inzerce, prodej, prodám, bazar

CCLIFE nafukovací karimatka 3 m

Kategorie: Fitness, jogging

Čmelák 300x100x10cm
Značka CCLIFE
Materiál polyvinylchlorid
Pokyny pro péči o výrobek Pouze ruční mytí
Rozměry produktu 3L x 1W x 0,1D š
Hmotnost položky 10,1 kg

Elektrická vzduchová pumpa + další dva vzduchové otvory - Umožňuje nafouknutí a vyfouknutí podložky za POUHÝCH 10-20 sekund.
Vynikající kvalita - Vyrobeno z vysoce kvalitního PVC materiálu pro TOP vzduchotěsnost a odolnost.
Snadné skladování: S přiloženou taškou a čtyřmi bočními držadly můžete podložku velmi pohodlně skladovat a přepravovat.
CCLIFE nafukovací karimatka 3 m
Podobné inzeráty
Nafukovací cvičební lavice zn. Laubr zánovní
Nafukovací cvičební šikmá lavice zn. LAUBR Použitá max 5x - nyní vypuštěn vzduch a uložena zpět do origo krabice. Bohužel nenalezena pumpička, ale má to ten klasický větší vývod do pusy, jako mají kruhy nebo nafukovací balóny. Osobní předání ideální...nebo zásilkovna (+79Kč) DOBÍRKOU NEPOSÍLÁM - špatné zkušenosti !!! Nevolat !!! NEPSAT SMS !!! Komunikace pouze mailem...objednávka též mailem...AŽ POTÉ MOŽNÁ DOMLUVA PO TELEFONU. Platí do smazání...
Outshock Boxovací nafukovací pytel 100 + rukavice
Prodám rok starý boxovací nafukovací pytel 100 značky Outshock a boxerské tréninkové rukavice 120 velikost 8 OZ. Pytel i rukavice byly použit pouze jednou - sousedé neměli pochopení pro mé aktivity. Stav jako nový Pořizovací cena 2600Kč za komplet. Pytel má velmi stabilní základnu, kterou můžete napustit vodou a nebo pískem. Tento boxovací pytel měří 1,60 m do výšky. Plastová základna měří 56 cm v průměru a 15 cm do výšky. Odkaz na pytel: Odkaz na rukavice: Rukavice jsou velmi příjemné a dobře tlumí nárazy. Preferuji osobní předání v Plzni a okolí. Po dohodě a platbě poštovného předem, mohu zaslat na dobírku nebo jako doporučený balík skrze Zásilkovnu.
Podlozka na cviceni
Karimatka na cviceni / jogamatka se vzorem velkych ruzovych kvetu na cernem pozadi. Uplne nova, vcetne praktickeho popruhu na noseni. Praha 2 nebo zasilkovna +79 kc
Nike karimatka
Prodám karimatku značky Nike s popruhem na rameno.
Podložka na cvičení zn.Puma, sportovní podložka, "karimatka"
Párkrát použitá podložka na cvičení, 55x120cm, dovoz UK, velmi praktická i s odnímatelným uchem. Žádné motání ani nafukování. Podívejte se i na mé další inzeráty (kliknutím na jméno). Prosím pište sms nebo email.
Gymnastický nafukovací míč 65 cm
Gymnastický nafukovací míč k sezení nebo cvičení 65 cm Popis výrobce: Gymnic ARTE míč je vhodný pro každého kdo má rád originalitu. Barvy se přidávají během výrobního procesu a výsledkem toho je, že každý míč je jedinečný a neopakovatelný. Vznikne krásná barevná duha. Cvičební míče Gymnic Arte jsou vyrobeny ze speciálního měkčeného PVC s atraktivním perleťovým povrchem a patentovanou technologií BRQ. Tato technologie BRQ zaručuje větší bezpečnost během cvičení na míči tím, že zabraňuje rychlému úniku vzduchu při jeho náhlém poškození, nepraskne, ale postupně uchází. Míč je také někdy označován jako dvouplášťový. Nosnost míčů je 300kg. Míče firmy Ledraplastic jsou velmi kvalitní a oblíbené. Vyrobeno v EU dle platných norem. Velký cvičební míč je vhodný na cvičení, na sezení a na aktivní relaxaci pro všechny věkové kategorie. Snažte si vyhradit každý den alespoň chvilku jen pro sebe. Desetiminutové protažení těla každý den prospěje nejen vašemu zdraví. Při výběru správné velikosti velkého míče dbejte na to, aby hýždě byly o trochu výše než kolena. Správná velikost velkého míče se určuje podle výšky postavy nebo délky paže, měřeno od ramenního kloubu ke konečkům prstů.