inzerce, prodej, prodám, bazar

Camping toaleta

Kategorie: Kempink

Prodám zánovní camping toaletu + chemii do vody.
Camping toaleta
Podobné inzeráty
bushcraft
Prodám tento camping, bushcraft, vařič. Jednou použitý. Barva kartuš. Nový se dnes pohybuje kolem 800 Kč. K tomu zdarma camping svetlo na Slunecni svetlo zdarma.
KingCamp autostan pro 2 osoby
Mezi prvky střechy stanu s tvrdou skořepinou patří sluneční clony na obou stranách, celopropínací dveře a okna se síťovinou zabraňující neviditelnému prachu. Všechny dveře a okna lze zcela otevřít pro maximální ventilaci. Veškeré vaše kempingové vybavení lze uložit do pevného skořepinového stanu, díky kterému je nastavení hračkou a poskytuje více prostoru pro vaše vozidlo. Střešní stan z tvrdé skořepiny je předem smontovaný (není nutná žádná instalace), stačí se rozhodnout jej nainstalovat na vaše vozidlo. Po instalaci přiloženého montážního materiálu je střešní stan s pevnou skořepinou připraven k okamžitému použití. Detaily: Střešní stan pro 2 osoby pro autokemp ve zvýšeném pohodlí Stěny potažené poly-bavlnou chrání na všechna čtyři roční období Stanová tkanina je upravená tak, aby byla odolná vůči UV záření a plísním Zahrnuje matraci z pěny s vysokou hustotou pro dobré a příjemné noci Síťované panely nabízejí ventilaci, proudění vzduchu a výhled Snadné nastavení a složení - automatické otevření/zavření za 3 sekundy SPECIFIKA: Best Use Camping Sleeping Capacity 2-person Season 4-season Weight 116.8lbs/53kg Dimensions 82.6× 50.7× 41.3 in/210X129X105cm Packed Size 82.6 × 50.7 × 11 in/210X129X28cm Number of Doors 2 doors Number of Poles 1 Pole Material Aluminum alloy Flysheet Fabric 280g T/C Carry Bag Material 210D Oxford Design Type Freestanding
Lampa
Prodám novou nepoužitou Osram camping lampu. Mám 3 ks.
Skládací židle Outwell Camping modré
Prodám stabilní, pevné campingové křeslo. Použité jednu dovolenu. Podívejte se i na další moje nabídky
Souprava nadobi Tchibo Camping set
Nepouzita nova souprava nadobi na kempovani - 2 talire a 2 kelimky.
LEVNĚ camping hliník  lehátko
Na prodej, zachovalé skládací hliníkové lehátko 900kČ, (pište dotaz). VYZVEDNUTÍ V OSTRAVĚ-ZÁBŘEHU NEDALEKO OBI. Nelze zaslat zasilatelskými službami z důvodu objemu věci. Cena 950,-Kč.