inzerce, prodej, prodám, bazar

Byt 2+1 se zahradou v Rybitví

Kategorie: Byty

Nabízíme na prodej jedinečný byt 2+1 se zahradou v žádané obci Rybitví, v ulici Havlíčkova.

Byt o rozměrech 71m2 se nachází v 1. patře cihlového dvoupodlažního domu, ke kterému náleží také společná zahrada o rozměrech 566m2 (majitel nemovitosti vlastní její polovinu) a dále také prostorné společné sklepy o rozměrech 28m2.

Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna, samostatné WC, prostorná kuchyň, obývací pokoj, ložnice.

Byt je v dobrém a udržovaném stavu a prošel částečnou rekonstrukcí (nová koupelna a WC, plastová okna, výmalba, snížení stropů) a je ihned volný k nastěhovaní.

Výhody bytu:
- okamžitá možnost bydlení,
- velmi nízké náklady na bydlení,
- byt se nachází v první nadzemním patře domu, nad kterým je pouze jeden menší byt,
- v případě rekonstrukce, příznivé podmínky na úpravu bytu,
- byt je situován na dvě světové strany, proto je velmi světlý a slunný,
- parkování u domu, okolo domu hodně zeleně,
- byt je v osobním vlastnictví bez právních vad, zástav, věcných břemen nebo dalších omezení, koupě bytu lze snadno financovat hypotečním úvěrem,
- součástí je prostorná zahrada, která nabízí mnoho využití,
- prostorné sklepní prostory, které lze předělat nebo využít i pro jiné účely,
- 5 min. od bytu se nachází zastávka MHD, ale také cyklostezka,
- obec je v přímé blízkosti města Pardubice, které nabízí širokou občanskou vybavenost,
- byt díky své poloze nabízí potřebný klid a soukromí.

Velkou předností je, že byt můžete případně zájmu dále rekonstruovat dle svých představ. Případnou rekonstrukci Vám pomůžeme zajistit. Při prohlídce bytu budete mile překvapeni s možností ohledně koupě i případné rekonstrukce bytu.

Energetický štítek zatím nebyl dodán, proto je ze zákona uváděna nejméně ekonomická třída.

Rekonstrukci a nákup bytu lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek. Více informací a možností při prohlídce nemovitosti na kterou Vás srdečně zveme.
★ Operace: Prodej
★ Typ nemovitosti: Byt
★ Okres: Pardubice
★ Adresa: Rybitví, Rybitví, Havlíčkova
★ Podlaží: 1
★ Celkem podlaží: 1
★ Plocha podlahová: 71 m2
★ Plocha užitná: 71 m2
★ Druh objektu: cihlová
★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Sklep, Zahrada, Vana
★ Stav objektu: Velmi dobrý
★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Byt 2+1 se zahradou v Rybitví
Podobné inzeráty
Pronájem zařízeného bytu 1+1 v rodinném domě v Rybitví
Vám exkluzivně nabízejí pronájem kompletně zařízeného bytu 1 + 1 v rodinném domě se 2 byty v Rybitví, 1. patro s vlastním vchodem zezadu, 36 m2 + terasa (3 m2) na západ s výhledem do zahrady. Kuchyňská linka s kombinovaným sporákem a lednicí, koupelna s vanou, WC a pračkou, plastová okna, ÚT i ohřev vody plynovým kotlem umístěným v suterénu domu, podlahové krytiny PVC a koberec, přípojka kabelové TV, internet. Obě místnosti jsou neprůchozí. Veškerá občanská a dopravní obslužnost, MHD 200 m. Možnost využívání hezké zahrady (418 m2) i k parkování vozu. Majitel požaduje max. 2 osoby bez dětí a zvířat. Měsíční nájemné 8.000,- Kč + 3.500,- Kč el. energie a plyn, voda se hradí zpětně pronajímateli dle skutečné spotřeby, kauce 14.000,- Kč. Energetická třída G (ze zákona povinně uváděný neodpovídající údaj). ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Pardubice ★ Adresa: Rybitví, Rybitví, Havlíčkova ★ Podlaží: 2 ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha podlahová: 36 m2 ★ Plocha užitná: 36 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Nábytek, Pračka, Sporák, Zděné jádro, Sklep, Terasa, Zahrada, Venkovní stání, Internet, Vana ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Auto ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Obecní úřad, Lékař ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej bytu 1+1 v Rybitví
Zprostředkujeme prodej bytu 1+1 o výměře 28 m2. Byt je umístěn v 2. NP cihlového domu v obci Rybitví. Dispozice: vstupní chodba, koupelna s vanou, umyvadlem a WC, kuchyní s jídelnou a samostatný pokoj. Byt je v původním zachovalém stavu. Dům prošel revitalizací v roce 2016. Je zateplen, má novou fasádu, střechu, vchodové dveře. V obci Rybitví je kompletní občanská vybavenost. Základní a mateřská škola, obecní úřad, obchod, praktický lékař, zubní ordinace, restaurace, pošta, kadeřnictví. Je zde fungující TJ Jiskra (fotbal, volejbal, tenis). Pro sportovní využití slouží fotbalové hřiště, tenisové kurty, tělocvična, sokolovna a přímo obcí prochází cyklostezka, která spojuje Pardubice a Lázně Bohdaneč. Do 4 km vzdálených Pardubic jezdí pravidelně spoje MHD č. 3, 7, 11 a 18. Nízké náklady na bydlení. Rádi pomůžeme s výhodnějším financováním této nemovitosti. Vybavení:   Voda: Dálkový vodovod   Topení: Ústřední dálkové   Doprava: MHD Energetická náročnost nemovitosti:   Energetická náročnost: G - Mimořádně nehospodárná Parametry nemovitosti:   RZ: 951/RZ/28   Kategorie: Byty   Podkategorie: 1+1   Vlastnictví: Osobní   Typ: Prodej   Stav objektu: Dobrý Ostatní parametry:   Stavba: Panelová   Počet podlaží: 3   Patro: 2   Zástavba: Obytná   Umístění: Okraj obce   Sklep: 1
Byt 1+1, 78 m2 se zahradou a potenciálem na mezonet 145 m2
Byt 1+1, 78 m2 se zahradou a potenciálem na mezonet 5+1, 145 m2, Bělá pod Bezdězem Hledáte bydlení se zahradou a potenciálem na vytvoření prostorného rodinného bydlení zcela podle Vašich představ? Mám pro Vás byt vybudovaný roku 2016 se současnou dispozicí 1+1 s jídelnou o výměře 78 m2 a k tomu prostornou půdu 72,2 m2. Pokud se však pustíte do rekonstrukce podkroví podle zpracovaného projektu, získáte byt s dispozicí 5+1 s celkovou užitnou plochou 145 m2!! Neuvěřitelné, že? S bytem si zároveň kupujete i zahradu 184 m2 s pergolou a kolnou. Tato nemovitost má neskutečný potenciál! Zavolejte si o prohlídku. To musíte vidět na vlastní oči. Technické údaje: Dům má celkem 3 jednotky a byl postaven koncem 19. století (cca rok 1880). Je připojen na kanalizaci a elektřinu. Byt je situován v 2. podlaží domu. Vstup do bytu je řešen po soukromém schodišti. Bytová jednotka má již plastová okna a bezpečnostní plastové dveře. Každý byt má samostatný elektroměr. V bytě jsou radiátory s přípravou pro připojení na elektrický kotel. Ohřev vody zajišťuje el. bojler (připojen). Shrnutí: Aktuálně byt 1+1 + jídelna a šatna, celkem s výměrou 78,26 m2. Po rekonstrukci půdy dle projektu získáte dalších 67,03 m2 (4 ložnice a WC). Touto přestavbou získáte finálně mezonetový byt s dispozicí 5+1 s jídelnou, koupelnou s vanou a WC a samostatným WC v patře s celkovou výměrou 145,29 m2!! A navíc se soukromou zahradou 184 m2, kde se nachází pergola a ještě dostatek místa pro umístění bazénu pro horké letní dny. Dům se nachází přímo na náměstí, takže do městského parku a stejně tak na autobusovou zastávku to máte jen přes silnici. Poštu máte přímo vedle domu. V Bělé naleznete k životu vše potřebné - od škol (ZŠ, MŠ) po další služby (obchody, lékaři, další služby). Dostupnost na Mladou Boleslav je 15 minut, tak proč bydlet v panelákovém městě, když můžete mít byt se zahradou. Nenechte si tuto nabídku ujít a domluvte si prohlídku. S případnými dotazy se na mne též neváhejte obrátit. Těším se na Vás makléřka Tereza Vlčková Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěr, který Vám bezstarostně pomohou vyřídit naši specialisté. PENB domu je ve zpracování.
