inzerce, prodej, prodám, bazar

Cestovatelský deník

Kategorie: Mapy, cestovní průvodci

Krásný deník pro každého cestovatele. Uvnitř spousta nápadů, seznamy míst, mapy, ale také hodně volného místa na zapsání poznámek z cest. Deník je samozřejmě nepopsaný, nevyužitý. Původní cena 399 Kč
Cestovatelský deník
Podobné inzeráty
DENÍK pro cestovatele
NOVÝ ZÁŽITKOVÝ DENÍK, který nabízí 60 zajímavých míst na Moravě a Slezsku kam vyrazit na výlet. Obsahuje samolepky, mapu a tužku. V deníku jsou různé úkoly z daného místa. Pro děti 4-12 let.
Šumavský deník
Prodám úplně nový Šumavský deník. Omylem jsem objednal 2ks. Stále v prodeji na . Pouze osobní odběr Šumperk, popřípadě občas Olomouc.
Cestovatelský průvodce - Julské Alpy
Svázané v drátkové vazbě, vše vyfocené. Možnost osobního předání v Brně centru.
Malý táborník + Cestovatel zážitkový deník + Tipy na výlety
K prodeji celkem 3 ks knížek Chystáš se odjet na několikadenní výpravu do přírody a netušíš, co si máš vzít s sebou ani co tě tam čeká? Tento nepostradatelný průvodce přírodou ti přináší spoustu skvělých rad a originálních nápadů, jak se na takové dobrodružství dobře připravit, - Co si mám vzít s sebou na jednodenní výlet nebo na vícedenní výpravu? - Jaký si mám vybrat stan a jak ho vůbec postavím? - K čemu mi bude dobrá mapa a jak v ní mám správně číst? - Co všechno si mám vzít s sebou do lékárničky? - Jak se rozdělává oheň a co si na něm můžu připravit? - Jaké u nás rostou jehličnaté a listnaté stromy? - Podle čeho poznám jedlé houby od jedovatých? - Jak si vyrobím vlastní herbář? - Jaký je rozdíl mezi hmyzem a pavoukem? - Co všechno mohu poznat ze zvířecích stop? - Podle čeho zjistím, jaké bude počasí? - Jak vzniká déšť, duha nebo vítr? - Kolik planet má sluneční soustava a jak se jmenují? - Co jsou to meteority, asteroidy, komety a mlhoviny? - Jak dochází k erozi a co to vlastně je? TATO KNIHA JE NEZBYTNOU SOUČÁSTÍ VYBAVENÍ PRO PŘEŽITÍ V PŘÍRODĚ možnost zaslání přes balíkovnu
Cestovní deník
Úplně nový, nepoužívaný. Slouží k zaznamenávání zážitků z cest. Pište prosím pouze na email - liklarka10@
Doteky severu
Kniha fotografií Petry Doležalové z cest po západním a severním Norsku, a Islandu, sloužící zároveň jako cestopisný deník. Texty jsou v češtině i angličtině. Kniha je jako nová, ve výborném stavu.