inzerce, prodej, prodám, bazar

Celodřevěná kajutová loď, dříve plachetnice

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Celodřevěná loď, D=6,2m, Š=2,15m dříve plachetnice, nyní již bez stěžně a výsuvného kielu perspektivně jako malé plavidlo bez registrace. Loď má kormidlo a závěs na motor. Ideálně také jako dětský domek na zahradu, domek pro párty, pro hosty. Chybí dodělat zavírání střechy a vnitřek - kajuta viz foto, původní bednění vysouvacího kýlu uříznout a zaslepit, nebo kýl obnovit ( železný díl kielu mám).... K vidění Praha 9, přívěs na kterém ji parkuji je možné si pro přepravu k Vám bezplatně zapůjčit, nebo loď položíme na Váš přívěs. Dopravu umím také zajistit. Podívejte se prosím na mé další inzeráty.
Celodřevěná kajutová loď, dříve plachetnice
Podobné inzeráty
Celodřevěná kajutová loď, plachetnice- domek pro děti
Celodřevěná kajutová loď z roku 1966, délka 7m, š 2,25, zasouvací kiel, byla dlouhodobě parkována v garáži na vodě, nyní v Kolodějích Praha 9. Dala by se rovnou používat, nátěry spodku potřebovat bude. K použití jako mp s případně 5hp závěsným motorem bez registrace a oprávnění. Kajutová loď, rybářská loďka, rodinné výlety. Má původní kormidlo. Nyní je na lodi namontován zmenšený stěžeň ( původně dřevěné ráhno ), jednoduše sklápěcí, aby děti mohly vyvěšovat vlajku. Loď jsme měli na Masopustu jako alegorický vůz. Krásně by tedy také mohla sloužit jako dětský domek, zahradní domek pro hosty. Přívěs na prodej není, ale v případě koupi lodě dopravu umím zajistit. Prosím podívejte se na moje další inzeráty. CENA RAZANTNĚ SNÍŽENA! Jedinečná příležitost, krásná dekorace na zahradu, která v sezoně může na vodu.
Plachtenice HAI 710 - Motor Feryman - Vynikající stav
Nabízím k prodejí krásnou plachetnici po úplné rekonstrukci. Plachetnice je dlouhá 7 metrů a je vhodná jak na moře, tak do místních vod. Během rekonstrukce byly provedeny důkladné opravy a výměny většiny částí. Plachetnice je vynikajícím stavu a připravena sezónu. Úpravy a změny: ✅ Nalepena dvouplášťová folie 3M - Atomic Blue + Black ✅ Elektroinstalace 230V/12V + ovládací panel ✅ Voda (studená/teplá) + nová vodní nádrž na pitnou vodu ✅ Zateplení K-flex v obou kajutách ✅ Protiskluzové gumy pod matrace ✅ Nové matrace a koženky ✅ Vybroušení všech starých laků a nahrazeno novými ✅ Nové baterie + zjištění stavu baterie přes mobilu ✅ Vyčištění palivové nádrže a motoru ✅ Nové lanoví ✅ Moderní led osvětlení - vodotěsné ✅ Meteostanice na stěžeň ✅ Venkovní sklápěcí stolek s držáky na pití ✅ Televize, kuchyňka, vestavěna lednice, nový chemický záchod a další.... Díky těmto úpravám má plachetnice nový vzhled a nabízí vyšší úroveň pohodlí pro posádku. Plachetnice je vybavena vším potřebným k plachtění. Dále k ní přidám vlek s novou technickou (v ceně cca 70 000 Kč). Další fotografie plachetnice jsou k dispozici na vyžádání. Pokud máte zájem o prohlídku plachetnice nebo máte nějaké dotazy, neváhejte mě kontaktovat na +420 532 767 nebo mail pdvorak1998@ Cena plachetnice je 700 000 Kč včetně vleku. Plachetnice je k vidění kousek od Týna nad Vltavou, kde je přes zimu garážována. K plachetnici také patří klidné kotevní stání na Lipenské přehradě (Hrdoňov) - možno přenechat.
