inzerce, prodej, prodám, bazar

Chilli semínka

Kategorie: Rostliny

Nabízím semínka různych odrod chilli:

Bishop's Crown - 40Kč/10ks
Jalapeno Purple - 20Kč/10ks
Naga Viper - 70Kč/10ks
Habanero Orange - 40Kč/10ks
Coyote Zan White - 50Kč/10ks
Habanero Chocolate - 60Kč/10ks
Habanero Neon - 60Kč/10ks
Naga Black - 90Kč/10ks
Big Black Mama - 100Kč/10ks

Poštou, Zásilkovnou nebo osobní odběr v Brně.
Chilli semínka
Podobné inzeráty
16-CAROLINA REAPER HP22B - NEJPÁLIVĚJŠÍ CHILLI + bonus
V BALENÍ JE 7 SEMÍNEK za 35Kč. PÁLIVOST: AŽ 2 200 000 SHU !!! CAROLINA REAPER HP22B JE NEJPÁLIVĚJŠÍ CHILLI PAPRIČKOU NA SVĚTĚ. (Údajně, od května 2017 tato informace již neplatí, neboť byla vypěstována nová chilli s názvem Dragon´s Breath (chilli velikosti borůvky). Její oficiálně změřená pálivost je 2,48 mil.SHU. Prodávám asi 30 druhů CHILLI, tak si rozklikněte INZERÁTY UŽIVATELE. Jedná se o velmi teplomilnou papriku, proto pěstujte nejlépe ve skleníku. Plody jsou asi 4-5 cm dlouhé a 4 cm široké, mají tenčí stěnu a nepravidelný, charakteristický tvar, jakoby tenčí vráštitá paprička s delším ocáskem škorpiona. Rostlina potřebuje dostatek prostoru a dorůstá výšky až 150cm. Vegetační doba je 120 dnů, proto zralost bývá většinou od začátkem září- říjen. Pozor, tato paprika je více méně rarita, nebo použití ve velmi malém množství !!!!! Důležité (jinak nevyklíčí) - při klíčení nutno dodržet teplotu 25 - 32 °C. Klíčivost trvá až 30 dní. S paprikou pracujte nejlépe v rukavicích. Semínka pocházejí z vlastní úrody 2021, proto máte záruku, že vyroste, to co jsem nafotil (žádné stažené foto z internetu)... Možnost zaslat obyčejnou poštou, nebo doporučeně. K semínkám dostanete návod na pěstování. Bonus = kousek sušené papričky na ochutnání.
Chilli koření domácí 2022
Nabízím loňskou směs 2022 sušeného chilli koření, pěstované v domácích podmínkách bez použití chemických pesticidů s ověřenou kvalitou.Jedná se o směs papriček Habanero, Red Demon, Dorset Naga,Moruga,Zvonečkové , Jolokia, Long Slim Cayene,Jalapeno.,Sušení je jedna z nejstarší konzervačních metod. Sušené chilli papričky jsou bez škodlivých patogenů a je u nich snadné dlouhodobé skladování. Mají velmi široké použití. Do různých jídel, omáček, sals nebo čistě jako koření.Chilli obsahuje zdravotně prospěšné látky. Nejsou zapotřebí žádné přísady, pouze dostatek slunečního svitu nebo zdroj pravidelného pomalého tepelného zpracování. Sušení navíc zabíjí mnoho bakterií a plísní, což umožňuje uchování po neomezeně dlouhou dobu, pokud jsou chilli papričky správně skladovány.leto na jemnou strukturu. Pálivost středně vysoká až vyšší. . Cena za 8 Kč ...1gram . Možnost odeslání na dobírku,doporučeně,po platbě předem, osobní odběr.Cena poštovného 70,-Kč(dop.)Množství 15-30 g. vystačí..1 rok.
Chilli Carolina reaper Balení obsahuje 10 semen
Balení obsahuje 10 semen Popis Chilli paprička Carolina Reaper (Capsicum chinense) je nejpálivější odrůda chilli papriček na světě, vyznačující se plody netradičního tvaru a pálivostí okolo 2 200 000 SHU. Carolina je stále nejpálivější i když v roce 2017 byly zveřejněny zprávy o Dragon breath 2 400 000 SHU a Pepper X přes 3 000 000 SHU. Dragon breath - v roce 2018 jsme tuto chilli pěstovali ze semen zakoupených v Anglii. Jednoznačně se jednalo o chilli Moruga red, tedy reklamní podvod. A Pepper X je něco jako Jára Cimrman. Papričky jsou vhodnou přísadou jak v čerstvém, tak i v sušeném stavu do omáček a pikantních pokrmů. Vzhledem k jejich pálivosti je ale třeba dát pozor na dávkování. Výška rostliny je plně závislá od prostředí ve kterém ji pěstujete a od podmínek, které ji poskytnete. Pohybuje se v rozmezí od 100 do 150 cm. Plod Plodem jsou nepravidelné zvrásněné lusky s výrůstky na pokožce zakončené ocáskem o velikosti cca 3 x 4 cm dozrávající do červené barvy, s dobou zrání přibližně 120 dní. Nároky Rostlina vyžaduje teplé slunné stanoviště, humózní substrát, dobře zásobený živinami častým přihnojením. Malé rostliny přihnojte hnojivem s vyšším obsahem dusíku, např. Kristalon Start, Ledek atd. V době, kdy rostlina nasazuje na květ použijte hnojiva s vyšším obsahem draslíku a fosforu např. Kristalon Plod a Květ. Sazenice je vhodné vysazovat vždy po dvou těsně vedle sebe. Při pěstování za oknem je možný celoroční výsev, při venkovním pěstování vyséváme již v lednu až únoru. Výsev a klíčení Před samotným klíčením namočte semena na 24 hodin do vlažné vody. Pro dosažení nejvyšší klíčivosti použijte drcené kokosové vlákno, které je běžně dostupné. Semena s vlhkým kokosovým vláknem vložte do menšího zip sáčku. Klíčíme při teplotě okolo 30 °C. Takto velmi urychlíte klíčení semen, která začínají klíčit již po několika dnech. Klíčící semena vysaďte do květináče s kokosovým vláknem. Po zesílení rostlin (narostení 2 - 4 pravých lístků) vysaďte do výživného substrátu. Při klasickém výsevu klíčení trvá podstatně delší dobu. Uvedený způsob klíčení semen Vám zajistí vyšší procento vyklíčených semen. Semena - neoseeds tel.
Chilli semena - Semínka chilli papričky • CERTIFIKOVANÁ •
Semena chilli papriček všech druhů, odrůd, barev a pálivostí včetně divokého chilli z Amazonie. CERTIFIKACE: Zákon a nařízení EU ukládá povinnost vydávat rostlino-lékařské pasy k osivu uváděnému do oběhu. Veškeré osivo je NEGATIVNĚ testováno na ToBRFV, který plení zahrady. Semena jsou balena po 10ks - Aji Rainforest / 69,- - Jalapeno Azabache / 79,- - Jalapeno Dieghito / 79,- - Jalapeno Maylon / 59,- - 7 Pot Primo / 135,- - Pink Tiger x BBG 7 Pot / 69,- - Habanero Chocolate / 59,- - Capsicum friburgense / 149,- a desítky dalších. Kompletní seznam je možno zaslat. KE KAŽDÉ ODRŮDĚ VYSTAVUJEME OFICIÁLNÍ CERTIFIKÁT LEGALIZOVANÉHO OSIVA
Vodní meloun ČR semínka
Dobrý den. Nabízím semínka (10ks) vodního melouna úspěšně pěstovaného v domácích podmínkách ČR .Semínka jsou částečně adaptovaná a ,,otužilá,, díky čemuž mají určité výhody v pěstování. Přidávám jako bonus semínka tabáku. Meloun vodní je tykvovitý plod lubenice obecné,[1] Citrullus lanatus tento druh melounu se pěstuje v mnoha kultivarech. Přestože často bývá považován za ovoce, přesněji se jedná o plodovou zeleninu. Semínka jsou pečlivě vybrána z roku 2022. Uhrada možná obyčejně,doporučeně Česká pošta. Obyč. 30 Kč,doporučeně 70Kč. Koukněte i na mé další inzeráty.
Semena Chilli Papriky
Dobrý den, nabízím semínka chilli paprik, semenařená tradiční technikou zakrytí rostliny pro zabránění hybridizace. Následuje selekce silných a vzhledných plodů, sušení a třídění semen. Bez chemického ošetření, klíčivost přes 90%. Vždy je v balení několik semen navíc. Názvy seřazeny dle pálivosti. Cena za balení 30Kč, posílám jako běžný dopis +23Kč. Balení 25 semen Sweet banana nepálivé-výborná náhrada za polní kapii. Pimientos de Padrón Jalapeňos red Jalapeňos purple Bishop's Crown Serrano chilli Thai red Tabasco Kajenský pepř zlatý Kajenský pepř červený Balení 15 semen Habanero Red Habanero Chockolate Habanero Hawai beach Habanero Lemon 7pot Congo giant SR chockolate Bhut Jolokia Caramel Bhut Jolokia red Trinidad Moruga scorpion žlutá Trinidad Moruga scorpion red Odpovídejte nejlépe přes formulář, obratem odepisuji.