inzerce, prodej, prodám, bazar

Černé boční blinkry, NOVÉ

Kategorie: Opel

Prodám nové, boční černé blinkry.
Osobní předání Chotěšov, Plzeň, Zásilkovna 70,-.
Vhodné pro tyto vozy:
For Nissan:
For Nissan INTERSTAR Bus (X70)
For Nissan INTERSTAR Pritsche/Fahrgestell
For Nissan PRIMASTAR Bus (X83)
For Nissan PRIMASTAR Kasten (X83)
For Nissan KUBISTAR(X76)
For Opel:
For Opel MOVANO Combi (J9)
For Opel MOVANO Kasten (F9)
For Opel MOVANO Pritsche/Fahrgestell (U9, E9)
For Opel MOVANO Kipper (H9)
For Opel VIVARO A Combi (J7)
For Opel VIVARO A Kasten (F7)
For Opel VIVARO A Pritsche/Fahrgestell (E7)
For Renault:
For Renault CLIO I (B/C57_, 5/357_) CLIO II (BB_, CB_)
For Renault ESPACE III (JE0_)
For Renault KANGOO (KC0/1_) KANGOO Rapid (FC0/1_)
For Renault LAGUNA I (B56_, 556_)
For Renault LAGUNA I Grandtour (K56_)
For Renault MEGANE I (BA0/1_)
For Renault MEGANE I Classic (LA0/1_)
For Renault MEGANE I Grandtour (KA0/1_)
For Renault MEGANE I Coach (DA0/1_)
For Renault MEGANE I Cabriolet (EA0/1_)
For Renault MEGANE Scenic (JA0/1_)
For Renault SCéNIC I Gro?raumlimousine (JA0/1_, FA0_)
For Renault TWINGO I (C06_)
For Renault 19 II (B/C53_)
For Renault 19 II Chamade (L53_)
For Renault 19 II Cabriolet (D53_, 853_)
For Renault MASTER II Bus (JD)
For Renault MASTER II Kasten (FD)
For Renault MASTER II Pritsche/Fahrgestell (ED/HD/UD)
For Mercedes-benz Smart:
For mercedes-benz Smart FORTWO Coupe (453)
For mercedes-benz Smart FORTWO Cabriolet (453)
For Dacia:
For Dacia Duster 1
For Dacia Dokker 1
For Dacia Lodgy 1
Černé boční blinkry, NOVÉ
Podobné inzeráty
Opel Astra K 1.4 ST Enjoy 92 KW
Prodám Opel Astra K Sports Tourer 1.4T 92 KW, datum první registrace 6/2019. Jsem 1. majitel. Stav tachometru je poctivých 85 tis. km, převážně delší trasy/dálnice (Pardubice - Praha). Technický stav Až na jeden menší ťukanec (řešeno přes pojišťovnu) nebouráno. Celkový stav odpovídá nájezdu, nějaké oděrky od kamínků a asi dva menší důlky se na karosérii najdou, ale rozhodně žádná tragedie. Před měsícem jsem nechával dělat komplet nové zadní brzdy, výměna předních (minimálně destiček) je též na spadnutí. Dále se měnil olej a dělala se kompletní prohlídka v aut. servise - bez jakýchkoliv závažných vad. Od většiny servisních úkonů mám schované faktury. Výbava - Elektronický stabilizační systém ESP - Protiblokovací systém brzd ABS - Asistent pro rozjezd do kopce - Systém kontroly tlaku v pneumatikách - Elektronický posilovač řízení SSPS - Systém uvolnění pedálů PRS - Čelní, boční a hlavové airbagy - Deaktivace airbagu spolujezdce - Signalizace nezapnutých předních i zadních bezpečnostních pásů - ISOFIX na zadních sedadlech - LED denní svícení - Přední a zadní mlhové světlomety - 7“ audiosystém 4.0 IntelliLink (podpora Apple CarPlay) - Bluetooth handsfree - USB konektor - 4 reproduktory - Palubní počítač - Jednobarevný grafický informační displej - Tempomat s omezovačem rychlosti - Ovládání audiosystému a tempomatu na volantu - Multifunkční volant potažený kůží - Výškově a podélně nastavitelný volant - Posuvná přední loketní opěrka s přihrádkou ve středové konzoli - Elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka v barvě karoserie - Elektrické ovládání předních a zadních oken - Dělená zadní sedadla 40/60 - Osvětlení zavazadlového prostoru - Kliky dveří v barvě karoserie - Černé lišty okolo bočních oken - B-sloupky v černé barvě - Zadní střešní spoiler - Dálkové ovládání centrálního zamykání - Sklopný klíč - 16 x 7.0“ ráfky z lehkých slitin - Černé střešní ližiny (ST) - Komfortní sada 2 (dešťový senzor, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, automatické přepínání světel s detekcí tunelu – pouze s TSP, parkovací asistent (senzory vpředu a vzadu), automatická dvouzónová klimatizace) Další informace Vůz je na zimních pneu, letní si bohužel vloni odkroutily svoji poslední sezonu. STK do 6/2023. K odběru ihned. Cena 275 000 Kč, při rychlém jednání se rád budu při osobní prohlídce bavit o slevě. Bazary prosím nevolat, na zprávy typu “za dvěstě to vezmu” nereaguji.
Prodám díly Opel Kadett E
Prodám dily z vozu Opel kadett E. Zadni bubnová náprava z 1.6. Narazniky frisco prednj zadni barva cervena. maska, kridlo na zadni vrata GT-Frisco. origo kapota bez vydechu cervena. Blinkry oranzove, blinkry cire gsi druhovyroba, svetla, carello, bosch, arteb, hella.
Opel Kadett E přední blinkry
Prodám přední blinkry na Kadett e viz foto
koupím boční nášlapy a přední rám na opel antara - 17.8. - 0
koupím boční nášlapy a přední rám na opel antara - 17.8. - 08:37 koupím boční nášlapy a přední rám na opel antara,i samostatně....č.mob.
Opel Meriva 1.7cdi
Opel Meriva 1.7cdi veškeré náhradní díly z tohoto vozu kapota nárazníky přední zadní světla dveře interier airbagy,poloosy ramena,náprava zadní přední okna v eletrice stěrače motůrky blatníky blinkry,disky,skla přední zadní boční,sedačky,palubní deska budíky,čidla,motor,zrcátka,sedačky
Opel Frontera 2.2 DTI r.v.2003 nahradni dily
typ Y22DT cerpadlo nafty,klima cerpadlo,alternaror,turbo plus potrubi,spojka dvouhmota,klika,olej filtr,starter,motorek sterace,zadni okno,kardan,maska,vana,vacky a pisty,kola,prevodovka,chladic,bocni blinkry, a nejake drobnosti