inzerce, prodej, prodám, bazar

Běžící pás

Kategorie: Fitness, jogging

Jako nový
Běžící pás
Podobné inzeráty
běžící pás-inSPORTline
Nabízím k prodeji mechanicky BĚŽÍCÍ PÁS–inSPORTline, výborný stav,minimálně používaný.Běžící pás lze snadno složit a převézt.Displej je na baterii,měří počet kroku, metry, kalorie..Vejde se i do osobního auta.Díky sklápěcímu mechanismu se dá jednoduše uložit za skříň či pod postel,má optimální podmínky pro kondiční trénink.Pouze osobní odvoz po telefonické dohodě.
Prodám běžící pás Domyos
Prodám nepoužívaný běžící pás Domyos T540C. Je v perfektním stavu. Nehlučný běžecký pás pro běh o rychlosti až 16 km/h. Pás T540 je kompatibilní s aplikací Domyos E-Connected. Nosnost do 130kg. Kupován byl v Decathlonu - v září bude mít 2 roky. Stále má tedy záruku ale účtenku bohužel již nemám. K pásu dám zdarma tlumícil podložku pod pás. Všechny manuály mám také. Pouze osobní odběr.
Běžící pás
Dobrý den,prodám běžící pás délka 167cm a šíře56cm.Pás je zánovní.Při rychlém jednání cena snížena na 6500kč.ještě bych chtěla dodat,že jsem z Třeště u Jihlavy.
FLIP-BELT: nejlepší světlo pro pravidelné intenzivní běhání
Prodám jedno z nejkvalitnějších světel pro noční běhání resp. běhání ve tmě případně za šera - výměnná standardní baterie, lze střídat dvě. PO DOHODĚ JE REÁLNÁ VÝMĚNA ZA BATOH OSPREY TALON 44 III ceramic blue L/XL Více info: Renomovaná US zn. FLIP - BELT u nás bohužel nemá zastoupení, výrobek zakoupen přímo ve státech a zaslán poštou včetně absolvovaného celního řízení. INFO VÝROBCE: ROZSVIŤTE SI BĚH Běžecké světlo FlipBelt LED je jedním z nejlepších řešení osvětlení a umožňuje vám vidět a být viděn při běhu v situacích slabého až žádného světla. Toto běžící pásové světlo se bezpečně vejde do jakéhokoli přístupového bodu ve FlipBelt pásu a jde na přední část vašich boků, vrhá světlo pod menším úhlem než čelovky a umožňuje vám snadněji vidět pozemní předměty. Když běžící pásové světlo máte na bocích, také dramaticky snižuje odlesky odrážející se zpět do vašich očí a nebude poskakovat jako čelovka, protože je připevněno k vašemu těžišti. PARAMETRY VÝROBCE: (údaje jsou na rozdíl od údajů některých výrobců čelovek na běhání naprosto realistické, ba spíše podhodnocené - HIGH: 500 LUMENS / 3H / 140m - MEDIUM: 220 LUMENS / 6H / 90m - LOW: 55 LUMENS / 12H / 40m - STROBE: 500 LUMENS / 6H / 110m - dobíjecí - vodotěsný IPX6! FlipBelt pro běžce je 2-3krát jasnější než většina světel na trhu se špičkovou LED Cree XML U2. Voděodolnost je IPX6, takže se nemusíte bát, že by se namočil ani při běhu. K dispozici 4 režimy. Doba svitu je až 12 hodin a lehká baterie se plně nabije za přibližně 2h přes přiložený USB kabel. Jednoduše umístěte noční světlo s jeho bezpečným pogumovaným pouzdrem do jednoho z přístupových bodů vašeho FlipBelt a můžete vyrazit! Pás FLIP BELT ZIP je s několika přístupy, do nich můžete uložit vše, co máte obvykle pří běhání u sebe. Já např. vkládám: klíče, mobil, doklady, malou peněženku, gely, nebo proteiny, hroznový cukr a pro běhání v létě a nebo intenzivnější běhání v kopcích jsem si k pásu koupil i dvě originální zakřivené menší láhve FLIP-BELT (bez BPA), které jsou vhodné umístit do boků a jednu větší zakřivenou, která se vkládá do zadní části. Je tedy vyřešen i pitný režim. V kapse na zip je pak poutko na klíče nebo na malou lehkou peneženku apod. Malou originální peněženku od FLIP-BELT přidám v