inzerce, prodej, prodám, bazar

Běžecké boty Adidas Terrex Agravic Pro Trail Running

Kategorie: Boty

Nové běžecké boty Adidas Terrex Agravic Pro Trail Running

Úplně nové
Velikost 46
P.cena 5.299,-

Po dohodě zašlu i na dobírku
Běžecké boty Adidas Terrex Agravic Pro Trail Running
Podobné inzeráty
Adidas Terrex Agravic Speed vel.40 (6,5) Nové, nenošené
Prodám nové nenošené boty Adidas Terrex Agravic Speed. Velikost viz. štítek 40 (6,5 UK). Jsou to lehké dámské běžecké boty do terénu s podrážkou Continental. Dají se použít i na procházky po lese a podobně. PC 3.490,- Nevhodný dárek. Možné i poslat.
Trekingová obuv Adidas Terrex AX4
Nošené pouze 2x, bohužel nesedí velikost, PC 2 999 Kč. Velikost 43 1/3. Popis dle výrobce: Treková obuv adidas TERREX Ax4 je vybavena podrážkou Continental™ a mezipodešev z pěny EVA vám poskytne maximální pohodlí při dlouhých hodinách chůze. Treková obuv adidas TERREX Ax4 GTX je vybavena podrážkou Continental™, která nabízí neuvěřitelnou stabilitu a přilnavost na mokrém i suchém povrchu, a použití recyklovaných materiálů v botě jistě osloví ty pány, kteří oceňují ekologický přístup k výrobě oblečení. Boty adidas TERREX Ax4 GTX - klíčové vlastnosti: Model, který se skvěle osvědčí při trekingových výletech; Vyrobeno z recyklovaných materiálů; Klasický styl; Podrážka Continental™ zajišťuje stabilitu a přilnavost na mokrém i suchém povrchu; Zavazují se klasickými tkaničkami; Svršek ze síťoviny a syntetických materiálů; Mezipodešev z pěny EVA. Možnost osobního odběru: Praha - Uhříněves, Kolovraty, Hostivař. Zaslání Zásilkovna nebo Balíkovna.
Adidas x Pharrell Williams Inspiration pack HU NMD vel. 38,5
Limitovaná edice roku 2018, Barva: Powder blue/ Light pink/ Orange, Už se skoro nedají sehnat ceny na netu mezi 6 - 7 tisícema. Výsledkem spolupráce amerického hudebníka Pharrella Williamse a německé značky adidas jsou nejen nápaditá provedení známých siluet evropského obuvního giganta, ale i modely navržené samotným Pharrellem. Jedno však mají všechny společné, a tím je touha vystoupit z davu. Pharrellovy designové kreace hýří všemi barvami a nepostrádají šmrnc, zároveň se ale skvěle hodí i na takové to normální nošení.  ""Nomad"" přinášejí převrat v běžecké obuvi. adidas NMD vytváří zcela nové technické normy s pomocí inovativní BOOST podrážky. adidas NMD jsou prvními technicky běžeckými botami, které jsou však vyvinuty ne jako sportovní obuv, ale jako lifestyle sneakers. Svršek z technologicky vyspělého materiálu Primeknit je prodyšný a pokrývá jak pánské tak dámské NMD, takže si na své přijde každý - bez výjimky. Mezipodešev je zas z ověřeného materiálu Boost Technologie Boost, kterou najdeš i na adidas NMD R1 je složená z tisíců mikročástic, které tlumí každý dopad a zároveň tlumenou energii přenáší do následovného odrazu. The Pharrell x adidas NMD Hu ""Inspiration Pack"" Powder Blue is one of four colorways of the popular sneaker by Pharrell Williams that released in November 2018. Another colorful style from Pharrell and adidas, the “Powder Blue” edition of the NMD Hu sports a blue mesh upper with a light pink TPU lace cage and midsole bumpers. The treaded outsole appears in orange. A multicolor polka-dot pattern is found on the collar, while reflective silver heel tabs and black reflective-striped laces add even more flash to complete the Pharrell x adidas NMD Hu ""Inspiration Pack"" Powder Blue. Tenisky vycházkové sportovní boty sneakers streetwear dámské pánské chlapecké dívčí dámské boty unisex human race human body běžecké jarní letní běžecké místa bílá růžová černá oranžová
Prodám byty adidas agravic TR
Prodám boty adidas agravic TR, velikost 44+2/3, nošené cca 15 dnů, nevhodná velikost, proto prodávám.
ADIDAS TERREX Skychaser 2 GTX W FW2994 vel.UK6,5/EU40
Prodám levně ještě zabalené nenošené ADIDAS TERREX Skychaser 2 GTX W FW2994 vel.UK5,5/38,7 a UK6,5/EU40 více o typu a velikosti viz.další foto. Doporučená cena 4390 nyní v AKCI za 1890 . Dámské outdorové turistické boty pro skvělou přilnavost a zpevnění. Prodyšné boty adidas Terrex Skychaser GORE-TEX 2.0 Hiking , ochrání před deštěm. Jsou navržené pro maximální přilnavost v náročném terénu a udrží tvoje nohy v suchu i na mokrých blátivých stezkách. Odpružení Boost se postará o návratnost energie při každém kroku. Dvojité krycí vrstvy a zesílená mezipodešev jsou odolné vůči kamenům. Gumová podešev Continental je mimořádně přilnavá a stabilní na nerovném i kluzkém povrchu.
Pánská treková obuv ADIDAS Terrex EU45
Nabízím pánskou turistickou obuv Adidas Terrex model Swift R2. Velikost bot výrobce je EU46, ale ve skutečnosti odpovídá velikosti EU45. Trekové boty Adidas Terrex Swift poskytnou každému uživateli plnou svobodu pohybu, podpoří kotník a patu. Profil běhounu, stejně jako komponenty, ze kterých byla podrážka vyrobena, zaručují pružnost a vynikající přilnavost k zemi. Za pozornost stojí konstrukce svršku (materiál: lehký, voděodolný), která zaručuje optimální hmotnost a ochranu před povětrnostními vlivy. Jsou dobrou volbou pro všechny, kteří mají rádi turistiku v horách a divočině. * vrchní materiál: tkanina + syntetické materiály * Mezipodešev EVA poskytuje lehké a odolné odpružení * systém rychlého šněrování zajišťuje dokonalé uchycení na noze * Podrážka Traxion poskytuje přilnavost ve všech směrech * Pryž Continental poskytuje optimální jistotu i na mokrém povrchu. Boty jsou nenošené, pouze odzkoušené na jednodenním výletu. Platba dobírkou, převodem, nebo osobní odběr.