inzerce, prodej, prodám, bazar

Calvin Klein taška přes rameno

Kategorie: Batohy, Kufry

Prodám novou nevyužitou tašku přes rameno Calvin Klein. Vhodná například na notebook.
Calvin Klein taška přes rameno
Podobné inzeráty
Brašna přes rameno (foto taška)
Krásný den, vyprodávám sklady! Prodám zcela nový produkt, který je ještě v původním obalu a zabalen. Záruka se na tento produkt nevztahuje. (pouze na vyzkoušení) Je možné předat osobně v Sezemicích, nebo zaslat přes PPL (120Kč). Platba je ideální přímo na účet, nebo na dobírku (30Kč) -Vhodné pro cestování, dojíždění, každodenní práci a fotografování, ideální pro pouliční, městské a městské fotografy. -Brašna přes rameno má nastavitelnou a odnímatelnou přepážku, do které lze uložit fotoaparáty jako Canon nebo drony jako DJI Mavic 3. -Přední část brašny na fotoaparát je vybavena úložným prostorem z tvrdého pouzdra s magnetickou absorbcí a kapsou na zip. Na zadní straně je magnetická kapsa a ochranná přihrádka na notebook, po stranách kapsy na láhev s vodou a spodní ramenní popruh umožňuje nosit stativ nebo deštník. -Ramenní popruh má rychloupínací přezku, která umožňuje přepínání mezi levým a pravým ramenem; Magnetická destička slouží jako indikátor nabití baterie; Skládací design usnadňuje uložení tašky do kufru na cestách. -Vysoce výkonný PU povlak, odolný proti poškrábání, stříkající vodě, odolný proti opotřebení a snadno se čistí. Vysoce kvalitní zipy YKK udrží vaše vybavení v bezpečí. Kapacita 10 litrů -Popruh přes rameno, Nastavitelný., Taška přes rameno, Přes rameno.
Taska Calvin Klein pres rameno
Prodam tasku CK pres rameno dovezenou z USA
Nový batoh Calvin Klein
Nabízím nový batůžek značky Calvin Klein rozměr: 30x35 cm (ŠxD) viz foto
Calvin Klein
Nový batoh Calvin Klein
Calvin klein mono
Prodám batůžek calvin klein nošen asi tak desetkrát - nevyužiji ,původní cena 3.189,- Kč Preferuji osobní předání (mohu zaslat i poštou-požaduji 200 Kč předem )
2x batoh, cestovní taška, taška přes rameno
Taška Danone (1 x nová + 1 x použitá) - rozměry cca 40x30x12 cm Nový červený batoh Scavolini - rozměry cca 35x25x15 cm Batoh GTS - rozměry cca 35x25x15 cm Taška přes rameno ZAT - rozměry cca 25x15x10 cm Cena je za vše dohromady.