inzerce, prodej, prodám, bazar

č.EU 42-42,5 dámské DALBELLO MANTIS 95

Kategorie: Lyžování

Použité dámské lyžáky DALBELLO MANTIS 95, BLACK/white, micro, macro, THERMO insulation. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LK190287

Vnější skelet v mm / vnitřní stélka v cm (Mondo):

3177 (27cm); 317 (27.5cm); EU 42-42,5

Původní cena: 7 700 Kč

Lyžařské boty Fit for Women od firmy Dalbello byly speciálně navrženy a vyvinuty s ohledem na unikátní požadavky lyžařek na to, jak mají boty padnout a jaké mají podávat výkony. Všechny dámské modely lyžařských bot značky Dalbello mají speciální tvar odpovídající tvaru ženské nohy, díky kterému jsou tyto boty velmi pohodlné, speciální textilní a izolační materiály, které jsou měkké, teplé, polstrované a pohodlné, a konstrukční materiály, které jsou lehčí a pružnější než materiály použité u odpovídajících pánských modelů.
č.EU 42-42,5 dámské DALBELLO MANTIS 95
Podobné inzeráty
dámské DALBELLO MANTIS LTD, trufit, custom fit performer
dámské lyžáky Dalbello MANTIS LTD, trufit, custom fit performer, transparent / white. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LK_0117 Vnější skelet v mm / vnitřní délka v cm (Mondo): 287 (24cm-24.5cm); EU 38-38,5, Lyžáky je možné vyměnit za vaši velikost klipsny kovove, micro a macro dotahování Dalbello Mantis LTD jsou dámské allmountainové lyžařky. Jsou určeny pro středně pokročilé lyžařky Stále můžete snadno ovládat své lyže, ale přesto dostanete pevnou podporu pro rychlejší a agresivnější ježdění. Manžeta je nastavitelná, takže se lyžařka perfektně sladí s vaší nohou, vložka pohodlná a teplá. Výrobce: Dalbello CZ: Lyžařské boty Fit for Women od firmy Dalbello byly speciálně navržený a vyvinutý s ohledem na unikátní požadavky lyžařek na to, jak mají boty padnout a jaké mají podávat výkony. Všechny dámské modely Lyžařská bot značky Dalbello mají speciální tvar Odpovídající tvaru ženské nohy, díky kterému jsou tyto boty velmi pohodlné, speciální textilní a izolační materiály, které jsou měkké, teplé, polstrované a pohodlné, a konstrukční materiály, které jsou lehčí a pružnější než materiály použité u odpovídajících pánských modelů. · Barva: průhledná krystalový černá / krystalový černá · Flexe: 85 · Šířka 99 mm · Skelet / manžeta: PE / PE · Technologie: klasická překrývající se konstrukce, unikátní tvar skeletu přizpůsobeny anatomii dámské nohy, konstrukce 3D Powerframe, manžeta s nízkým profilem - Lady Fit, Contour 4, centrální rovnovážné postavení · Přezky: 4 hliníkové přezky F-700 s mikrodotažením · Vnitřní botičky: Troufám Sport Rental - s úpravou Sanitized ™
č.EU 38-38,5 dámské DALBELLO MANTIS 95 W
Použité dámské lyžáky DALBELLO MANTIS 95 W, micro, macro, kov klipsne. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LK190057 Vnější skelet v mm / vnitřní stélka v cm (Mondo): 287 (24cm); 287 (24.5cm); EU 38-38,5 Původní cena: 7 700 Kč Pro středně pokročilé, ambiciózní lyžaře, kteří lyžují různou rychlostí, v různých terénech a v různých sněhových podmínkách, a od svých lyžařských bot vyžadují zejména přesnost a kvalitní výkony. Lehká 3D konstrukce skeletu z materiálu o trojí hustotě obepíná přesně nohu, boty se snadno nazouvají a vyzouvají a jsou zárukou velmi energických reakcí a vynikajícího přenosu sil.
