inzerce, prodej, prodám, bazar

Cesta nespoutané ženy ( kniha )

Kategorie: Ostatní

Cesta nespoutané ženy
Kniha je jednou čtená takže je jako nová .
Určitě je kniha spíš určena pro ženy nad 20 let aby pochopily význam knihy . Kniha se četla hezky a tak se určitě bude číst i vám pěkně .
Osobní odběr je 120Kč
Cesta nespoutané ženy ( kniha )
Podobné inzeráty
když muž miluje muže
Je to kniha povídek o lásce, žárlivosti, o samotě, o touze, o štěstí zamilovaných i neštěstí opouštěných, o naději a snech, o vítězstvích a prohrách. KDYŽ MUŽ MILUJE MUŽE je kniha nejenom pro muže, kteří milují muže, ale i pro muže, kteří milují ženy. Je i pro ženy, které milují ženy i pro ženy, které milují muže. KDYŽ MUŽ MILUJE MUŽE je kniha o lásce a láska patří všem.
Sexy strategie
Sexy strategie Kniha je nová 100% stav,vhodná jako dárek. Zasílám doporučen za 60 kč O knize SEXY strategie je kniha napsaná ženou pro ženy. Je humornou výzvou, zábavným čtením a přátelským dialogem. Mohlo by se zdát, že je pouhým manuálem ke zvýšení sexuální přitažlivosti. Omyl! SEXY strategie s nadsázkou a humorem odkrývá i ta nejtajnější zákoutí ženského světa. Seznamuje s názory a přáními současné moderní ženy, představuje pilíře novodobých namlouvacích taktik a doporučuje hned celou řádku rafinovaných triků, které vedou k srdci "toho pravého", nebo pomohou pečovat o kvalitní dlouhodobý vztah. SEXY strategie je určena všem věkovým kategoriím, najdete v ní atraktivní témata od problémů současné "Singl ženy", přes sexuální idoly náctiletých, až po zpochybnění mýtu asexuálního stáří. V experimentálním atlasu mužů si vyhledáte, zda náhodou nežijete se svalovcem tupým, nebo spořičem drastickým, budete přesně vědět, co očekávat od ženy-predátorky, odhalíte starosti zlatokopek, a zjistíte, jestli třeba netrpíte nemocí Popelky či syndromem příliš krásných žen. SEXY strategie vám poutavou formou nabídne cestu nejenom k dokonalému sexappealu, ale i k vám samým, vaší vnitřní kráse a k nalezení vlastní hodnoty.
Knihy pro děti 10ks + hračky
Více foto a infotmaci pošlu na email Posílám I balikovnou za 65kč Nebo osobní předání v Plzni Ks 60 Kč Nábytek 90 Kč 1)Človíčkova dobrodružství a nové objevy Cena 60kč prodaný 2 foto Slabikář slušného chování Kniha má krásné obrázky a je poučná Pro děti -5 let Foto 3 Hádanky od srdíčka Kniha na hádanek 4 foto PRODÁNO Můj anglický obrázkový slovník Pro děti od 6 led Foto 5 Klubíčko veselých pohádek Kniha s pěknými obrázky. Foto 6 Prasátko v úzkých Kniha pro děti Foto 7 Nejkrásnější pohádky o čarodějnicích Kniha má 60 stran Foto 8 PRODÁNO Nejznámější pohádky učíme se anglicky Kniha má 144 stran Foto 9 Jak vypadá sto Kniha od disney Foto 10 Fanfárie Kniha má 93 stran Pěkný stav Foto 11 Dřevěná skládačka Dřevěná skládačka rodinka Máma 5ks + 1x kde chybí spodní díl Táta 6ks Dítko 4ks Některé dílky bohužel chybí. Foto 12 Dřevěná skládačka 2 6 holčiček 5 chlapečku jeden bohužel chybí Foto 13 a 14 Malý kouzelník 1 a 2 Dva díly Pouze jako celek . Pro děti od 6 let Cena 120Kč Foto 15 Kluk z hajovny Kniha je na první straně popsána 82 stran Cena 30kč
Různé knihy
Joakim Znader - Plavec Nová kniha Čtyři dohody Taylor Adams - Není úniku Nová kniha Tana Frenchová - V lesích Dan Brown - Andělé a Démoni Hrajeme na kytaru Andrew Mayne - Šelma Jo Nesbo - Sněhulák Trevanian - Šibumi Pavel Kohout - Ďáblův slovnik Jak vidět sebe sama tak, jací doopravdy jsme Truhlářské konstrukce Nová kniha Prodáno Tesařské spoje Nová kniha prodáno Nicholas Sparks Útěk - do samoty Josef Dvořák - Putování okolo Annapurny Nová kniha Joakim Zander - Bratr Nová kniha Nelson DeMile - Hra se lvem Oldřiška Ciprová - Vlk a já Nová kniha Kevin Lacz - Poslední mstitel Nová kniha Americký sniper Nová kniha Cenyy dohodou - nabídněte.
KNIHA PAPEŽ JAN PAVEL II, + dalších 7 knih v ceně
Prodám knihu-životopis o Janu Pavlu II. Kniha je ve velmi dobrém stavu a zachovalá. Má téměř 900 stran!! Plus přidám dalších sedm knih, dále malé kukátko do bible a brožurku DO MARIA-ZELL. Kniha KAREL OTČENÁŠEK je úplně nová. Kniha VĚŘÍM je také jako nová. Kniha MORMONI je také jako nová. Kniha ŽIVOT V KRISTU opotřebená. Kniha NA POČÁTKU BYLO SLOVO lehce opotřebená Kniha VELKÝ SPOR VĚKU jako nová Kniha SLOVO NA CESTU jako nová Plus malá brožurka DO MARIA-ZELL Cena za těchto 8 knih a dvě brožurky je dohromady 250 Kč., plus poštovné. Osobní odběr Jičín a okolí nebo pošlu Poštou nebo Zásilkovnou. Podívejte se na další moje inzeráty. Mám toho spousty z dědictví po otci. Válečné, historické, sportovní, kinematografie, dobrodružné a další a další. Při větším odběru knih dám slevu. Tel: