inzerce, prodej, prodám, bazar

Can-am Spyder F3-S 1330 ccm MY2015

Kategorie: Tříkolky

Krásný tříkolový motocykl Can-am Spyder F3-S, motor tříválec Rotax 1330 ccm, najeto pouze 21000 km, výkon 115 HP, krouťák 130,1 Nm/5000 ot.min., semi-automatic 6ti stupňová převodovka se zpátečkou (řazení pádýlkem na řídítkách), váha 408 Kg, nosnost 199 Kg, přední tlumiče plynokapalinové Fox Podium, zadní tlumič Sachs. Spousta zábavy a adrenalinu i pro motorkáře s řidičákem B jen na auto – jedinečná příležitost zažít tu svobodu cestování a motorkářské sounáležitosti.
O vaši bezpečnost bude pečovat spousta elektronické výbavy (SCS, TCS, ABS, DPS, HHC, DESS), která vás bude hlídat v zatáčkách, při brzdění i při akceleraci a přitom vám ponechá dostatek vzrušení z jízdy!
Na stroj poskytuji záruku půl roku, je možný splátkový prodej přes Euroleasing a také vaše značková čtyřkolka do protiúčtu.

Uvedená cena je bez možnosti odpočtu DPH.

Jo, a nebojte se, že vám kamarádi na japoncích v serpentinách ujedou!
Can-am Spyder F3-S 1330 ccm MY2015
Podobné inzeráty
Can-am Spyder F-S 1330 ccm MY2016, záruka
Prodáme moc hezký tříkolový motocykl, nebo-li "Front trike" Canam Spyder F3-S, motor tříválec Rotax 1330 ccm, rok 2016, výkon 115 HP, krouťák 130,1 Nm/5000 ot.min., semi-automatic 6ti stupňová převodovka se zpátečkou (řazení pádýlkem na řídítkách), najeto 62.800 Km, váha 408 Kg, nosnost 199 Kg, plynokapalinové přední tlumiče Fox Podium, zadní tlumič Sachs. Spousta zábavy a adrenalinu i pro motorkáře s řidičákem jen na auto, jedinečná příležitost zažít tu svobodu cestování a motorkářské sounáležitosti. O vaši bezpečnost bude pečovat spousta elektronické výbavy (SCS, TCS, ABS, DPS, HHC, DESS), která vás bude hlídat v zatáčkách, při brzdění i při akceleraci a přitom vám ponechá dostatek vzrušení z jízdy! Na stroj poskytuji záruku půl roku, je možný splátkový prodej přes Euroleasing a také vaše značková čtyřkolka/tříkolka do protiúčtu. Uvedená cena je bez možnosti odpočtu DPH. Spyder - tak trochu jiná motorka!
CAN-AM Spyder F3-Limited 1330cc
CAN-AM SPYDER F-3 Limited - tříkolka SPYDER. Koupeno nové v ČR od oficiálního dovozce do ČR. Pro řízení stačí řidičské oprávnění skupiny "B" - auto! Model F-3 Limited je velmi oblíbený právě pro svůj pohodlný posez, možnost nastavení vzdálenosti stupaček řidiče, velkým úložným prostorem vpředu a boční kufry. Krásná metalická barva, černá kola. Motor ROTAX - 3-řadový třívalec o obsahu 1330 ccm Převodovka je 6-ti rychlostní SEMI-Automatická včetně ZPÁTEČKY (při jízdě nepoužíváte spojku, řadíte levou rukou "+" a "-") Stavitelné tlumiče předpětí - kvůli váze řidiče a spolujezdce Brzdy BREMBO 270mm kotouče - ovládané pravým nožním brzdovým pedálem (všechny tři kola jednou brzdou) AUDIO systém - rádio, bluetooth, USB, AUX SCS Stability Control System - kontrola řízení (při příliš vysoké rychlosti do zatáčky, samo ubere plyn, případně zabrzdí vnitřní kolo srovnání) TCS Traction Control System - kontrola trakce zadního kola - nedostanete smyk ABS Anti-lock Braking System DPS (TM) Dynamic Power Steering - dynamický posilovač řízení - na místě otáčíte řídítka jednou rukou, při vysoké rychlosti řízení ztuhne = tlumič řízení Anti-theft system Digitally Encoded Security System (D. E. S. S.(TM)) - klíček zapalování je řízen kódovacím zařízením Servisováno v autorizovaném servisu. V 20 000 km měněn hnací řemen, nyní nové přední pneumatiky, nová baterie. Připraveno k okamžitému užívání! Pokuď se Vám tento motocykl nebo čtyřkolka opravdu líbí a chcete jí, neváhejte nás kontaktovat. Nějak to určitě vymyslíme. Financování vyřešíme přes společnost ESSOX s. r. o. Akontace od 0%, doba splácení od 10 do 84 měsíců. Zavolejte a BEZPLATNĚ vyzkoušejte, zda Vám bude úvěr schválen.
KOUPÍM Can-Am Spyder RT
KOUPÍM Can-Am Spyder RT 1330
CAN-AM Spyder F3-Limited 1330
Prodám Can-am spyder F-3 Výborný stav,druhý majitel najeto 28018 km.
Can-am Spyder F3 Limited 1330cm3 RV2019 10tis.km odpočet DPH
Can-am Spyder F3 Limited, oranžová metal. v perfektním stavu. Možný odpočet DPH. Cena bez DPH 479.000 Kč. Nový model, digitální displej. R.V. 2019, objem 1330cm3, výkon 85kW, najeto 10tis.Km. - Cestovní model - 6-ti stupňová automatická převodovka se zpátečkou - Multifunkční plně digitální displej - Bluetooth propojení telefonu, navigace a přilby - Palubní počítač - Tempomat - Vyhřívané rukojeti řidiče - Vyhřívané rukojeti spolujezdce - Luxusní prošívaná kožená sedadla - Elektronicky ovládaná parkovací brzda - Hliníková kola - Audiosystém AM/FM s čtyřmi reproduktory - Integrované zamykatelné boční kufry - Integrovaný zamykatelný zadní kufr na dvě přilby - Integrovaný přední kufr - Stačí Vám řidičský průkaz skupiny B. EBD - Rozděluje brzdný účinek na jednotlivá kola ABS - Antiblokovací systém kol, zabraňuje zablokování kol TCS - Kontrola trakce zadního kola, omezuje jeho protáčení SCS - Vyhodnocuje příčné a podélné síly a monitoruje zvedání vnitřního předního kola VSS - Stabilizační Systém
Can-Am Spyder RSS 1000 zeleny mat 2011
Nabizime k prodeji krasnou a zachovalou trikolku Can-Am Spyder RSS. + rok vyroby, uvedeni do provozu 2011 + motor Rotax 990, vykon 79kW, s 5st el. prevodovkou + najeto 11.900km + puvod CR Vybava: zadni bocni boxy, operka sezeni, sportovni homologovany vyfuk - opravdu velmi exkluzivni zvuk, zazitek a radost z jizdy :). Duvod prodeje je nevyuziti, za posledni rok najeto cca 400km. PC noveho stroje s prisl. pres 670tis.