inzerce, prodej, prodám, bazar

Cajon Dublin (Limited edition)

Kategorie: Bicí nástroje

TECHNICKÝ POPIS:
Struný: 4
Rozmery: 47 x 30 x 30 cm
Farba: telo :dubl, kryt :dub
Telo: 8 mm buk.
Kryt: brezový laminát, hrúbka 3,8 mm
Ladační systém: Tento cajon má externí ladící systém, ke kterému budete potřebovat Imbusový klíč, který je součástí balení.

Doprava zdarma!

Více informací:



Cajon Dublin (Limited edition)
Podobné inzeráty
Základní deska - pro cajon Schlagwerk BC460 Booster-Boxx
pro přichycení basového pedálu - originál Schlagwerk Bodenplatte BP 40 (nová cca2100Kč), pro super bass cajon Schlagwerk BC460 Booster-BoxxNevyužiju, hraji jen rukama.
Cajon Studio Mod.Sevilla
Profesionální Cajon Mod.Sevilla, díky přední části z bukového dřeva a zadní části se zesíleným otvorem, nám cajon Sevilla nabízí dobře vyvážený zvuk s jasnými, dobře definovanými výškami a suchými basy s nízkými tóny. Tento cajon má nový a vylepšený systém externího ladění a vrchní podložku k sezení. TECHNICKÝ POPIS:Struný: 4 Rozmery: 47 x 30 x 30 cm Farba: telo :Natural, kryt :Americký ořech Struný:4 struny namontované do tvaru “V”+ Strunník pre snare bubon Telo: 10 mm breza. Kryt:Překližka buková 3,8 mm + Americký ořech 0,25 mm Ladicí systém: Vylepšeným systémem ladění pomocí externích šroubů s plastovou hlavou, bez potřeby klíčů. DOPRAVA ZDARMA! Více informací:
Cajon Studio Mod.Andalucia
Profesionální Cajon Mod.Andalucia, díky přední části z bukového dřeva a zadní části se zesíleným otvorem, nám cajon Sevilla nabízí dobře vyvážený zvuk s jasnými, dobře definovanými výškami a suchými basy s nízkými tóny. Tento cajon má nový a vylepšený systém externího ladění a vrchní podložku k sezení. DOPRAVA ZDARMA! Více informací: 3250 CZK -cena s poštovným
Cajon+pouzdro
Profesionální Cajon Mod.Andalucia, díky přední části z bukového dřeva a zadní části se zesíleným otvorem, nám cajon Granada nabízí dobře vyvážený zvuk s jasnými, dobře definovanými výškami a suchými basy s nízkými tóny. Tento cajon má nový a vylepšený systém externího ladění a vrchní podložku k sezení.+ pouzdro Více informací:
cajon schlagwerk
Prodám cajon schlagwerk společně s obalem na cajon a metličky
Cajon Mod.Vintage
Veľmi ekonomický cajon vyrobený z profesionálnych materiálov. Super zvuk za najlepšiu cenu! TECHNICKÝ POPIS: Struný: 2 Rozmery: 47 x 30 x 30 cm Farba: Palisander – Vintage Telo: 10 mm breza. Kryt: brezový laminát, hrúbka 3,8 mm. Ladiaci systém: Tento cajon má externý ladiaci systém, ku ktorému budete potrebovať Imbusový kľúč, ktorý nie je súčasťou balenia. DOPRAVA ZDARMA! Více informací: