inzerce, prodej, prodám, bazar

Chlapecké boty, mix, set, krabice bot

Kategorie: Obuv

V pěkném stavu, většina málo nošená jedním dítkem.

Cena:

Celek za 1100Kč.
Lze i zvlášť, v případě zájmu mohu poslat i detailnější fotky.

Vel. 21: papuče s kotvou, kožená stélka —60Kč
Vel.22: Adidas kožené botky 200Kč - velmi krásné, nezničené, zelené Crocs originál 150Kč - jako nové, kožené sandálky Superfit - nošené, ale v pěkném stavu 80Kč
Vel. 23: Adidas modré tenisky s pružnými tkaničkami a nebo klasickými (jsou také modré a nepoužité), pěkný stav, 180Kč, Adidas jarní/podzimní zateplené botky - jako nové, 250Kč.
Vel.24: zimni boty, teplé - málo nošené, 150Kč
Vel. 25: Adidas sandálky, 100Kč, Adidas tenisky - jedna špička mírně ošoupaná z odrážedla 100Kč, Adidas kožené boty, velmi pěkné - 200Kč, Super fit - celoroční, celokožené - 230Kč.

Chlapecké boty, mix, set, krabice bot
Podobné inzeráty
Velikost 20-24: BOTY, BAČKŮRKY, SANDÁLKY (více různých kusů)
Nabízíme k prodeji větší množství oblečení, bot a potřeb po našich dětech. Kompletní nabídku naleznete v našich dalších inzerátech a nejpřehledněji na našem webu, kde máme u každé položky více fotografií i podrobný popis: bazar. BOT-14-14000: SOFTSHELLOVÉ NÁVLEKY AXACO, černé se stahovací gumičkou, velikost cca 14-16 (není uvedena), délka 10 cm - jako nové Cena: 99 Kč. BOT-20-02001: BAČKŮRKY SUPERFIT, šedé s hlavou tygříka, na suchý zip, velikost 20. Bačkůrky jsou v perfektním stavu, po jednom dítěti - jako nové. Suché zipy jsou 100% funkční. Podrážka je v perfektním stavu. Čisté zvenčí i uvnitř. Cena: 169 Kč (25 % pořizovací ceny; PC: 684 Kč). BOT-21-013000: ZIMNÍ KOTNÍČKOVÉ BOTY SUPERFIT s membránou GORETEX, temně-modré s fialovými vločkami a tkaničkami, velikost 21. Boty jsou v perfektním stavu, po jednom dítěti - jako nové. Vnitřní chlup není vůbec vyšlapaný, podrážka je v perfektním stavu. Čisté zvenčí i uvnitř. Cena: 419 Kč (25 % pořizovací ceny; PC: 1.650 Kč). BOT-23-02004: BAČKŮRKY SUPERFIT plátěné, na suchý zip, barva světle šedé - myška s očíčky, čumáčkem a oušky, moc hezké - naše oblíbené, velikost 23. Bačkůrky jsou v perfektním stavu, po jednom dítěti - jako nové. Suché zipy jsou 100% funkční. Podrážka je v perfektním stavu. Čisté zvenčí i uvnitř. Cena: 199 Kč (25 % pořizovací ceny; PC: 789 Kč). BOT-24-04000: "ŽABKY" bílé s kytičkami a motýlky, velikost 24-25. Veselé dívčí žabky v zachovalém stavu. Cena: 29 Kč BOT-24-06003: KOTNÍČKOVÉ BOTY SUPERFIT na jaro/podzim, šněrování + zip pro lehčí obouvání, barva tmavší šedá s růžovým šitím, růžovými kytičkami a třpytivými růžovými tkaničkami. Velikost 24. Moc hezké boty, bezvadný stav, pouze mírně ošoupané špičky. Podrážka je ve velmi dobrém stavu. Čisté zvenčí i uvnitř. Cena: 319 Kč (20 % pořizovací ceny; PC: 1.600 Kč) BOT-24-07002: SANDÁLKY SUPERFIT kotníčkové, polouzavřené, kožené, na suchý zip, barva šedá s růžovou, zdobené motýlky a srdíčky, velikost 24. Boty jsou více nošené, mají lehce ošoupané špičky, mírně sešlapanou podrážku na patě, jinak v zachovalém stavu bez vad. Cena: 159 Kč (15 % pořizovací ceny; PC: 1.080 Kč) Všechny boty jsou nošené, ale ve velmi dobrém stavu (popř. na horší stav upozorňujeme a zohledňujeme v ceně nebo přidáváme zdarma). Vše nabízíme i samostatně. Předání je možné osobně - Český Brod a okolí, Praha. Zasíláme také přes Zásilkovnu nebo Českou poštu po platbě předem (cena nezahrnuje poštovné). Kontakt prosím emailem na adresu paja.novak@ nebo přes kontaktní formulář.
Dětské bačkorky a páskové boty chlapecké
1. Dětské bačkorky na klínku vel. 23 chlapecké. Nošené necelé dva měsíce v interiéru. Nazouvací s jistící gumou na nártu, podrážka s klínkem. Ostatní viz foto. Cena 70,-Kč 2. Dětské páskové boty vel. 22 chlapecké. Nošené krátce v interiéru. Zapínání na tři suché zipy, podrážka čistá. Na spodních páscích a špičkách jsou stopy drobného opotřebení vzniklé lezením po zemi. Boty mají orig. krabici a paragon se zárukou do 29.5.2020. Ostatní viz foto. Cena 100,-Kč 3. Dětské páskové boty vel. 24 chlapecké. Nošené, slušný stav. Zapínání na dva suché zipy, podrážka čistá. Ideální pro děti s vysokým nártem na běhání doma i venku. Ostatní viz foto. Cena 70,-Kč 4. Dětské první boty vel. 21 chlapecké. Nošené cca 1,5 měsíce v interiéru. Zapínání na suchý zip, podrážka čistá. PC 319,-Kč. Ideální pro nohu s vyšším nártem. Cena 150,-Kč 5. Dětské oranžové páskové boty vel. 22 chlapecké. U syna velmi oblíbená a pohodlná letní obuv, nošené cca 3 měsíce venku. Zapínání na dva suché zipy, podrážka v pořádku, nikde nic odlepeného. Patrné stopy běžného užívání, detaily viz foto. Boty mají orig. krabici. Cena 150,-Kč 6. Dětské bačkorky na klínku vel. 27 chlapecké. Minimálně nošené, nazouvací s jistící gumou na nártu, podrážka s klínkem. Ostatní viz foto. Cena 70,-Kč 7. Kožené kotníkové boty vel.26 se zapínáním na suchý zip. Nikdy nenošené. PC 898,-Kč, nyní 300,-Kč 8. Dětské bačkorky (červené) na klínku vel. 28, NOVÉ, nepoužité, nazouvací s jistící gumou na nártu, podrážka s klínkem. Ostatní viz foto. PC 250,- nyní 190,-Kč 9. Plastové pantofle s motivem pirátského ostrova, vel. 29 zn. Bubblegummers. NOVÉ, nenošené. Cena 99,-Kč Velká fota na: Více předmětů = jedno poštovné: Česká pošta 99,-Kč nebo Zásilkovna - výdejní místo ČR 85,-Kč, popřípadě Zásilkovna - výdejní místo SK za 95,-Kč. Platba předem na b.ú., osobní převzetí možné po dohodě.
Dívčí boty do vody, velikost 30
Barefoot boty SAGUARO Dětské barefoot boty Rychleschnoucí koupací boty pro chlapce Dívky Dětská barefoot obuv Saguaro Prodyšná protiskluzová turistická obuv Lehká měkká sportovní obuv Běžecká obuv.Dětské koupací boty UBFEN, boty do vody, boty do vody, barefoot boty, plážové boty, rychleschnoucí, protiskluzové boty na plavání, boty na surf pro kluky, dívky, pláž, bazén, potápění, vodáctví.Saguaro Chlapecké Dívčí plavky Neklouzavé Unisex dětské boty Aqua Beach Sport.Baolesem Dětské koupací boty Chlapci Dívčí Aqua boty Trail Běžecké boty Bosé boty Boty do vody Rychleschnoucí Plážové boty Sport.Dětská barefoot obuv Saguaro Unisex, obuv na trailové běhání, protiskluzová outdoorová obuv.
Velikost 25-27: BOTY, BAČKŮRKY, SANDÁLKY (více různých kusů)
Nabízíme k prodeji větší množství oblečení, bot a potřeb po našich dětech. Kompletní nabídku naleznete v našich dalších inzerátech a nejpřehledněji na našem webu, kde máme u každé položky více fotografií i podrobný popis: bazar. BOT-25-07004: SANDÁLKY SUPERFIT kotníčkové, polouzavřené, kožené s kytičkami na přezkách, na suchý zip, barva růžovovínová, velikost 25. Po jednom dítěti - perfektní stav, pouze lehce odřené kytičky na přezkách (zohledněno v ceně). Podrážka v perfektním stavu. Čisté zvenčí i uvnitř. Cena: 299 Kč (25 % pořizovací ceny; PC: 1.213 Kč) BOT-25-08003: STŘEVÍČKY - UZAVŘENÉ SANDÁLKY SUPERFIT kotníčkové, kožené, na suchý zip, barva šedomodrá, velikost 25. Perfektní stav, po jednom dítěti - jako nové. Podrážka v perfektním stavu. Čisté zvenčí i uvnitř. Cena: 309 Kč (25 % pořizovací ceny; PC: 1.213 Kč) BOT-26-05000: BALERÍNKY SUPERFIT kožené s ozdobnou hvězdou, na suchý zip, barva světlounce růžová s perleťovými odlesky, velikost 26. Perfektní stav, bez vad a poškození - po jednom dítěti, jako nové. Suché zipy 100% funkční, podrážka v perfektním stavu. Čisté zvenčí i uvnitř. Cena: 389 Kč (25 % pořizovací ceny; PC: 1.558 Kč) BOT-27-13005: ZIMNÍ KOTNÍČKOVÉ BOTY SUPERFIT s membránou GORETEX, na suchý zip, barva šedá s růžovou, velikost 27. Perfektní stavu, bez vad a poškození - po jednom dítěti, jako nové. Suché zipy 100% funkční. Čisté zvenčí i uvnitř. Cena: 399 Kč (20 % pořizovací ceny; PC: 1.596 Kč) Všechny boty jsou nošené, ale ve velmi dobrém stavu (popř. na horší stav upozorňujeme a zohledňujeme v ceně nebo přidáváme zdarma). Vše nabízíme i samostatně. Předání je možné osobně - Český Brod a okolí, Praha. Zasíláme také přes Zásilkovnu nebo Českou poštu po platbě předem (cena nezahrnuje poštovné). Kontakt prosím emailem na adresu paja.novak@ nebo přes kontaktní formulář.
LEVNĚ - 10 párů bot pro chlapce velikosti 32 a 33
Prodávám levně 10 párů bot pro chlapce po synovi. Boty byly nošeny při velikosti nohy 32. Jsou zde boty, které byly obuty jen párkrát, ale také boty nošené pravidelně, na kterých je používání znát, ale určitě ještě postačí. Všechny boty jsou vyprané a čisté. Zimní boty značky Alpine Pro, Polobotky Fare, Bílé botasky Next, boty do vody, holínky, sandály, černé lakýrky, které byly použity jen na dvě společenské akce atd... Zdůrazňuji, že boty jsou určeny pro nenáročné, kterým určitě vystačí na celý rok. Boty mají již vady estetické způsobené běžným nošením, na některých botách začíná být vzadu více ochozená podrážka, ale určitě ještě potrvá, než se zcela prochodí. Všechny boty jsou stále nositelné. Mám jednotlivě vyfocené, mohu zaslat na email. Prodávám pouze proto, že jsou již malé. Prodávám pouze jako celek. Všech 10 párů bot za 400 Kč. Mohu zaslat přes zásilkovnu za 75 Kč. Osobní předání je po domluvě také možné.
Set / sada chlapeckých bot vel. 25, 26
Dobrý den, nabízím k prodeji mix dětských bot pro kluka ve vel. 25 a 26. Na 2 je psaná vel 27, ale jsou menší. Jedná se o 14 párů, sandály, boty do vody, kroksy, tenisky... mix značek: Decathlon, Lupilu, Deichmann, Pepco, Crossroad... Jedny sandály úplně nové, většina bot málo nošených. Zdarma přidám celoroční boty Dei-tex vel. 27 - na lítačku. Prodej jako celek, posílám přes zásilkovnu +79 Kč. V případě zájmu prosím pište přes kontaktní formulář, děkuji.