Prodej bytu 2+1 71 m² se zahradou, Rybitví, Havlíčkova
Prodáme byt v osobním vlastnictví 2+1 o výměře 70,77 m² v prvním nadzemním podlaží cihlového dvoupodlažního domu, v klidné lokalitě obce Rybitví u lesa. V roce 2022 byla provedena částečná rekonstrukce vnitřních i venkovních prostorů (snížení všech stropů z důvodu úspory energie, oprava omítek s výmalbou, renovace koupelny, WC, hlavního vchodu), okna jsou plastová. Uspořádání bytu: kuchyň, 2x pokoj (oba pokoje mají komínovou záslepku s možností vytápění krbovými kamny), ze společné chodby (průchozí pro majitele horního bytu) vstup do vlastní koupelny a toalety, sklep. Součástí bytu jsou dále společné sklepní prostory o výměře 27,228 m², společná chodba o výměře 9,613 m², zahrada o výměře 566 m² (majiteli bytu náleží ideální polovina zahrady). Možnost přebudování vlastního sklepa na dílnu, hernu, posilovnu... Součástí pozemku je i studna. Parkovat lze volně před domem či na pozemku. Vybavenost v obci: školka, škola, potraviny COOP, pošta, praktický lékař, zubní ordinace, knihovna, hřiště, hospoda, sběrný dvůr. Autobusová zastávka MHD Pardubice je 5 min od domu, dojezd do centra cca 15 min. Dům je připojen na veřejný vodovod, kanalizační síť, vytápění plynem z veřejné sítě. Poplatky za svoz odpadu platí obec. Byt volný ihned.
Prodej bytu 2+1 Rybitví
Rezervace. Dobrý den, hledáte dostupný byt 2+1 a máte rádi klidné lokality? Požadujete byt ve zděném domě s možností rekonstrukce dle Vašich představ? Právě jste ho našli. Dovolte mi, abych Vám ho blíže představil. Jedná se o byt v 1. nadzemním podlaží (zvýšeném přízemí) ve zděném domě s dispozicí 2+1 o celkové ploše 54,3 m2 (fyzicky jsme naměřili 51,52 m2). Lokalita: ulice Školní, Rybitví. Bytový dům je po částečné rekonstrukci. Samotný byt je připravený pro zájemce s vlastní představou o kuchyňské lince a jiných částí. Orientace: jih, západ a sever. Vytápění je ústřední dálkové a celkově jsou zde příjemné náklady, fond oprav činí 643 Kč měsíčně. Volný ihned. Prodávající si vyhrazuje právo na výběr zájemce dle vlastní úvahy, nikoliv dle pořadí reakce na nabídku. Děkuji za pozornost a budu se těšit na komunikaci s Vámi. Václav Růžička, realitní specialista. cena včetně služeb RK Třída energetické náročnosti: (dle ) Cena: 2 600 000 Kč
Byt - Bulharsko - Sofie
Ve výhradním zastoupení developera nabízíme prodej apartmánů / bytů v novém projektu vícegeneračních obytných domů v bulharském hlavním městě Sofii. Obytné domy se nacházejí v jihozápadní části města, 20 km od mezinárodního letiště v Sofii. Vhodné jako investice, a to s ohledem na příznivé ceny bulharských nemovitostí. Sofie je hlavní město Bulharska, leží na úpatí pohoří Vitoša na západě země. Letecké spojení mezi Prahou a Sofií je zajišťováno přímou linkou s délkou letu 1:50 hod - 2:00 hod. Jednotlivé byty v domě se postupně prodávají. Dům na ulici Car Boris III Blvd. je již dokončen a je možno se nastěhovat. Dům na ulici Rajská zahrada bude kolaudován v únoru 2023. V případě zájmu je možné do Sofie vyrazit a byt si osobně prohlédnout s naším doprovodem (náklady na dopravu a ubytování si hradí klient). Byt se prodává jako nezařízený a bez vybavení. Příslušenství bytu (podlahy, kuchyně, koupelna) je řešeno individuálně. Aktuální nabídka volných bytů: Dům na ulici Car Boris III Blvd.: - Byt č. 11 (93,34m2), cena: 162.100 EUR - Byt č. 14 (58,21 m2), cena: 101.100 EUR - Byt č. 21 (108,85 m2), cena: 188.900 EUR Dům na ulici Rajská zahrada: - Byt č. 6 (56,23 m2), cena: 97.700 EUR - Byt č. 8 (104,20 m2, cena: 180.900 EUR - Byt č. 10 (119,84 m2), cena: 208.100 EUR - Byt č. 14 (104,20 m2), cena: 180.900 EUR - Byt č. 16 (119,84 EUR), cena: 208.100 EUR - Byt č. 19 (77.04 m2), cena: 133.800 EUR - Byt č. 20 (104.13 m2), cena: 180.800 EUR - Byt č. 22 (120.00 m2), cena: 208.400 EUR - Byt č. 23 (99.02 m2), cena: 171.900 EUR - Byt č. 24 (74.62 m2), cena: 129.600 EUR - Byt č. 25 (51.99 m2), cena: 90.300 EUR - Byt č. 27 (135.74 m2), cena: 235.700 EUR - Byt č. 28 (53.60 m2), cena: 93.100 EUR Aktuální seznam dostupných bytů (včetně půdorysů bytů) je uveden na tomto odkazu: Dům na ulici Car Boris III Blvd.: Dům na ulici Rajská zahrada: Uvedená cena zahrnuje nemovitost, kompletní právní servis v ČR a v Bulharsku, zajištění převodu bytu na klienta. Cena nezahrnuje provizi za zprostředkování ve výši 150.000 Kč. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.