Rybářská loď
Prodám Loď WOR 5.20m Prodám loď, viz. fotografie... loď má skládací a sundavací bivak, loď se dá celá komplet uzavřít.... dále sklopný volant, na spaní dá se do strany a na loď se vejdou 2 lehátka...4 stojany a držáky prutů také sundavací... celá loď je obšita nerezem.... dále na hrazdě 2 světlomety a čerpadlo na vodu, když prší nebo zateče do lodi.... dvě komory na baterie k příďovému motoru, které mají spínač buď na jednu nebo druhou baterii..... dále je zde držák na příďový motor a velký kaslík na věci.... dále je zde hlavní vypínač baterie k motoru elektrika rozvedená různě po lodi... možná jsem něco vynechal, prostě je tam toho hodně a spousta práce udělaná... loď prodávám bez hlavního motoru a bez příďového motoru....pokud má někdo zájem o podvalník k lodi, tak po domluvě +30 tisíc za podvalník Loď se dá osadit až 50hp motorem Loď má číslo a novou technickou na 5 let. Cena za loď 140 tis.
Celodřevěná kajutová loď z r.1973, dřevěná loď na podvozku
NOVÁ CENA Celodřevěná kajutová loď, vysouvací kýl, kormidlo. Ve stavu, že by mohla hned na vodu, nebo jako zahradní domek pro děti, domek pro hosty, doplněk pro koupací jezírko. Možná se závěsným motorem jako malé plavidlo bez registrace. D=6500 š=2200, kabina velice prostorná, zachovalá, dost místa na sezení vzadu. Relativně lehká. Včetně manipulačního podvozku bez SPZ. Je k tomu i prodloužení oje pro spouštění do vody a redukce k zapojení na TZ na kouli. Cena 62.000.-včetně podvozku. Dopravu až k Vám můžu zajistit, nebo osobní vyzvednutí v Kladrubech nad Labem, kde je nyní k vidění. Na místě portálový jeřáb pro nakládku. Více po telefonu. Zimní sleva 13.000.-!
Praha, kajutova lod Silverline 19, manipulační vlek
Prodám kajutovou loď Silverline 19, stav plovatelná,muze hned na vodu, naposled jezdila s 5 hp motorem bez registrace. Lze přihlásit, byla evidována na Státním plavební úřadu. Stav kajuty, paluby viz.foto. V podlaze je potřeba vlepit novou překližku a prelaminovat.V kajutě se vyspi bez problémů dva dospělí 190cm, nad kajutou krásně ležení pro 3 osoby. Celý trup je velmi silný a pevný, apod. Krásné a prostorné badenplato a zabradlícka z teaku. Velmi kvalitní lukna nad kajutou. Cena lodě dříve 50.000 Kč, nyni 29.000kc. Stabilní krásná loď, vhodná na rybářinu díky velké otevřené palube nebo jako obytná loď. Délka s badenplatem 650cm. Kajutova, rekreační, rybářská loď,člun, jachta. Loď nyní uložená 15 km z Prahy po D1. Cena bez vleku.
SLEVA Celodřevěná loď Nordic Folkboat s motorem Yanmar
Celodřevěná kajutová loď Švédsko - Nordic Folkboat. Dlouhý kiel ponor 1,2m, d=7,7m, š=2,2m, váha odhad 1,4t pro 2-4 osoby s výjimečně s vestavěným motorem Yanmar Diesel 1GM10. Kompletně vybavená včetně stěžně a plachet, hloubkoměr, rychloměr, před renovací - ve stavu viz foto. K vidění v Kladrubech nad Labem. Původně bylo v plánu z ní udělat zahradní domek, ale je až moc dobrá na to, aby nemohla ještě zpátky na vodu. Prosím prohlédněte si i další moje inzeráty - mám více dřevěných lodí na prodej. V případě potřeby umím zajistit dopravu i Vaší lodi. K lodi mám nyní i vlek s CZ SPZ o celkové hmotnosti 2t, cena za komplet loď plus vlek = 125.000.-, samotná loď i s motorem 82.000.- bez dopravy, jeřáb na místě pro přeložení k dispozici.