inzerce, prodej, prodám, bazar

Časopis Bylinky

Kategorie: Zdravý životní styl

Prodám 15 ks časopisu Bylinky mix
Časopis Bylinky
Podobné inzeráty
PŘÍRODNÍ LÉČBA, DETOXIKACE...
PŘÍRODNÍ LÉČBA, DETOXIKACE... 1) PŘÍRODNÍ LÉČBA - homeopatie, bylinky, relaxace, stres. 2) DETOXIKACE - komplexní očištění těla, ducha i celého života. Prodávám obě dvě knihy pouze dohromady za tuto pěknou cenu: 250 Kč. Omlouvám se, sice NEZASÍLÁM, ale pokud budete chtít, tak Vám knihy doručím po Praze až na Vaši oblíbenou stanici METRA. Stačí zavolat na uvedený telefon. Děkuji.
Kniha Bylinky pro zdraví a krásu
Osobní odběr Praha
Prodám knihy léčitelství
A bylinky, cena ta kus 100,-
Knihy
Nabízím knihy: Darujeme si zdraví z vlastní zahrady, Přirozená strava našich předků, Košík plný rajčat, Babiččiny bylinky, Jídlo na prvním místě, Bio je naše cesta, Divoké byliny. Posílám přes zásilkovnu.
Léčivé bylinky pro zdraví a energii
Nová kniha. Poštovné Balíkovna 65,- nebo Zásilkovna 79,-
Bylinky pro děti a maminky
Pro všechny maminky, které používají nebo chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své i svých dětí. Kniha je přehledná a hlavně srozumitelná pro maminky, které se zaměřují na fytoterapii v těhotenství, při kojení, v mateřství i pro děti. Publikace vychází z lidových tradic, naleznete v ní zdravé recepty a nápady na užití rostlin při tvoření s dětmi. --- Nikdy jsem tuto knihu nevyužila, leží mi tu v knihovně úplně nová a ráda bych ji nabídla někomu, kdo ji využije. Nabízím za cenu 200 Kč plus doprava (asi Zásilkovna) nebo osobní převzetí.