murano pánska turistická moto kombinéza 58/56 3XL 2XL
Veľkosť bundy je 58 alebo 3XL, nohavíc 56 alebo 2XL. Ideálne sa hodí na výšku asi 178-186cm, váhu 100-110kg. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 56cm Hrudník: 65cm Rukáv z vnútra: 54cm Rukáv zvonka: 66cm Celková dĺžka bundy: 86cm Nohavice pás: cca 98-112cm (elastický, dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom) vnútorná dĺžka nôh: 79cm celková dĺžka nohavíc: 111cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Dvojdielna pánska textilná turistická kombinéza Büse Murano. Nohavice aj bunda majú všitú membránu Humax. Vďaka membráne je komplet vode a vetruodolný a pritom vzdušný. Komplet má kvalitné, pevné Hiprotec protektory na ramenách, lakťoch aj kolenách. Mäkké polstrovanie na bokoch. Bunda má v prednej aj zadnej časti airvent vetráky. Vyberateľná tepelná vložka v bunde aj nohaviciach. 5 vonkajších vreciek, 1 vnútorné na bunde. Bunda má neoprénový, nastaviteľný golier, nastaviteľný pás aj rukávy, reflexné prvky, dvojitý materiál v zónach úrazu. Nohavice majú 2 vrecká na zips a 2 kapsy - vodeodolné vrecká. Nastaviteľný pás, protišmyková koža na zadku, strečové časti, rozopínateľný spodok. Bunda a nohavice sa dajú spojiť zipsom do kombinézy. Je to kvalitný komplet pre turistku do každého počasia. Komplet je vo výbornom stave, málo nosený.
Büse Sympatex Cordura pánska moto kombinéza 56 54 2XL XL
Veľkosť bundy je 2XL alebo 56 a nohavíc XL alebo 54. Ideálne sa hodí na výšku asi 175-186cm, váhu 84-94kg. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 54cm Hrudník: 61cm Rukáv z vnútra: 51cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 70cm Nohavice pás: cca 88-102cm (elastický, dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom) vnútorná dĺžka nôh: 78cm celková dĺžka nohavíc: 104cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Dvojdielna pánska textilná turistická kombinéza Büse. Nohavice aj bunda majú membránu Sympatex. Vďaka membráne je komplet vode a veturodolný a pritom vzdušný. Z nohavíc sa dá membrána odzipsovať, bunda má odzipsovateľnú termovložku. Komplet má kvalitné, pevné Hiprotec protektory na ramenách, lakťoch aj kolenách. Veľký chránič chrbtice a mäkké polstrovanie na bokoch. Bunda má v prednej aj zadnej časti airvent vetráky. 4 vonkajšie vrecká, 1 vnútorné na bunde. Bunda má neoprénový, nastaviteľný golier, nastaviteľný pás aj rukávy, reflexné prvky, dvojitý materiál Superfabric v zónach úrazu. Nohavice majú 2+1 vrecká a 2 kapsy. Nastaviteľný pás, protišmyková koža na zadku, strečové časti, rozopínateľný spodok, reflexné prvky 3M. Bunda a nohavice sa dajú spojiť do kombinézy dlhým okruhovým zipsom. Je to špičkový komplet pre náročnú turistku do každého počasia. Bunda aj nohavice sú vo veľmi dobrom stave, bez poškodenia. Pôvodná cena bola cca 450€.
