inzerce, prodej, prodám, bazar

čelenka pletená , úplet. nová s visačkou. 199 kč

Kategorie: Čepice a Šátky

čelenka pletená , úplet. nová s visačkou. 199 kč doplňky, galanterie, pokrávka hlavy, zimní, jarní
čelenka pletená , úplet. nová s visačkou. 199 kč
Podobné inzeráty
Krásný dárek Nová nádherná smaragdová pletená čelenka s
Krásný dárek!!! Nová nádherná smaragdová pletená čelenka s ozdobou...barva je mnohem jasnější - nenošená - nevyužitá - cena 299 Kč
Sensor Trucker zimní pletená čelenka, nová, 150 Kč
Sensor Trucker je zimní velice hřejivá pletená čelenka s kšiltem v černém provedení. Čelenku na boku zdobí modré logo značky Sensor. Nevyužitá věc. Cena + poštovné při zasílání. Osobní odběr možný v Plzni. Kontaktujte mne na tel. nebo na emailu. Inzerát platí do smazání. Prohlídněte si mé další inzeráty - odkaz pod inzerátem - Všechny inzeráty a hodnocení uživatele. Termoprádlo, thermo, funkční, sportovní oblečení, lyžování, snowboarding, cyklistika, běžky, brusle, odvod potu, komfort, kvalita, česká značka, český výrobce
Dámské čepice, různé druhy
1) Dámská pletená čepice s černou bambulí. Výborný stav. 39 Kč. 2) Kvalitní dámská šedá žíhaná čepice. Výborný stav. 129 Kč. 3) Kvalitní dámská pletená čepice vlněná. Výborný stav. 199 Kč. 4) Kvalitní pletená čepice s copy a náušníky. Výborný stav. 79 Kč. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Převzít lze v Praze po předchozí domluvě v ul. Veronské nám. (Horní Měcholupy, dle domluvy) nebo případně Podleská (Uhříněves, dle domluvy v pracovní dny přes den), Za Valem (Kunratice, dle domluvy večery, víkendy), K Hrušovu (Šterboholy, dle domluvy, nepravidelně). Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 84 Kč, nebo Balíkovnu za 70 Kč (79 Kč Zásilkovna, 65 Kč Balíkovna + 5 Kč za práci a materiál) nebo jinak podle domluvy. Podívejte se na další věci k prodeji.
Čelenka Eisbär
Prodám novou značkovou čelenku Eisbär, unisex čelenka, 10 cm vysoká, vyrobeno v Německu. Směs materiálů s měkkou merino vlnou zajišťuje perfektní regulaci teploty a vlhkosti. Čelenka se velmi pohodlně nosí díky měkkému fleecovému zateplovacímu pásku uvnitř. Vhodná pro obvod hlavy 55 - 60 cm. Materiál: 50% vlna (merino), 50% polyakryl. V případě zájmu doplním další info.
Set - šála a čelenka
Světle růžový dámský set, čelenka s překřížením a šála prošívaná stříbrnou nitkou. Lehce rozdílné barvy, vše odpovídá fotkám. Velmi dobrý stav, jako nové, šála Zn. Orsay, čelenka Zn. sinsay.
DO6_zimní čepice pletená bílá
◉ zimní čepice pletená bílá ◉ zimní pletená čepice ◉ bílá DORUČENÍ: → poslat → osobní odběr Zde bližší info o doručení: Na tomto webu Prodej7 jsou i další předměty, které nabízím. Více fotek, popř. videa zde: