inzerce, prodej, prodám, bazar

Černý velbloud - Kateřina Ash

Kategorie: Beletrie

NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK!

Kategorie: Beletrie
Počet stran: 160, pevná vazba
PC: 199,-kč
Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč (3 a více knih doprava zdarma - klidně pošlu odkaz, kde mám všechny knihy v jednom albu pro lepší přehled)

Sedmnáctiletá Sára, která po matčině smrti vyrůstá u tety, se dozvídá, že její otec je významný syrský hodnostář. Když v Sýrii vypukne válka, zjistí Sára, že se kolem ní začínají točit podezřelí lidé. Rozhodne se, že si s otcem vyjasní, aby se jí přestal plést do života, ovšem cesta Tureckem k syrským hranicím zmítaným válkou bude nejtěžší zkouškou jejího života.
Černý velbloud - Kateřina Ash
Podobné inzeráty
Tučková Kateřina - Fabrika. ( nová  )
Kateřina Tučková. Fabrika : příběh textilních baronů z moravského Manchesteru. Kniha NOVÁ, NEPOUŽITÁ !!! Příběh textilních baronů z moravského Manchesteru. Moravský Manchester, tak se říkávalo Brnu v dobách jeho největší slávy. Látky ze zdejších textilek zaplavovaly doslova celý svět a bouřlivý průmyslový rozmach v 19. století proměnil město v sebevědomé a moderní centrum. Slavné vily, nádraží, ulice a parky a koneckonců i brněnský hantec, to vše vznikalo v souvislosti s rozvojem textilnictví. Odvrácenou stranou tohoto vzmachu však byly stávky zbídačených dělníků, sociální problémy a sirotčince plné dětí pracujících od rozbřesku do noci v prachu a hukotu tkalcovských strojů. Kniha Kateřiny Tučkové Fabrika vypráví příběh pěti generací rodu Johanna Heinricha Offermanna, který do Brna přišel v roce 1776 jako chudý vlnařský odborník. Zanedlouho však založil manufakturu a stal se jedním z nejvýznamnějších textilních baronů. Ve strhujícím vylíčení rodinné historie se odráží i celá 250 let trvající minulost moravského Manchesteru. Kniha je doplněna odbornými hesly a fotografickým materiálem z brněnských archivů, a je tak dokonalým průvodcem po dnes již zaniklém textilním Brně. Publikace vychází u příležitosti výstavy Brno – moravský Manchester, uspořádané na přelomu let 2014 a 2015 v Moravské galerii v Brně. V případě zájmu o koupi mě kontaktujte na emailu: mirkaend@ Posílám Zásilkovnou na výdejní místo za 80,- Kč. Na dobírku neposílám. Děkuji.
Šťáva z mrkve, Kateřina Procházková
Šťáva z mrkve Autor: Kateřina Procházková Rok vydání: 2002 Nakladatel: Pragoline - Jindřich Kraus Vazba: brožovaná Formát: 14,5 x 19,5 cm Počet stran: 244 Stav: jednou čtená, prakticky nová Osudy tak trochu rozmazlené, tak trochu povrchní Lady Kořínkové jako série introspektivních úvah nad věcmi všedními i nevšedními a dobře známých vztahových krizí. Lada na svět kolem sebe pohlíží kritickýma očima a přesto v něm nepřestává hledat cestu, jak (a s kým) být šťastná. Kontakt přes mail
Tulák, Nick Petrie
Veterán Petr Ash je trefa do černého. Napínavý a střízlivý thriller s neodolatelnou zápletkou.
Mary Kay Ash- zázraky se dějí + školící DVD
Kniha o zakladatelce značky Mary Kay + školící DVD Možnost poslat poštou
Knihy různé starší
cena za kus 20,- a 30,- knihy v zachovalém stavu. Zásilkovna 79,-Kč nebo osobní odběr Nová Dědina-Uničov. Kontakt přes e-mail: grulichova.i@ Bohyně a jiné ženy-Joyce Carol Oatesová Volejte linku...-V.Steklač,P. Zemek Rozhodná chvíle-Jaromíra Kolárová Syn-Wolfgang Joho Drahoušek Ep-Gennadij Michasenko Náš dědek Josef-Jaroslav Matějka Pozůstalost pana Ábela-Eva Kantůrková Kulisáci-Jaroslav Čejka Na konci aleje-Valja Stýblová Světlo-Joža Heroldová Adam a Eva-Jan Kozák Bláznivá Kateřina-Anatolij Alexin Ďáblova milenka-kolektiv Karavana-Kharčchadze Rodeo-Karel Štorkán Bilance ve čtyřiatřiceti aneb manželství Klaudie M.-Wolfgang Licht Hříchy pro pátera Knoxe-Josef Škvorecký Ukradené tváře-Wladyslaw Huzik Co by to bylo,kdyby to byla láska-Jan Kostrhun Říše Slunce-J.G.Ballard Moje první lásky-Ivan Klíma
Kateřina Tučková - Vyhnání Gerty Schnirch
Kniha 2x čtená, top stav, jako nová, zasílám jen Poštou - 69 Kč.