inzerce, prodej, prodám, bazar

Chafing+G nádoby 6x

Kategorie: Sklo, keramika

Původní cena 6500,- Jednou použito, vyčišteno zabaleno nyní cena 5000,-Tel. ŠVÉDSKÉ STŮLI, RAUTY... ATD. G nádoby původní cena 1500-,dva pulty na G nádoby původní cena 4000,+6xpasta hořící gel, zdarma.
Chafing+G nádoby 6x
Podobné inzeráty
Servírovací chafing
Nabízím servírovací chafing pro domácí použití. Nádobí nikdy nepoužito. Možnost osobního předání v Olomouci nebo Uherském Hradišti. Případně je možné zaslat na náklady kupujícího.
NOVÁ NEROZBALENÁ ŽÁRUVZDORNÁ NÁDOBA S OHŘEVEM
Žáruvzdorný chafing ze série Saule umožňuje zároveň přípravu pokrmů i udržení teploty servírovaného jídla. Produkt je skvělým pomocníkem na rauty, sváteční večeře či obědy. Nádobí je vyrobeno z vysoce kvalitního skla, charakterizuje ho nadčasový vzhled a prostý design. Nádoba (pozor jen bez rámu !!) snese teploty od -40*C do +300*C, můžete ji přechovávat v lednici nebo použít v troubě. Nádobu bez rámu můžete také mýt v myčce na nádobí. OBSAH 4LITRY.
Souprava misek a nádoby na vonné esence
Prodám soupravu misek, nádoby na vonné esence. Vše bez vad, 100% stav Zasílám po zaplacení na účet přes Zasilkovna nebo Česká pošta
Baňky (skleněné nádoby)
Dobrý den, nabízím dvě nádoby viz. příloha. Cena dohodou
skleněné nádoby na sůl, cukr, mouku …
Prodám retro skleněné nádoby na sůl, cukr, mouku … Na okrajích jsou mírně oťuknuté, délka 23 cm, šířka 9 cm, výška 12 cm. Celkem 8 ks, cena za kus 50,- Kč + doprava, možnost osobního předání Ostrava – Poruba
Kameninové nádoby s puncem
Prodám tři staré kameninove nadoby na horkou vodu, možná víno. Na nádobách je punc, jedná má poškození hrdlo. Cenově mám představu sle uprednostnim vyssi nabídku.