Dámské lyžařské boty Dalbello mantis 75
Prodám dámské lyžařské boty Dalbello mantis 75 vel. 39,5. Boty jsou ve výborném stavu. Mnou kupované nové používané vždy týden v sezóně. Boty pro lyžařky do jakéhokoliv terénu s lehkou 3D konstrukcí skeletu a z materiálu o trojí hustotě s technologií Contour 4 a širší přední částí pro pohodlné celodenní lyžování. Skelet je širší. Výborně se obouvaly. Vnitřní stelka 25 cm. Viz. Foto
Damske sportovni lyzaky, vel. 41
Dalbello Mantis 75. Popisek z webu: Řada lyžařských bot Mantis byla navržena pro ambiciózní, velmi kvalitní lyžaře, kteří lyžují v jakémkoliv terénu a za jakýchkoliv podmínek. Lehká 3D konstrukce skeletu z materiálů o trojí hustotě obepíná přesně nohu, boty se snadno nazouvají a vyzouvají a jsou zárukou velmi energických reakcí a vynikajícího přenosu sil. Jete parkrat. Po zraneni kolene uz nevyuzite. Top stav. Puvodni cena 7900 Kc.
dámské DALBELLO AVANTI AX 95 W, 2018, kov. klipsny
Použité dámské lyžáky Dalbello AVANTI AX 95 W, 2018, micro, makro, kov. klipsny, SOFT / HARD system. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LK190054 Vnější skelet v mm / vnitřní délka v cm (Mondo): 288 (24cm-24.5cm); EU 38-38,5; Lyžáky je možné vyměnit za vaši velikost. Původní cena: 10210 Kč. Dámské lyžařské boty Dalbello Avanti 95 WDámske sjezdové boty pro dobré sportovní lyžařky s teplem tvarovatelnou vnitřní botičkou MyFit I. F. Comp (dámská úprava, přizpůsobení 80%), která má zesílené zateplení (Tirol Wool). Poskytují vysoký výkon a díky přizpůsobení bot dámské anatomii - oproti pánským botám mají dámské užší patu, širší prstovou část, vyšší nárt, sníženou a speciálně tvarovanou lýtkovou část - jsou maximálně komfortní.
Lyžařské boty Dalbello GAIA 2.0 JUNIOR
Používáné, ale ve velmi dobrém stavu. Zakoupené nové, po 1 dítěti. 205 cm. Dalbello GAIA jsou pohodlnými botami pro nejmladší lyžaře. Konstrukce Cabrio, skládající se ze tří částí, byla vyrobena z lehkého a elastického materiálu. Snížený profil komínu s tuhostí uzpůsobenou pro lyžaře nižší hmotnosti. Snadné nazouvání a zouvání díky přezce s páskem a otevíratelnému jazyku. Elastický skelet a vnitřní bota z příjemného, hřejivého materiálu. Dolní přezka se otevírá z vnitřní strany, což velmi usnadňuje obsluhu bot samotným dítětem. Speciálně upravený komínek se zvýšenou elasticitou je zárukou, že botu bude snadnější dopasovat - nezabraňuje to pohybům, které bude dítě vykonávat a ulehčí se tím výuka správného postoje mladého lyžaře. Ježdění na lyžích a chození v nich přestane být unavující záležitostí. Dalbello patří mezi špičku výrobců lyžáků, určených pro děti a jejich bezpečnou jízdu na sněhu. Základní vlastnosti konstrukce bot: Tuhost: FLEX 25, konstrukce Cabrio, Flex upravený pro lyžaře s nízkou hmotností, profilovaný komínek, vnitřní bota SuperComfort Junior. Šířka vložky Junior Last Flex 25 Určeno pro LYŽOVÁNÍ Pohlaví DĚTSKÉ Barva multicolor Kód zboží D1953003.00-n-d Značka Dalbello.