inzerce, prodej, prodám, bazar

Čerpadlo na vodu HYPRO

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám profesionální čerpadlo na vodu Hypro HM 4 s pohonem přes hydromotor.
Od repase jen vyzkoušené. Nové keram.těsnění a ložiska čerpadla. Na mém traktoru Kubota L4200(maličký traktor) má výkon přes 100l/min. Mělo ssloužitk dovozu vody s IBC kontejnery.
Hadice přidám. Nyní na čerpadle asi 60cm roura s nerez košem a zpětnou klapkou pro snažší manimulaci viz.poslední foto.
Funguje perfektně.
Veškeré informace na telefonu..
Při rychlém jednání sleva, nebo přidám novou gumotextilní hadici 15m s připojovacím bajonetem.

Čerpadlo na vodu, IBC, hydro, hydraulický, hydraulická, traktor, napáječka, cisterna, hydromotor
Čerpadlo na vodu HYPRO
Podobné inzeráty
cisterna 10,5/12,5m3
cisterna LAUMETRIS PTL-10V, nosnost 10t (10,5m3), sklolaminat, pneumatiky 550/45-22,5, obslužní lavka, odperovana náprava, hydraulická noha, ZARUKA, tel Cisterna (podtlaková) LAUMETRIS PTL-12V, nosnost 12t (12,5m3), sklolaminat, pneumatiky 550/45-22,5, obslužní lávka, odpérovaná náprava, cena - dohodou. ЗАО Laumetris vyrábí cisternu pro vodu s plastovou nádrží, a jedna z jejich funkcí je ochrana vodních nádrží před znečištěním chemickými prostředky pro ochranu rostlin. Pomocí cisterny pro vodu PTL-2,8,10,12,16,20V je možné čerpat vodu z určených míst nebo zalévat přes horní víko. Odstředivé čerpadlo dovoluje zamíchat vodu uvnitř cisterny nebo dodávat vodu do postřikovače zvlášť a izolovaně od sací magistrály. Ve stejné větvi je namontovaný systém filtrů jemného čištění s možností zvolení rozměru jemnosti filtru - od minimální velikosti (76 mikronů) až do maximální (980 mikronů). Během míchaní se voda ohřívá do teploty okolního prostředí, a poté se dodává do postřikovače. V teplé vodě reagují a rozpouštějí se prostředky pro ochranu rostlin rychleji, což dovoluje zahájit postřik dříve. Při pumpovaní vody z cisterny do postřikovače je její objem přesně fixován počitadlem spotřeby Palmac 2. Operátor sleduje na pultu objem pumpované vody s přesností do několika litrů, a po dosažení potřebného objemu vypíná čerpadlo. Pomocí takové cisterny pro přepravu vody je možné připravit vodu pro tankování několika postřikovačů, čím je také možné ušetřit čas a zvýšit produktivitu postřiku s využitím prostředků na ošetření porostů. Využití cisterny na vodu tohoto typu maximálně omezuje možnost znečištění vodojemů prostředky na chemické ošetření rostlin, protože voda je dopravována na místo postřiku. Plastová nádrž, kohouty, hadice jsou trvanlivé a odolávají působení agresivního prostředí. Podnik vyrábí cisterny na vodu s kapacitou 6, 12, 16, 20 m3 a s výkonem 800 až 1500 l/min.
Cisterna (podtlaková) LAUMETRIS PTL-16V
nosnost 16t (16 m/3), sklolaminat, pneumatiky 600/55R22,5, obslužná lávka, odpružená oj + podvozek, 999000,- bez DPH. Tel +420 Litevský LAUMETRIS vyrábí cisternu pro vodu se sklolaminátovou nádrží, a jedna z jejich funkcí je ochrana vodních nádrží před znečištěním chemickými prostředky pro ochranu rostlin. Pomocí cisterny pro vodu PTL-12V je možné čerpat vodu z určených míst nebo zalévat přes horní víko. Odstředivé čerpadlo dovoluje zamíchat vodu uvnitř cisterny nebo dodávat vodu do postřikovače zvlášť a izolovaně od sací magistrály. Ve stejné větvi je namontovaný systém filtrů jemného čištění s možností zvolení rozměru jemnosti filtru - od minimální velikosti (76 mikronů) až do maximální (980 mikronů). Během míchaní se voda ohřívá do teploty okolního prostředí, a poté se dodává do postřikovače. V teplé vodě reagují a rozpouštějí se prostředky pro ochranu rostlin rychleji, což dovoluje zahájit postřik dříve. Při pumpovaní vody z cisterny do postřikovače je její objem přesně fixován počitadlem spotřeby Palmac 2. Operátor sleduje na pultu objem pumpované vody s přesností do několika litrů, a po dosažení potřebného objemu vypíná čerpadlo. Pomocí takové cisterny pro přepravu vody je možné připravit vodu pro tankování několika postřikovačů, čím je také možné ušetřit čas a zvýšit produktivitu postřiku s využitím prostředků na ošetření porostů. Využití cisterny na vodu tohoto typu maximálně omezuje možnost znečištění vodojemů prostředky na chemické ošetření rostlin, protože voda je dopravována na místo postřiku. Plastová nádrž, kohouty, hadice jsou trvanlivé a odolávají působení agresivního prostředí. Podnik vyrábí cisterny na vodu s kapacitou 6, 12, 16, 20 m3 a s výkonem 800 až 1500 l/min.
Čerpadlo na vodu s motorem
Prodám výkonné čerpadlo na vodu cena dohodou
Prodám čerpadlo na vodu k malotraktorum Tera Vari
Prodám čerpadlo na vodu k malotraktorum Tera Vari TEL-
Zetor - vstřikovací čerpadlo
Prodám vstřikovací čerpadlo ze Zetoru 5211. Čerpadlo bylo jako rezervní... Do poslední chvíle funkční... traktor jsem prodal a čerpadlo zůstalo....
Nádrž na vodu  9m3
Prodám 1 kus Nádrž na vodu nadzemní samonosná 9m3 zelená rok výroby 3/2021 ,velký vlez zezhora + spodní výpust 2coul, 2xpoužitá na deštovou vodu(jak nová).