inzerce, prodej, prodám, bazar

Celoroční komplet na nošení dětí-bunda a mikina Angel Wings

Kategorie: Těhotenské oblečení

Velikost M

Prodám můj nošený a milovaný set bundy a mikiny na nošení dětí od známé značky tohoto oblečení. Mají to opravdu promakane a snaží se na účelnosti opravdu makat a je to vidět! Bunda i mikina mají spoustu detailů a vychytávek, které jsou velmi praktické.
Oboje mají zip na zádech a vložky na miminko se dají vložit jak na břicho, tak na záda. K mikine je jedna vložka, k bundě dvě-větší a menší. Já nosila větší vložku na zádech s miminkem, menší vložku jsem měla na břichu, když jsem čekala druhé. Nebo se Obě dvě vložky dají sepnout k sobě a nosit tak větší dítě. Bunda i mikina jsou dost dlouhé proto, aby zakryly děťátku zadeček.

Mikina-teplejsi flees -S jednou vložkou a stříškou. Super velký a mega příjemný límec.
Bunda-zatepleny softshell, dvě vložky, stříška, kapuce.
V zimě jsem nosila mikinu a bundu, detatko ve vlně, návleky a vlněné botickY na nožičky a bylo mu skvělě.

Další info u výrobce

Oboje kupované nové, před cca 6 lety.
Mikina nošená více, stav ok. Bunda má bohužel několik flicku, nevím, kde se vzaly, zkusím ještě vyprat. Tři jsou zepředu, ale jsou málo vidět, při nošení se ztratí. Další o malinko větší na zádech pod paží, opět při nošení nebude vidět.
Jinak jsou obě dvě funkčně v pořádku, prane a udržované dle návodu.
Prodej dohromady.
PC přes 5 000,-

Uprednostnim osobní prodej, ale i zašlu
Celoroční komplet na nošení dětí-bunda a mikina Angel Wings
Podobné inzeráty
Angel Wings, M, nosící softshell bunda, 2 vsadky
Nabízím softshellovou nosící bundu umožňující tandemové nošení = 2 dětí najednou. Velikost M. Značka Angel Wings, přední i zadní nošení, 2 nosící vsadky pro 2 děti najednou př. dvojčata. Velmi kvalitní obdoba bund Adelay, Shara nebo Jožánek (ten je dokonce hůř ušitý obecně). Tmavě antracitová až černá barva. Voděodolné, zatřené zipy. Bez vad, zipy fungují, gumičky nezničené atd. Délka 76 cm, hruď 50 cm, spodek 56 cm, rukáv 69 cm. Kapuci lze odepnout. Super vysoký stojáček. Bunda jde stáhnout dole, v pase, na rukávech, na kapuci, na vsadkách atd.
nosící softshellová bunda Angel Wings
prodám nosící softshellová bunda Angel Wings, vhodná i pro těhotné, velikost L, bude sedět i XL/XXL podšitá fleecem, přední i zadní nošení, starší model, bunda byla hodně nošená, pár estetických nedostatků Délka rukávů od podpaží: 53cm Obvod hrudníku bez vsadky: 60cm Obvod hrudníku se vsadkou: 73cm Délka zad: 80cm
Softshellová těhotenská a nosící bunda( přední/zadní nošení)
Prodám modrou těhotenskou a nosící softshellovou bundu (přední/zadní nošení) Angel Wings , velikost M, softshell podšitý fleecem, nosící vložka s kapucí pro miminko, pěkný stav. Možnost osobního vyzvednutí: Stará Huť u Dobříše, Praha Motolská nemocnice a Praha Podolí.
Gemini nosící bunda, bunda na nošení dětí, vel. 42
Prodám tuto softshellovou bundu na nošení dětí od Gemini, vel. 42, barva šedá a mátová. Nosicí bunda Gemini je vyrobena z kvalitního softshellu (vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 3 000 g / m2 / 24h), který chrání před větrem i mírným deštěm a přitom je prodyšný a propouští pot ven. Rozšíření pro nošení s dítětem se provádí pomocí vpínací vsadky s malou kapuckou. Vsadka je univerzální, lze vepnout dopředu nebo dozadu. Krk maminky je možné zakrýt vpínacím nákrčníkem. Součástí nosicí bundy je připínací jisticí kapuce pro dítě. Její velikost a polohu lze regulovat. Kapuce pro dospělého je odepínací. Otvor na zádech je z každé strany jinak dlouhý. Na jedné straně je otvor otevřený až k rameni, na druhé straně je cca do půlky od ramene sešitý, je to tak již z výroby, jak to má být správně nevím, já jsem na zádech nikdy nenosila, ale myslím, že to absolutně ničemu nevadí ... Bunda je v top stavu, využita párkrát. Rozměry viz. foto. Cena nové 3.400,-.
Fleecová nosící mikina s odepínacími rukávy zn. Adelay
Fleecová mikina s odepínacími rukávy pro nošení dětí. Zn. Adelay Nosící díl pro připnutí - bez něj lze nosit mikinu i bez mimča. Mikina má i zip vzadu pro nošení miminka na zádech. Velikost S
Nosící a těhotenská bunda
Jarní/podzimní nosící a těhotenská bunda Bonprix s vyjímatelnou vestou a vsadkou na miminko. Lze ji nosit opravdu až do devátého měsíce těhotenství. Je dostatečně široká - po stranách má zipy a uvnitř gumičky, kterými lze bundu nastavit v šířce. Kapuci lze odepnout. Bunda má dále kapsy, které jsou na zip. Po porodu bunda slouží nejen na nošení miminka ale i velkého nošence. Rukávy ani vsadka na miminko nejsou vyteplené. Velikosti od Bonprix jsou klasicky větší. Dostupná je od vel. 34, která však odpovídá od S/M po M až po vel. 50 (tedy 52/54). Cena 999kc. Materiál: vrchní materiál: 97% bavlna, 3% elastan, Vnitřní bunda: 100% polyamid, Podšívka: 100% polyamid, Výplňl: 100% polyester, Vsadka: 97% bavlna, 3% elastan