inzerce, prodej, prodám, bazar

Camelbak Thermobak 3L

Kategorie: Turistika, horolezectví

- prodám Camelbak Thermobak 3L v bezvadném stavu, bez známek užívání
- včetně hydratačního vaku
- tepelná ochrana nápojů jak v zimě tak v létě
Camelbak Thermobak 3L
Podobné inzeráty
Taktický camelbak 3L, thermobak
Prodám vytuněný camelbak na 3 litry tekutin, drží teplotu. Camelbak Thermobak 3L Mil Spec Crux. Originál stojí cca 120 euro, nechám za 900. Preferuji Zásilkovnu.
hydrobag CamelBak XC Lite 1,5L vody 1L kapsa  NOVÝ nikdy nep
hydrobag CamelBak XC Lite 1,5L vody 1L kapsa NOVÝ nikdy nepoužitý
CAMELBAK Quick Grip Chill na běhání - zánovní
Prodám běžecký CAMELBAK Quick Grip Chill - držák na lahev a drobnosti jako klíče, mobil, atd. Použit, ale jen párkrát - nezvykl jsem si, zůstanu u batohu - nabízí mi větší objem nápoje, který potřebuji. Necelý rok stará, ale funkčně v naprosto bezvadném stavu. Lahev není originál, původní byla pádem poškozena. Přiložené reálné fotografie jsou součást popisu, pouze poslední je převzata od výrobce. V rámci ČR zašlu za přepravné: při platbě předem na účet 70CZK/dobírkou 90CZK -balíkovnou na výdejní místo. Popis.: Potřebujete mít při běhání po ruce lahev? Quick grip vám to usnadní. Lehký obal na lahev, který stačí jen natáhnout na ruku. Malá kapsička a reflexní prvky jsou samozřejmostí.
Batoh Fjallraven Kajka 75
Prodám turistický batoh Fjallraven Kajka 75. Batoh má spoustu vychytávek. Velmi propracovaný zádový systém. Lze nastavit výšku zad, popruhy přenastavit dle šířky ramen. Zepředu lze otevřít jako kufr. Uvnitř kapsa na camelbak. Co máme děti leží ladem. Objem 75l, 600D 100% Polyester, včetně pláštěnky.
Batoh
Prodám batoh - určen pro camelbak, možno použít samostatně. Nový.
Camelbak
Vak, objem 3l, ochranný obal připnutelný na batoh. Čistý, sporadicky použité.