ceně. Pás s příslušenstvím je používaný ca jeden rok a vzhledem k pořizovací ceně + clo atd. je cena více než rozumná. Světlo má velkou přidanou hodnotu díky pásu, do kterého vše uložíte a ve tmě zas díky světlu opravdu velmi dobře uvidíte a nikoho nebudete oslňovat. Oproti většině čelovek má nejen lepší svítivost ale především výdrž baterie. Baterie je ve výborném stavu! Pás elastický, přizpůsobí se většině postav - vyzkoušeno. Flašky nepoužité Používání je patrné pouze na malé peněžence. Cena nového běžeckého kompletu výrazně vyšší !
Běžící pás Tempo 20 Housefit
Běžící pás Housefit Tempo 20 je po celkové rekonstrukci .Výměna motoru ,řídící jednotky, běhounu a desky. Běžecký pás HouseFit Tempo 20 patří k novým modelům značky HouseFit. Svým zpracováním a barevným designem působí velmi elegantně a je ideální společník do každé domácnosti. Nabízí především prostornou běžeckou plochu s rozměry 42 x 120 cm a manuálně regulovatelný sklon a rychlost do 16 km/h. Ovládání trenažéru HouseFit Tempo 20 je jednoduché a intuitivní, prostřednictvím LCD displeje lze měnit rychlost i pomocí "horkých kláves", kdy se stroj rozjede na předem nadefinovanou rychlost (2, 4, 6, 8, 10, 12). Displej zobrazuje: čas, rychlost, kalorie, vzdálenost, tepovou frekvenci. HouseFit Tempo 20 je vybaven stabilními madly, ve kterých jsou zároveň integrovány i dotykové měřiče tepové frekvence tzv. hand pulsy. Trenažér dále disponuje zabudovanými reproduktory a možnosti připojení MP3 a také bezpečnostní STOP pojistkou. Masivní rámová konstrukce disponuje nosností do 110 kg. Hlavní výhody: Odpružený systém běžecké plochy – speciální systém odpružení pro šetrnost k vašim kloubům a zádům Možnost složení – díky možnosti sklopení do vertikální polohy má tak trenažér parametry po sklopení (d x š x v) v cm: 86 x 69 x 134 Silný motor s vysokým výkonem – kvalitní značkový motor s trvalým výkonem 1,75 HP (1,28 kW) Prostorná běžecká plocha - tento modle nabízí prostornou běžeckou plochu o rozměrech 42 x 120 cm Kvalitní mechanické zpracování – robustní rámová konstrukce a kvalitní zpracování trenažéru zaručuje dlouhodobě bezproblémové užívání stroje Možnost připojení MP3 a zabudované reproduktory - pro poslech hudby Možnost nastavení sklonu - tento model nabízí manuální nastavení sklonu ve 3 pozicích Možnost využívání tréninkové aplikace KINOMAP ZDARMA - zcela zdarma můžete stáhnout do vašeho tabletu, či chytrého telefonu tréninkovou aplikaci KINOMAP, díky možnosti snímání pohybu přes optický senzor, tak můžete využívat tuto aplikaci pro zpestření vašeho tréninku Technické parametry: Běžecká plocha 42 x 120 cm Manuálně nastavitelný sklon (3 pozice) Maximální rychlost 16 km/h Trvalý výkon motoru je 1,75 HP (1,28 kW) Nosnost trenažéru je do 110 kg Tréninkový počítač: Přehledný LCD displej zobrazuje čas, rychlost, kalorie, vzdálenost, tep srdce 12 přednastavených programů + manuál MP3 přípojka a vestavěné reproduktory Klávesové zkratky pro rychlost (2, 4, 6, 8, 10, 12) Tepová frekvence je měřitelná přes dlaňové snímače (hand pulsy) Ostatní: Hmotnost stroje 52,5 kg Rozměr ve složeném stavu (d x š x v): 147 x 69 x 134 cm Rozměr krabice (d x š x v): 156 x 77 x 29 cm Způsob použití dle DIN EN: HA - vhodné pro domácí používání Záruční doba: 3 roky záruka + 5 let na rám stroje, značkový servis zajištěný u zákazníka NOSNOST TRENAŽÉRU, H
Běžící pas
Prodám i jednotlivé běžící pás Alpinning .