inzerce, prodej, prodám, bazar

Chata v panenské přírodě na břehu Lužnice

Kategorie: Chalupy, Chaty

Volně stojící patrová Chata se nachází na kouzelném místě v malebném údolí nedotčené přírody, která začíná a končí přímo u chaty. Řeka, les, louky, nekonečný klid a romantika. Před Chatou řeka a za ní Les. Toto místo Vám v dnešní uspěchané době umožní nekonečný relax, odpočinek a také soukromí, protože chata nemá z druhé strany žádné sousedy. Je zde veranda se stylovým posezením a jedinečným a krásným výhledem na řeku a přírodu kolem. Součástí pozemku je zahrada, dvě terasy, ohniště s posezením okolo a udírna. Vedle chaty je vybudované badmintonové hřiště. Na něm je však možné provozovat i jiné sporty jako volejbal, nebo nohejbal. Okolo pozemku je bezpečnostní plůtek s uzamykatelnou brankou, aby v případě potřeby děti nemohly odběhnout k řece. Místo přímo vybízí a je jako dělané pro rybáře, ale skvělé podmínky má i pro turisty a cykloturisty. Můžete se koupat, houbařit.
Do chaty se vchází přes kuchyňku, která je propojena s obývacím pokojem. V chatě se nachází tři ložnice. Z toho jedna v přízemí a další dvě v horním patře. Dále jedna koupelna se sprchovým koutem a WC. Chata se vytápí pomocí krbu na dřevo. Do chaty je přivedena voda z vlastní kopané studny, která splňuje parametry kojenecké vody.
V případě, že budete chtít aktivně odpočívat, tak je možnost podnikat výlety do okolí. Historické město Tábor je pouhých třináct kilometrů a nabízí nespočet zážitků. Milovníci historie, úzkých uliček a romantických zákoutí se mohou projít Starým městem až na Žižkovo náměstí a navštívit katakomby, muzeum, Strašidelné podzemí, Housův mlýn nebo klášter v nedalekých Klokotech. Dále je zde ZOO, Muzea čokolády a marcipánu, Muzea lega, a vše můžete zakončit v některých z vyhlášených kaváren. Tábor je též známý svou skvělou gastronomií, takže pro milovníky dobrého jídla palec nahoru.
Milovníci golfu určitě vědí, že v Jižních Čechách je také několik moc pěkných golfových hřišť.
Přístup k chatě je loďkou přes řeku. Řeka je v této části úplně klidná. Na auto je z chaty přes řeku krásně vidět, takže ho majitel má pořád na očích. Pokud by majitel chaty chtěl přijet na chatu z druhé strany, tak ta možnost je zde také, ale až před chatu přístupová cesta pro auto nevede. Ta končí cca350 m od chaty a potom se už musí pěšky.
Poznámka k ceně: cena k jednání,+ 1 % provize
Chata v panenské přírodě na břehu Lužnice
Podobné inzeráty
Chata s bazénem pro 8 lidi
Chata pro 8 lidi s velkým bazénem - přímo u řeky Lužnice! Volné termíny o prázdninách: 1. od 1.7. do 8.7. 2. od 8.7. do 15.7. 3. od 15.7. do 22.7. 4. od 12.8. do 18.8. 5. od 26.8. do 2.9. Zrekonstruovaná chata se nachází na břehu řeky Lužnice, v blízkosti města Tábor. Na zahradě najdete veliký bazén, který neodmyslitelně k létu patří, stejně tak jako posezení u grilu nebo ohně. Na chatě u jezu se může ubytovat až 8 lidí. K dispozici je oddělená ložnice pro 2 a pro 4 osoby, plus je možno připravit 2 přistýlky nebo dětskou postýlku. Pejsci jsou u nás vítáni. V chatě najdete vše potřebné - standardně vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchou, chytrou TV, WiFi, mini knihovnu, pro děti stolní hry a malý hrací koutek. Na zahradě můžete přes den odpočívat (nebo dovádět) u bazénu, večer posedět na terásce a něco dobrého si ogrilovat. Z chaty se také můžete procházkou vydat po okolí do Zoo Tábor či do historického centra města Tábor. V nedalekém okolí je také několik restaurací nebo obchodů. Okolní prostředí je možno také využít jak k sportovním aktivitám, tak k houbaření nebo rybaření. V letní sezoně (červenec a srpen) se u nás můžete ubytovat pouze v turnusech od soboty do soboty. Cena za turnus přes letní sezónu je 18,900,- Mimo červenec a srpen se u nás můžete ubytovat také. Cena za noc mimo letní sezónu je 1 890,- Pes - 350,-/ týden Pro informace o volných termínech nám prosím zavolejte nebo napište e-mail. Telefon - , E-mail - Marketcerichterove@
Nabízíme Vám prodej chaty s elektřinou na Brněnské přehra...
