inzerce, prodej, prodám, bazar

Candy CVST G382DM-S vrchem plněná pračka A+++

Kategorie: Pračky

Prodám pracka Candy 85 x 40 x 60 cm.
Vrchem plněná automatická pračka na 8 kg prádla s technologií MPS, Smart Touch, hlasovým asistentem a digitálním displejem
A+++.
Tento spotřebič má bílé provedení s moderním designem, doplněný o digitální displej a otočný programátor. Pračka má kapacitu 8 kg prádla a nabízí 16 různých programů, aby se postarala o vaše prádlo. Díky technologii Smart Touch můžete pračku ovládat pomocí chytrého telefonu a dokonce i hlasem. Navíc je k dispozici až 40 nových funkcí a programů, které si můžete stáhnout. Pračka také nabízí Odložený start a další užitečné funkce pro vaše pohodlí.
Vlastnosti
Energetická třída A+++
Technologie Smart Touch - možnost bezdotykového připojení k NFC a ovládání pračky přes váš chytrý telefon nebo tablet
Kapacita prádla 8 kg
16 programů + 40 programů Smart Touch
Digitální displej
Odložený start až o 24 hodin

Mix Power System+: rozpouští prací prostředek spolu s vodou ve speciální komoře a následně vzniklou koncentrovanou pěnou kropí prádlo. Je dosaženo vysoké účinnosti praní i při nízkých teplotách 20°C. Doba praní je snížená na 59 minut, což má pozitivní vliv na snížení spotřeby energie. Díky Mix power systému můžete bez obav prát bílé prádlo s barevným.

Funkce Extra máchání, Snadné žehlení, Hygienické+, Míru znečištění a Teplota praní
Ochrana Antioverflow proti přetečení
Velká šířka plnícího otvoru 21,5 cm

Programy:
Bavlna + před pírka
Bavlna – po odolné bavlněné látky
Syntetika – pro syntetické tkaniny
Perfect 20°C – Mix & Wash – praní látek jako je bavlna, syntetické a směsné při teplotě 20°C s účinkem srovnatelným s praním při teplotě 40°C. Spotřeba energie tohoto programu je přibližně 50 vůči běžnému programu 40 C pro praní bavlny.
Intenzivní 40 C
Hygienický 60 C


Technické údaje
Typ plnění: Vrchní
Kapacita prádla praní: 8 kg
Počet programů: 16
Připojení: NFC
Energetická třída: A+++
Maximální počet otáček za minutu: 1200
Displej: Digitální
Materiál bubnu: Nerez
Napětí: 220-240 V
Možnost odloženého startu: Ano
Barevné provedení: Bílá
Rozměry výrobku (V.Š.H) 85 x 40 x 60 cm

Candy CVST G382DM-S vrchem plněná pračka A+++
Podobné inzeráty
Pračka Indesit - vrchem plněná 6 kg
Dobrý den, prodám vrchem plněnou pračku Indesit s kapacitou 6 kg. Tato volně stojící vrchem plněná pračka Indesit je úzký spotřebič vhodný do malých prostor - šířka 40cm ! Prostorná kapacita 6 kg. Rychlé a účinné využití rychlosti 1000 otáček za minutu. PODROBNOSTI O PRODUKTU Kapacita (kg): 6 Kategorie: Vrchem plněná Energetická třída: A++ Typ: Volně stojící
Pračky Gorenje, AEG, Siemens - vrchem a předem plněné
Pračka AEG, vrchem plněná, cena: 3.900,- Pračka Bauknecht, vrchem plněná, cena: 3.900,- Pračka Siemens, 8 Kg, IQ800, cena: 4.700,- Pračka Gorenje, 9 Kg, cena: 4.700,- Možnost dovozu, záruka 3 měsíce
Pračka WHIRLPOOL TDLR 65230SS EU/N
Prodám rok používanou pračku Whirlpool. Důvod prodeje: Stěhování Původní cena 9.990,-, nyní v akci na EW za 8.990. Prodám za 5.500,- Kč Preferuji osobní předání, zasílat nikam nechci. Pračka plněná shora, Energetická třída D, Kapacita 6,5 kg prádla, 1200 otáček odstřeďování, Spotřeba energie: 66 kWh na 100 cyklů, 13 pracích progamů, Odložený start, Dětská pojistka, Šířka: 40 cm. Shora plněná pračka Whirlpool TDLR 65230SS EU/N v bílém provedení. Buben má kapacitu pro 6,5 kg. Maximální odstřeďování je 1 200 ot./min. Dosahuje 58 dB při praní a 77 dB při odstřeďování. Pračka nabízí až 13 pracích programů. Disponuje funkcí 6. smysl s automatickým nastavením parametrů pro efektivní praní. Nechybí ani dětská pojistka, odložený start, ukazatel servisu, vodního filtru, přívodu vody a ucpaného vodního filtru. Ovládání je jednoduché, pomocí hlavního otočného voliče a LED displeje. bočních tlačítek. Rozměry pračky jsou (v × š × h) 90 × 40 × 60 cm. Whirlpool TDLR 65230SS EU/N Shora plněná pračka Whirlpool TDLR 65230SS EU/N se vejde i do menších prostor. Buben má kapacitu pro 6,5 kg prádla. Maximální odstřeďování činí 1 200 ot./min. Hlučnost při praní je 58 dB, při odstřeďování je hladina hluku na 77 dB. Má několik ukazatelů, které pomáhají předcházet poškození a rychlému opotřebení. Odložený start Dětská pojistka Ukazatel servisu Ukazatel ucpaného vodního filtru Ukazatel přívodu vody Velké plnící otvory dávkovače umožňují snadnější kontrolu množství přidávaných prostředků. Odkaz na produkt:
Vrchem plněná pračka Candy CSTG 38TMCE/1-S poškozený obal
Vrchem plněná pračka Candy CSTG 38TMCE/1-S v energetické třídě B s kapacitou 8 kg prádla, 1251 ot/min, 17 programy praní, rychlými programy 14, 30 a 44 minut nebo Perfect Rapid 59 minut, KG detektorem a technologií SmartTouch. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Vrchem plněná pračka Candy CSTG 262DET/1-S poškozený obal
Vrchem plněná pračka Candy CSTG 262DET/1-S v energetické třídě D s kapacitou 6 kg prádla, 1200 ot/min, 17 programy praní, KG detektorem, rychlými programy praní, Smart technologií Smart Touch, technologií praní Mix Power System + a možností stažení nových cyklů praní. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Vrchem plněná pračka Candy CSTG 48TME/1-S poškozený obal
Vrchem plněná pračka Candy CSTG 48TME/1-S v energetické třídě B pro 8 kg prádla s 1400 ot/min, technologií Smart Touch pro propojení s mobilním telefonem, KG detektorem a speciálním rychlým programem Mix Power System+. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.