inzerce, prodej, prodám, bazar

Čerpadla pro potravinářské účely

Kategorie: Výroba

Na rozdíl od konvenčních odstředivých čerpadel je u tohoto typu čerpadla kolo čerpadla poháněno bez kontaktu s magnetem (elektrický motor otáčí magnetem - to zase otáčí oběžným kolem). Výhodou této konstrukce je, že může být upuštěno od klasického hřídelového těsnění a veškerých tuků. Čerpadlo je hermeticky utěsněno na straně motoru. Odpor média, které má být čerpáno, lze tedy odvodit prostřednictvím tabulky materiálu čerpadla. Tím je vyloučeno riziko střední kontaminace. V závislosti na použitém těsnícím materiálu se tento typ čerpadla používá k dodávání kyselin, louhů, rozpouštědel, olejů a paliv. Tato čerpadla se také používají v aplikacích s vysokou čistotou.
Více na od 1394,-Kč bez DPH (55,-Eur)
Čerpadla pro potravinářské účely
Podobné inzeráty
COOL NOVINKA ochlazovací káď, koupací sud, NEREZ
Novinka na trhu. Ochlazovací sud COOL TUB s NEREZ vložkou pro náročné otužilce. Prodám ochlazovací káď vhodnou např k sauně, nebo pro wellness účely. Specifikace: - vnitřní průměr 120cm/ venkovní 130 cm - výška 100 cm - objem vody 900 litrů - nerezová vložka sudu z ITALSKÉ potravinářské oceli AISI 304 = navěky - nerez lavice na sezení AISI 304 - dřevo sudu ThermoWood = tepelně upravená sibiřská borovice( nekroutí se, nemění tvar, nenasává vlhkost) - vstupní schody ThermoWood - na přání Thermowood krycí víko - 2 x nerez obruče AISI 304 - vypouštěcí zátka+ klíč - nerezová nosná křížová základna - izolace stěn sudu mirelonem Originální námi patentovaný výrobek. Výhoda nerez vložky oproti dřevěné kádi: nezačne nikdy protékat a sesychat. Výhoda oproti plastové kádi: nemění barvu, mrazuvzdornost, nepraská 1 ks ihned k odběru. Možnost osobní prohlídky, konzultace i dovozu na místo.
Mini DC odstředivá čerpadla VP série
Miniaturní odstředivá čerpadla pro provozní napětí 12 nebo 24 V DC, bezpečné pro potraviny , pro prodejní automaty, automaty na vodu, akvária, chlazení počítačových systémů, solárních ohřevů atd. Ideální pro PC chlazení, chladicí oběh, čerpadla kondenzátu a nespočet dalších aplikací. Odolné vůči mnoha médiích, jako jsou deionizované vody a různá rozpouštědla, kyseliny a louhy. Podmíněně odolný vůči benzínu a nafty. Extrémně tichý provoz. určeny pro trvalý provoz. Ceny od 759,-Kč (29,-Eur) bez DPH. Více na Servis, záruka.
Výdejní nádrž na AdBlue: IBC REKO 1000 l pro 230 V standard
Certifikovaná výdejní sestava na AdBlue je zkompletována s certifikovaným IBC REKO kontejnerem (nádrží). Výdejní sestava na AdBlue je složena z elektrického membránového čerpadla, sací rychlospojky CDS, sací a výdejní hadice. Nový plast IBC REKO kontejneru (nádrže) je vyroben z vysoce stabilizovaného HDPE plastu a je určen pro styk s kapalinou AdBlue. Jedná se o provedení s novou zaplombovanou plastovou nádrží s příslušným certifikátem. Mobilní sací technologie AdBlue z IBC kontejneru (nádrže) je přes sací rychlospojku a integrovanou sací tyč. Při odborné kompletaci bylo použito certifikované příslušenství pro AdBlue. Použité materiály jsou chemicky kompatibilní s AdBlue (normy ISO 22241) Výhody: - Ergonomická konstrukce pro profesionální použití! - Kompletní výdejní sestava se sací technologií je mobilní a lze jí během pár minut jednoduše demontovat a nainstalovat na jinou IBC nádrž. - Podjezdová paleta ze všech stran a umožňuje snadnou manipulaci s paletovým nebo vysokozdvižným vozíkem. - Integrovaná plastová sací tyč. Technická data Výdejní sestavy AdBlue pro 230 V standard: Dovolené čerpání kapalin: Močovina,slabá kyselina,slabá alkalická kapalina,voda. - Čerpadlo: samonasávací membránové elektrické čerpadlo. - Napájení: 230 V - Přívodní kabel: délka 2m - Maximální průtok: 32l/min - Sací hadice: délka 1,5m - Výdejní hadice: délka 6m (možnost delší). - Výdejní pistole: manuální AdBlue (možnost automatické). - Držák výdejní pistole. - Nerezový držák výdejní sestavy. - Držák výdejní hadice. - Průtokoměr: NE (možnost digitálního průtokoměru). - Mobilní držák výdejní sestavy. - Sací technologie AdBlue z IBC nádrže: přes sací rychlospojku a integrovanou sací tyč. - Pracovní cyklus: neomezen IBC REKO nádrž 1000 l: - Integrovaná plastová sací tyč. - Ochranná klec kontejneru: pozinkovaná ušlechtilá ocel. - Paleta IBC kontejneru: ocel/plastová - Objem: 1000 l - Rozměry: délka 1200 mm x šířka 1000 mm x výška 1175 mm - Váha: 70 Kg. - Výpustní ventil: DN 50 (5cm),závit:hrubý. - Nalévací otvor: DN 150 (15cm). - Barva plastu nádrže: natur (průhledná) - Oficiálně převozní: ANO - Stav: Nová plastová nádrž / použitá IBC konstrukce. Po domluvě možnost zaslání po celé ČR a SK.
Kontejner - buňky - MODULOVÁ sestava prodejny
Nabízím k prodeji sestavu buněk, kontejnerů, modulovou sestavu 9000 x 1200mm = 108m2. Modulová sestava buněk - kontejnerů byla vytvořena pro účely maloobchodní prodejny (dle plánku / půdorysu). Skládá se z 6ks modulů o velikosti 6m x 3m. Modulová sestava, kontejnery jsou speciálně vyrobeny s betonovou podlahou a zvýšenou tepelnou izolací proti standartním buňkám - kontejnerům. Uvedená cena je za celou sestavu tak jak ji vidíte bez dopravy a základních betonových patek. Tedy včetně kuchyně, WC, oken, PUR panelů, pouze bez prodejního pultu a hromosvodu. Cena uvedena bez DPH.
Retenční nádrž 4,5m3
Samonosná retenční nádž, bez nutnosti betonáže. Průměr 2m, výška 1,5m + ,3m. Poklop. Vtok/výtok 125/110 Průchodka 32mm pro zapojení čerpadla. Atest, návod na montáž, faktura.Cena je konečná, neplátce dph. Doprava možná.
Výdejní nádrž na benzín: IBC EX UN 1000 l pro 230 V profi EX
Certifikovaná výdejní sestava na benzín pro 230 V profi EX je zkompletována s certifikovaným IBC EX UN kontejnerem (nádrží). Tato výdejní IBC nádrž může být díky platné UN homologaci oficiálně převážena. Jedná se o provedení nového IBC kontejneru se zaplombovanou plastovou nádrží s příslušným certifikátem. Plast IBC UN kontejneru (nádrže) je vyroben z vysoce stabilizovaného HDPE plastu a je určen pro styk s hořlavinou I. a II. Třídy. (benzín) Bezpečné EX UN konstrukční provedení je garantováno prohlášením oshodě,technickým listem a certifikátem výroby. Díky konstrukčnímu ATEX provedení má výdejní nádrž široké spektrum využití. Můžete například čerpat nebezpečné kapalné látky jako je benzín nebo nafta v nebezpečném výbušném EX prostředí. Mobilní sací technologie benzínu z IBC kontejneru (nádrže) je přes spodní výpustní ventil. Výdejní sestava na benzín pro 230 V profi EX je složena z kvalitních komponentů italské výroby. Pro dokonalou čistotu tankovaného benzínu je nádrž vybavena dvěma filtry. Výhody: - Součástí výdejní sestavy je filtr pro hrubou filtraci. - Součástí výdejní sestavy je filtr na odlučování vody a nečistot. Díky této výdejní sestavě budete tankovat čistou přefiltrovanou naftu zbavenou případné vody a různých nečistot. - Kompletní výdejní sestava se sací technologií je mobilní a lze jí během pár minut jednoduše demontovat a nainstalovat na jinou IBC nádrž. -Podjezdová paleta ze všech stran a umožňuje snadnou manipulaci s paletovým nebo vysokozdvižným vozíkem. Technická data Výdejní sestavy na benzín pro 230 V profi EX Dovolené čerpání kapalin: Benzín 95N / 98N, nafta. Čerpadlo: samonasávací bezúdržbové elektrické čerpadlo. Napájení: 230 V Přívodní kabel: délka 2m Maximální průtok: 50l/min Zemnící kabel: délka 10m Výdejní hadice: délka 4m.(možnost delší) Výdejní pistole: benzínová automatická PA 60 ATEX. Průtokoměr: kalibrovatelný mechanciký K33 ATEX přesnost +/- 1%. Mobilní držák výdejní sestavy. Filtr na odlučování vody a nečistot. Filtr pro hrubou filtraci. Pracovní cyklus: 30min zapnuto / 30min vypnuto IBC EX UN nádrže 1000 l: Bezpečnostní odvzdušňovací ventil G2“. Ochranná klec kontejneru: pozinkovaná ušlechtilá ocel. Paleta IBC kontejneru: ocel/plastová Rozměry: délka 1200 mm x šířka 1000 mm x výška 1175 mm. Nalévací otvor: DN 150 (15cm). Po domluvě možnost zaslání po celé ČR a SK.