inzerce, prodej, prodám, bazar

Čerpadlo Resun King1 - používané, funkční

Kategorie: Akvarijní ryby

Prodám čerpadlo akvarijní, jezírkové a do fontán.
Výkonné ponorné čerpadlo Resun KING 1 je víceúčelové čerpadlo, které lze instalovat ve vodorovné i svislé poloze. Keramická hřídelka v plastovém pouzdře zajišťující dlouhou životnost rotoru, filtrační hmota zachycuje nečistoty před sáním čerpadla. Přísavkový most k upevnění na hladké plochy. Čerpací jednotka má keramickou osu rotoru a keramické vypouzdření - lze ho použít pro sladkou i mořskou vodu. Kovová část rotoru je potažena plastem.

Technické parametry:
Výkon: 5 W
Průtok: 380 l/h
H-max.: 0,9 m
Rozměry: 78 x 42 x 55 mm

Pošlu za příslušnou částku zásilkovnou, balíkovnou, poštou.
Čerpadlo Resun King1 - používané, funkční
Podobné inzeráty
Výtlačná akvarijní čerpadla RESUN,AQUATLANTIS
Prodám akvarijní čerpadla.Nová,nepoužitá,sloužila jako záložní. Resun SP - 500,cena 100 Kč Easyflux 300,cena 300 Kč Doprava zásilkovna,balíkovna 79 Kč.
Akvarijní osvětlení Resun DL 25R
Prodám kvarijní osvětlení Resun DL 25R. Každá ze dvou zářivek má vždy svoji individuální elektroniku. Osvětlení má jeden vypínač - svítí jedna zářivka nebo obě. Do příslušenství patří dva plexisklové podstavce, které vynášejí rampu na bočních sklech akvária s možností přizpůsobení rozteče délce nádrže.
Porodničky pro živorodky
Prodám nové porodničky pro odchov potěru v akváriu - RESUN FH-02 (17x9x8,5cm) a TRIXIE (16x9x8). Porodničky mají kryt proti vyskočení samice, odnímatelnou přepážku, díky vzduchovým kapsám plavou na hladině.
Prodám akvárium s příslušenstvím
Akvárium o rozměrech š x v x d 30*35*60, kryt s osvětlením + figurka potápěče + okrasné dřevo + amfora + krmítko + teploměr + korál + čistič skla + podběrák + topítko Resun CB8300
Venkovní  filtr resun ef-1600
Prodam externi filtr kompletní balení,přidám náhradní nové náhradní těsnění, dohoda
Velké akvárium
250cm délka výška 80cm a hloubka je rozpůlena více na mobilu cena bez filtrace Filtrace mám 2 fx6 a resun 2800