Představujeme Vám chatu u brněnské přehrady, která nabízí relax v přírodě okolních lesů, také příjemné koupání v přehradě třeba v nedalekém Sokolském koupališti. Okolí Vám nabízí spoustu zábavy při houbaření nebo příjemných procházkách třeba s Vaším čtyřnohým mazlíčkem. Brněnská přehrada žije zábavou a tato chata může zpříjemnit víkend, nebo týden jak v zimě, tak i v létě. Cesta je 10 minut k restauraci u Jiroušků. Pěšky je to 20minut k restauraci Šulák. Chata je dřevěná a je celá zateplená polystyrenem. Chata má rozvod elektřiny, nachází v chatové oblasti nad restaurací U Šuláka 2,5 km. Chata je také přístupná z Rozdrojovic. Po lesních cestách je možné autem přijet až k chatě. Chata je vytápěná krbovými kamny a má kuchyňku s obývacím pokojem a dále ložnici. Z chodby je dále vstup na WC. U chaty je nádrž na 1m3 dešťové vody. A dále je před chatou zemní nádrž na dešťovou vodu. Pitnou vodu je potřeba vozit sebou. Chata nemá koupelnu a není zde rozveden voda. Chata je postavena na obecním pozemku. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Cena: včetně provize ID zakázky: 671666 Počet podlaží v domě: 1 Užitná plocha: 25 m2 Druh objektu: dřevěný Stav objektu: dobrý Umístění objektu: polosamota Poloha objektu: samostatný Zastavěná plocha: 27 m2 Plocha parcely: 27 m2 Vybavení: vybaveno Topení: lokální na tuhá paliva Dopravní dostupnost: MHD nebo IDS Elektřina: 230 V, 380 V Typ komunikace: neupravená Zeleň: stromy nebo keře Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná
Chata u řeky Mže, 10 km od Plzně
Nabízíme prodej starší, ale dobře udržované chaty na pravém břehu řeky Mže v katastru obce Bdeněves. Chata je výborně dosažitelná v kterémkoli ročním období, vede k ní udržovaná cesta z Bdeněvsi (asi 1 km), vzdálenost z Plzně - Skvrňan je 10 km. Z chaty je výhled na řeku vzdálenou necelých 40 metrů, přesto díky mírně vyvýšenému místu nebyla nikdy postižena povodní. Zadní stěna chaty je zděná, jinak je chata dřevěná, zčásti podsklepená, vede k ní několik schodů. Zastavěná plocha je 35 m2. Na verandu navazuje obytná místnost s kamny, kuchyňka a oddělená místnost s chemickým WC. Do chaty je zavedena elektřina 230 i 400 V. Pitnou vodu je možno odebírat z asi 100 m vzdálené společné studny. Jedná se o ojedinělou nabídku - chata je na vlastním pozemku (169 m2), je celoročně dobře přístupná po udržované cestě, stojí pár metrů od břehu řeky - přesto jí nehrozí záplavy. Kousek od chaty je udržovaný palouk (hřiště) se společným posezením, proto je okolí vhodné i pro děti. Parkování je bezproblémové. Koryto řeky je v těchto místech poměrně mělké a směrem k Plzni se klikatí, řeka Mže je rájem pro rybáře. Krásu tohoto údolí umocňují skály a les, začínající pár metrů za chatou, kde je možné realizovat venkovní posezení v naprostém soukromí. Na autobusovou zastávku do Bdeněvsi (trasa Plzeň - Stříbro) dojdete za 20 minut pohodlnou chůzí, nejbližší zastávka vlaku v Kozolupech je necelé 3 km. Chata může být okamžitě k dispozici novému majiteli. RK nevolat!
Prodej, chata 3+2, Dobronice
, Reality 11 Vám zprostředkují prodej chaty 3+2 u Lužnice s podlahovou výměrou 66m². Tento objekt slouží výhradně jako investiční, možno přenechat i s klientelou (čistý výnos z pronájmu výnos 15-20% p.a, lze využít k vlastní rekreaci a ještě hezky vydělat). Chata se nachází 100m od řeky Lužnice a nabízí skvělé podmínky k odpočinku a relaxaci. Dispozice chaty tvoří dva samostatné apartmány, krytá terasa se zahradním nábytkem, sociálním zařízením a má ubytovací kapacitu pro šest až osm lidí. Celý objekt je oplocen s prostorem pro domácí mazlíčky. K dispozici v každém apartmánu je dvouplotýnkový sporák s troubou, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, TV, internet, zahradní gril. Chata má vlastní zdroj vody (dva vrty), elektrickou přípojku ( 220V, 380V), odpady řešené vlastní jímkou, je na vlastním pozemku a má vyhrazené parkovací stání před chatou. V blízkosti chaty se nachází hrad s nádherným výhledem, jez se splavem i klidnou vodu a několik restaurací. Vzhledem k lokaci je zde bezpočet využití koupání, cykloturistika, rekreační procházky, houbaření a také rybaření. Poloha chaty umožňuje široké turistické vyžití např. Pivovar Bechyně, Dobronický hrad, řetězový most Stádlec, Chýnovské jeskyně, sportovní areál Bechyně, aquapark Tábor, podzemní muzeum a muzeum čokolády Tábor, zoo Tábor a v neposlední řadě pískovna Rudná. Ev. číslo: 23282.
Zařízená chata u Prahy k dlouhodobému pronájmu
Pronajmu chatu na pěkném a klidném místě pro rekreaci nebo skromnější bydlení v přírodě kousek od Prahy. Jedná se o celodřevěnou stavbu s omítkou kde jsou 3 místnosti s verandou o celkové obytné ploše 40m2 a zahradou 250m2. Chata má dobrou vnitřní dispozici, dole je s kuchyňka a jídelní stůl, za ní je větší místnost s kamny na dřevo a vlevo vedle menší místnost zařízená jako koupelna plus v podkroví je pěkná ložnice pro dva. Za chatou je znějšku přístupná dílna a místnost s chemickým záchodem. Je to velmi klidná lokalita poblíž Vraného nad Vltavou dobře dostupná autem, vlakem a na kole z centra Prahy po cyklostezce. Obchody, restaurace, pošta, lékárna i lékař jsou cca 2 km. Je to krásné a klidné místo v přírodě, před domem teče malý potůček, v okolí krásné lesy na procházky, poblíž je cyklostezka a stánky s občerstvením. V chatě je elektřina 220V a samostatný nový elektroměr. Na zahradě je studna s kvalitní pitnou vodou. Chata není zateplená. Zatím tam není zaveden vodovod, jeho realizace je naplánovaná na tento rok. Příjezd autem je možný až k chatě, dvě parkovací místa jsou na oploceném pozemku. Chata je po celkovém úklidu, vše je suché a čisté. Pozemek je částečně oplocený, vstupní branka i vjezdová vrata jsou zamykatelné. Lokalita je výborně dostupná vlakem, k tramvaji je to pouze 15 minut jízdy a vlak jezdí 2x za hodinu. Vratná záloha je 30tis Kč a je potřeba jí celou uhradit předem. Níže uvedená cena je za jeden měsíc. K tomu záloha na elektřinu ve výši 500 Kč plus doplatek/vratka za spotřebovanou elektřinu podle ročního vyučtování od PRE. Dále ještě poplatek za popelnice 500 Kč měsíčně. Žádné další náklady pak už nejsou. Po dohodě je možné poskytnout WiFi připojení k internetu s rychlostí stahování až 55 Mbps za poplatek 500 Kč měsíčně. Domácí zvíře je po dohodě možné za poplatek 500Kč měsíčně. Požaduji pouze dlouhodobou spolupráci a dohodu na pronájmu na jeden rok, kterou pak lze opakovaně prodlužovat o další roky. Opravy a menší investice do chaty jsou po dohodě možné, náklady uhradím. Pokud máte vážný zájem prosím NEVOLEJTE, pošlete mi email že máte zájem a pro jaké účely si chatu chcete pronajmout, kolik osob atd. a já se Vám pak hned ozvu. Pokud je inzerát stále zde znamená to, že je platný a chata je k nastěhování.
Pronajmu chatu v Beskydech
Dobrý den, dovoluji si Vám představit krásnou "chatu Javorník" ve městě Zubří - přesněji v části Staré Zubří. Chata se nachází v samém ❤ Beskyd v nádherné přírodě obklopené lesy, kopci a hlavně čistým vzduchem, který vybízí k relaxaci, odpočinku (jak aktivního, tak pasivního ) a času stráveném se svou rodinou, přáteli nebo jen sám se sebou ... Chata je určena pro max.6 osob. - 1x ložnice (v přízemí) s manželskou postlelí (tv, velká úložná skříň) - 1x ložnice v podkroví s 3 jednolůžky (tv, komoda, psací stůl, dětský stoleček) - kuchyň spojená s obývacím pokojem, kde se nachází 1x rozkládací pohovka (zde naleznete plně vybavenou kuchyňskou linku - lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, vařič, veškeré potřebné nádobí. Dále je samořejmostí tv a jídelní stůl). - Koupelna obsahuje masážní sprchový kout, umyvadlo a wc. V celé chatě je wifi a zaparkovat lze přímo u chaty. Přímo z chaty vyjdete na zastřešené posezení. ????A HLAVNĚ ???? na zahradě naleznete vše, co ocení jak děti, tak dospělí (jako rodič vím, o čem luvím )- BAZÉN, TRAMPOLÍNA, LEHÁTKA, PÍSKOVIŠTĚ, DĚTSKÉ POSEZENÍ, HOUPACÍ SÍŤ, GRIL.... Tzn. STAČÍ FRKNOUT AUTEM DO MÍSTNÍHO OBCHŮDKU (cca 1km), či Tesca (cca 4km), nakoupit dobroty NEBO sednout na kolo a zajet prozkoumat celé okolí a na závěr se občerstvit výbornou pizzou a pivem v restauraci vzdálené cca 2 km. Místní okolí má opravdu co nabídnout - procházka lesem, houbaření, sběr borůvek (les je všude ), pro náročné turisty určite výšlap na Javorník (po kterém se jmenuje i samotná chata), koupaliště ve městě Zubří, .... Rožnov pod Radhoštěm (skanzen, koupák, centrum pro děti), Pustevy s krásnou procházkou na Radegast a prostě celé Beskydy a Valašsko jsou nádherné... A nyní to poslední CENA: V SEZONU ( červenec + srpen ) POUZE TÝDENNÍ POBYT 16 990,-/ Chata MIMO SEZONU: 2.190,-/ chata/ noc Mimo sezonu je pobyt možný min. na 2 noci. V ceně: lůžkoviny, osušky, ručníky, wifi a KRÁSNÝ A NIČÍM NERUŠENÝ POBYT. Těšíme se na Vás.veškeré info rádi zodpovíme na ???? , ???? chata.javornik@