Dvoudílná kožená kombinéza BUSE- vel. 48
Dvoudílná kožená kombinéza BUSE- vel. 48 Kožená bunda BUSE- vel. 48 Délka: 54 cm Délka rukávů od podpaží: 45 cm Délka rukávů od ramen: 59 cm Šířka přes hrudník: 48 cm Šířka v pase: 43 cm Šířka přes ramena: 48 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku bundy Chrániče loktů, ramen, zad Zachovalý stav Černo-šedo-bílá(B9) Kožené kalhoty BUSE- vel. 48 Délka: 96 cm Šířka v pase: 38 cm Délka od pasu k rozkroku: 23 cm Šířka nohavic v rozkroku: 27 cm Šířka v bocích: 49 cm Délka nohavic od rozkroku dolu: 74 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku kalhot chrániče kolen, boků Suché zipy na slidery Černo-šedé(B10) (B9-B10)
Dvoudílná kožená dámská kombinéza Büse - vel. 40
Dvoudílná kožená dámská kombinéza Büse - vel. 40 Kožená dámská bunda BÜSE - vel. 40, cena: 1850 Kč Délka: 51 cm Délka rukávů od podpaží: 46 cm Délka rukávů od ramen: 64 cm Šířka přes hrudník: 50 cm Šířka v pase: 73 cm Šířka přes ramena: 38 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku bundy LZE ZAKOUPIT POUZE BUNDU Chrániče ramen a loktů Výztuha zad Povrchově odřená na zádech (foto) (A9928) Kožené kalhoty BÜSE - vel. 40, pas: 86 cm, cena: 2250 Kč Délka: 101 cm Šířka v pase: 43 cm Délka od pasu k rozkroku: 28 cm Šířka nohavic v rozkroku: 27 cm Šířka v bocích: 53 cm Délka nohavic od rozkroku dolu: 73 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku kalhot LZE ZAKOUPIT POUZE KALHOTY Výztuha boků Chrániče kolen (A9929) (A9928-A9929)
Buse motorkářská bunda - pánská, nová
Oblečená parkrat, profesionalne vycistena. Bunda je absolutne jako nova. Žádné známky nošení! PC: 6.499 Kč. Doklad soucasti. Moto cestovní bunda Büse Highland 3-in-1 je nejpraktičtější celoroční bundou od společnosti Büse. Třívrstvá, rozebiratelná, snadno odepínací tepelná vložka a voděodolná Humax membrána. Cena/výkon/kvalita, to je bunda Büse Highland pro náročné cestovatele za každého počasí. Vlastnosti vodě a větru odolná, prodyšná díky odjímatelné Humax klima membráně odnímatelná termo vložka s elastickými vložkami v ramenou pro vetší komfort nastavitelný Flexi- snap límec s neoprenovým obvodem široké větrací panely na hrudi, ramenou a na zádech větrání na manžetě rukávů pomocí 2 směrnému zipu přední zip chráněn proti vodě pomocí textilního překrytí na suchý zip rozměrově nastavitelné na pažích, bocích a pase celoobvodový pojovací zip bundy s kalhotami (spojit lze jak membránu, tak bundu) elastické vložky na ramenou a loktech pro větší pohodlí a komfort pánský ergonomicky upravený střih 6 vnějších kapes - 2 voděodolné 1 zadní voděodolná a prostorná kapsa (určena pro uložení membránové vložky) 2 vnitřní kapsy - 1 voděodolná Bezpečnost bunda splňuje CE homologace jako PPE (Personal Protective Equipment) odnímatelné YF protektory ramen a loktů - možnost výměny za SAS-TEC protektor všitá zádová kapsa s možností doplnění o celozádový SAS-TEC protektor páteře s homologací Level 2 bezpečnostní zajišťovací švy dle ISO 4916 3M Scotchlite reflexní prvky Materiál jemná, odolná proti oděru 650 D polyamidová tkanina v kombinaci s Tactel Hitena materiálovým zesílením na ramenou, loktech a odjímatelnou klima membránou Humax polyesterová tepelná termovložka prodyšná síťovaná vnitřní podšívka Celkový podíl vláken 75% Polyester 25% Polyamid Hlavní materiál 100% Polyamid (Tactel) Dodatečný materiál 100% Polyamid (N650D) 100% polyamid (Hitena Dobby) Membrána 100% Polyester (Humax) Tepelná vložka 100% Polyester Podšívka 100% Polyester