inzerce, prodej, prodám, bazar

Čerpadlo PV3S

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám čerpadlo ,svody,filtr naftový,
Čerpadlo PV3S
Podobné inzeráty
traktůrek
prodám základ na stavbu traktůrku. motor vzduchem chlazený naftový dvouválec robur 2 nvd 12,5 srl z připojenou převodovkou avia 5 kvalt. a dvojitou nádrží na naftu a olej, přední náprava zetor + posilovač řízení asi VW, litinová vana zetor, zadní náprava zúžená PV3S včetně disků + širší disky z S5T (nechají se na ně dát pneu až 12,0/20), hydraulické čerpadlo, 2x kompresor asi tatra(na složení jednoho funkčního).
Traktor domácí výroby
Prodám traktor domácí výroby Motor Zetor 6911 Převodovka Ford Transit Rozvodovka PV3S (malá velká řada, vypínání zapínání předního náhonu) Nápravy zúžené Praga V3S, uzávěrka zadní nápravy plně funkční Kola šípové R16 Hydraulické řízení (orsta) Za kabinou úložný prostor viz.foto Kotoučové brzdy Prodávám vlečku domácí výroby (klaničák) Délka 3 metry Bržděná náprava Klanice se dají sundat Úložný prostor na kurtny viz.foto Spolehlivý dobrý stroj, velký pomocník. Důvod prodeje, koupil jsem traktor s TP a SPZ. +420 pouze volat prosím.
V3s rozmetadlo rur 5
Predam v3s s originál nadstavbou rozmetadlo mastalneho hnoja rur5. Sériová výroba, nieje ich veľa, je to dosť ojedinelý kus. Plne funkčný ako samotná v3s aj nadstavba. Možnosť používať na rozmetanie hnoja v miestach kde žiadny iný stroj nevíde, alebo sa dá použiť aj na zvoz silaze. Praga pv3s Možná výmena za Tatra 148 PVP 27 Tatra 148 ad 20 Tatra 815 ad 20 Tatra 815 PVP 27 Tatra 813 Tatra 815 tp Tatra 815 vnn Zetor s predným náhodnom John deer s predkom Skot ot 64 V3s PLDVK - Ještěrka Kraz 255 Volať +421905664425
Malotraktor domaci vyroby
Robustni a vykonny malotraktor domaci vyroby s motorem z traktora to dvouvalcovy vzduchem chlazeny motor s predzhavenim v obou valcich se snadnym startem i za extreme nizkych teplot. Robustni svarovany ram nese motor, dve prevodovky a zadni most - napravu s pasovou brzdou a predni napravu z vysokozdvihu balkankar. Malotraktor ma predni hydraulickou radlici na hrnuti sypkych materialu, nebo muze byt osazena pryzovym nastavcem na hrnuti snehu.S vahou 1,5 tuny je bezpecnost jizdy zajistena ochrannym ramem ze silnostennych trubek 40mm.90Ah aku je vystacujicim zdrojem i pro zimni starty.Namontovane dve prevodovky zajistuji volbu rychlosti s optimalnim vykonem, ci otackami motoru.Na predni radlici a zadku malotraktora je tazne zarizeni koule prumer 50 mm.Take lze zaprahnout troje brany s ramem.K traktoru pridavam pravostrannou radlici pro hlubokou orbu.Na zadni sipova kola z PV3S lze pridat retezy pro zvyseni prujezdnich vlastnosti ve snehu.Predni kola 5,90×15 na robustni naprave vyhovuji dobrym jizdnim vlastnostem.Malotraktor byl drive osazem vrtackou na sloupy a ploty a take vysokozvihem do 4m z balkankaru.
Náprava PV3S
Dobrý den prodám nápravu. Informace na telefonu.
Naviják, LKT
Prodám dvoububnovy naviják z lesovozu PV3S Předělán na ovládání vzduchem