inzerce, prodej, prodám, bazar

Česká krátkosrstá

Kategorie: Ovce a kozy

Prodám kozu a kozla české krátkosrsté
Koza prošla testem užitkovosti, je možné na ni čerpat dotace.
Kozel je plemenný, možnost čerpat dotace.
Koza zvykla na ohradník, dopravu, děti
Cena po telefonické domluvě.
Česká krátkosrstá
Podobné inzeráty
Koza česká bílá krátkosrstá
Nabízím k rezervaci na r.2023 z registrovaného domácího malochovu přebytek kvalitních mléčných koz s dobrým nádojem včetně Kůzlátek-koziček a kozlíků z letošního roku pro další genetický chov-„ koza česká bílá krátkosrstá“ Všechny kozičky jsou s POP (doklad o původu), v KU-kontrole užitkovosti (tuk,bílkovina,laktóza ...), pod veterinárním dohledem s příslušnými veterinárními testy a osvědčením koz na tuberkulózu a brucelózu i pravidelnými testy mléka. Cena dle kvality kozy a kůzlat dohodou. Další podrobnosti sdělím na tel..
Prodám roční kozičky
Prodám roční kozičky otec plemenný kozel AN linie Hanibal a matka česká hnědá krátkosrstá.Matky v KÚ nadoj 3,5-4,5l
Kozlík Matěj - zadáme na květen '23
Matěj se narodil 8.3.'23 české bílé koze krátkosrsté Líze, jeho táta Tonda je 50% AN, 50% česká hnědá krátkosrstá koza, resp. kozel. K odběru může být začátkem května, chovatelé Meitnerovi, Stebno u Ústí n. L. Video: Matěj je na chov či jako společník jiného zvířete, ne na maso. Kontakt: tel. , mail: a.meitnerova@
Kozlík Tonda - zadáme na duben
Kozlík Toník narozený prvničce Julince 18.2.2023 bude k odběru v dubnu '23. Zadáme ho na chov či jako společníka k jinému zvířeti, ne na maso. Táta Toníka je z 50% anglonubijský a z 50% česká hnědá krátkosrstá koza, máma je tmavá - viz foto. Chovatelé: Meitnerovi, Stebno u Ústí n. Labem, tel. , mail: a.meitnerova@
Prodám kozla
Viz foto. Roční, hodný, plodný (mám po něm kůzlata). Cena 800Kč, nebo vyměním za letošního bezrohého kozlíka - koza bílá krátkosrstá.
Prodej koza hnědá krátkosrstá
Prodáme letošní kozičky určené k chovu. Otec linie Hermes, všechny geneticky bezrohé. Ekochov, matky v kontrole užitkovosti.